jordan87 Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 A może najpierw napisz kiedy zamówiłeś o opłaciłeś. Mamy wróżyć z fusów? Ktoś chyba kiedyś pisał że warto uderzać też do nich na FB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art36 Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Zamówiłem tydzień temu przez PayPala. Ale wczoraj zaczęli przysyłać linki do dhl z formularzami które oni jako wysyłający powinni wypełnić. Sprawdziłem w Polskim DHLu.Już wtedy zażądali 17 $ więcej opłaty mimo że miało być za darmo. Dzisiaj chcą dodatkowe 25 ale jaką mam pewność czy jutro nie zachcą więcej i czy w ogóle wyślą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan87 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ale chwila, od kiedy spemall wysyła DHLem telefony bez doplaty? DHL zawsze był dodatkowo płatny. I kwota wtedy mniejwiecej sie zgadza. 23.20$ za DHL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art36 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Mi też policzyli przy zamòwieniu. Teraz chcą abym jeszcze raz tyle zapłacił. Czyli mi wyjdzie za chluby prawie 50 zielonych.Nie chluby a całość przepraszamNie chluby a całość przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Jeśli mieszka się poza jakąś strefą DHL to się dopłaca, tak jest i na ibuygou, i na innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art36 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Z tego co wiem Dhl dociera do Malborka.Czyli należy 2 razy płacić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Raczej nie, ale sprawdź czy nie jesteś w Remote Area: http://raslist.dhl.com/jsp/first_main.jsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art63 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Jestem. Coś to coś zmienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Tak, właśnie tę dopłatę. Widocznie dla DHL jest to remote area. Nie dziw się więc, że żądają kasy, sami dopłacać nie będą. Najlepiej zmienić adres na jakiś w okolicy, który nie jest remote area I ewentualnie dogadać się z kurierem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Art63 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Czyli muszę 2 płacić za dhlOczywiście razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Czyli muszę 2 płacić za dhl Oczywiście razy Nie dwa razy tylko raz, ale wiecej. DHL Poland i DHL International co zupelnie co innego, maja innych kurierow, baze itd. Siatka DHL International jest znacznie rzadsza niz DHL Poland. Stad jezeli jest daleko do bazy DHL International to jest doplata za dowoz na 'zadupie'. Ale z tego co pamietam mozna to obejsc proszac zeby paczka dotarla tylko do bazy DHLu i sobie ja samemu odebrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Czy ktoś kiedyś korzystał z takiej oto dodatkowej gwarancji za 10$ w Spemall? http://www.spemall.com/Two-Year-Warrantee-in-Spain_g.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Po jakim czasie od statusu shipped dostaliście numer (DHL)? Naskrobane z tapatalka na moto G 2 Edit: właśnie dostałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 NIE POLECAM Zapłaciłem za DHL a wbrew mojej woli wysłali eu EXPRESS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goti Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Może ktoś wrzucić jakiś swój tracking z niedawnej transakcji EU EXPRESS albo powiedzieć ile idzie paczka jak już jest z Francji wysłana? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) Edited March 7, 2016 by fake4r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Pewnie już nie jesteś zainteresowany ale wrzucam swój. Coś długo ją kiszą w tej Francji :V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Nie bój nic, teraz już z górki. Pewnie jest już u Niemców, w poniedziałek, max wtorek będziesz miał u siebie. Mój, jak widzisz wyżej, tak wisiał w HK. Mój po 2,5 tygodnia dotarł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 On 9.03.2016 at 0:24 AM, Morvi said: Nie bój nic, teraz już z górki. Pewnie jest już u Niemców, w poniedziałek, max wtorek będziesz miał u siebie. Mój, jak widzisz wyżej, tak wisiał w HK. Mój po 2,5 tygodnia dotarł. Podpisali na FB as noticed by the ship agent ,the package is still transit on the way ,but the system is not updated they has noticed and will update the news online soon ,please be patient to wait for it ,thanks No to czekam, dam znać jak ruszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Sprawdź jeszcze na tracking.dpd.de i Chronopost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 (edited) 6 hours ago, Morvi said: Sprawdź jeszcze na tracking.dpd.de i Chronopost. edit: o ruszyło Edited March 11, 2016 by psposki edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Pytanko do tych, co przerabiali spemall: na swoim koncie mam status "shipped" od 2 dni, ale nie dostałem numeru trackingu. Numer wysyłają na maila czy pojawi się na stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diadomciu Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Pytanko do tych, co przerabiali spemall: na swoim koncie mam status "shipped" od 2 dni, ale nie dostałem numeru trackingu. Numer wysyłają na maila czy pojawi się na stronie? Powinieneś dostać maila, ale numer trackingowy pojawia się też na stronie. Ja czekalem 4 dni od złożenia zamówienia na tego maila, także spokojnie. Pozdrawiam. Wysłane z SGS3 przy użyciu Tapatalka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristof1992 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Bardzo polecam ten sklep. Jedno zamówienie na Xiaomi Redmi 3 - szło 3 tygodnie. W Hongkongu coś się opierniczali. Wszystko ładnie zapakowane. Telefon sprawny i oryginalny. Standardowo gratis etui gumowe (fajne cienkie) oraz szkło na telefon - duży plus. Drugie zamówienie na Xiaomi Redmi Note 3 Pro tydzień po tym jak przyszło mi Redmi3. Tym razem jak w mordę strzelił szło 2 tygodnie od pojawienia się numeru. Tak samo wszystko ładnie i szybko przebiegło. Bez Vatu of course. Szkło + etui chyba dają w standardzie. Paczka ładnie zapakowana. Napewno następne zakupy będę brać od nich. Polecam EU Express jak Wam sie nie spieszy to Vat ominiecie. Kupony zniżkowe 5$ oraz 3% działają dalej. POLECAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Dnia 9.04.2016 o 01:10, diadomciu napisał: Powinieneś dostać maila, ale numer trackingowy pojawia się też na stronie. Ja czekalem 4 dni od złożenia zamówienia na tego maila, także spokojnie. Pozdrawiam. Wysłane z SGS3 przy użyciu Tapatalka. Dostałem numer po 3 dniach - ufff Obecnie paczka jest w Niemczech - tracking na dpd.com albo 17track.net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diadomciu Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Dostałem numer po 3 dniach - ufff Obecnie paczka jest w Niemczech - tracking na dpd.com albo 17track.net. Super, bedziesz miał jutro pewnie u siebie telefonik. Mój dotarł wczoraj, ale jeszcze go nie widziałem, bo studia Ale już jutro pierwsze kroki z Xiaomi. Wysłane z SGS3 przy użyciu Tapatalka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 (edited) I ja póki co ja też jestem zadowolony ze Spemall.com. XRN3P 3/32 kupione 11-04-2016 za 222.99 $ + koszty wysyłki EU EXPRESS 15.89 $ i dalej to idzie tak: Edited April 15, 2016 by wajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Czy są obecnie dostępne jakieś kody obniżające wartość zakupu do tego sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeeBee Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 SPEMALLESPT - ok. 9 USD speqq - 5 USD Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Jak wpisuje w zamówieniu, to oba kody umożliwiają mi rabat 5 USD, tak więc nie wiem skąd wziąłeś tą informację o 9 USD? Może wyższy rabat przysługuje tylko na niektóre produkty, a nie na wszystkie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeeBee Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 (edited) Być może. Napisałem o 9-ciu USD z autopsji. Przy zamówieniu za 330 USD z hakiem taki właśnie rabat otrzymałem. Edited April 22, 2016 by GeeBee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 SPEMALLESPT to tez spepoland3% czyli 3% zniżki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeeBee Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 (edited) Moje niedopatrzenie. Sorry @cointreau za trefne info i dzięki @Bohyn za doprecyzowanie  Edited April 22, 2016 by GeeBee Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 (edited) Koledzy, jaką procentowo prowizję pobiera paypal za zakup w sklepie spemall? Na stronie paypal nie znajduje takich informacji, więc szybciej tu się dowiem, skoro robiliście już zakupy, to mniej więcej wiecie Edited May 7, 2016 by cointreau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts