Bohyn Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 (edited) W przypadku gdy masz podpieta karte i nią placisz: Ja sobie wchodzę w Paypal-> Portfel-> Saldo konta PayPal-> Zarządzanie walutami a tam już można sobie przeliczać i patrzeć ile będzie kosztować Edited May 7, 2016 by Bohyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 16 godzin temu, Bohyn napisał: a sobie wchodzę w Paypal-> Portfel-> Saldo konta PayPal-> Zarządzanie walutami Dzięki, faktycznie to narzędzie fajnie działa...Oczywiście zdaje sobie sprawę, że przy pomocy tego konwertera walut wyliczenia są orientacyjne, ale mimo wszystko wychodzi na to, że paypal pobiera sobie aż 5% prowizji od transakcji. W moim odczuciu to dość dużo, tym bardziej, że konkurencja na aliexpress (przelewy24) pobiera tylko 2% prowizji. Wniosek jest taki, przy wyborze sprzedawcy trzeba brać tą kwestię pod uwagę, ponieważ od tego jaką formę płatności on oferuje zależy końcowa cena naszego przedmiotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efpek Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Mam pytanie. Jak zamówię poprzez EU Express to kto to fizycznie dostarcza do mnie już tutaj w Polsce? Kurier? jakiej firmy? Czy też poczta albo inne cuś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Poczta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troc Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 U mnie dostarczył kurier DPD Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka A sam sklep sprmall polecam, bardzo szybko wysłali telefon do mnie, ceny atrakcyjne. Telefon trafił do mnie niecałe 2 tygodnie po zamówieniu, wysyłka przez eu express Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr469 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Miałem eu express teraz od goldwaya - na polskiej stronie DPD można chyba patrzeć po usunięciu ostatniej (?) litery, cyfry z trackingu. Samego spemall nie polecam. Telefon zepsuł mi się pierwszego kwietnia i od tego czasu się z nimi bujam. Nie mam pojęcia co było awarią, nie wiem w jakim miejscu na świecie jest telefon (pewnie Chiny), nie mam żadnych informacji kiedy się go spodziewać i czy w ogóle wróci. Wymieniłem juz pewnie z 60 maili. Za każdym razem odpowiedz jest taka sama - coś w stylu: przepraszamy za niedogodności (...). I żeby nie było - to miała być gwarancja w Hiszpanii (miałem to w ofercie), a jak wysłałem do Hiszpanii to po kilku dniach bez informowania mnie o tym wysłali do Chin. Może na Boże Narodzenie wróci... Wysłane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
moth Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 @piotr469 i jak ta gwarancja? bo właśnie się zastanawiam nad kupnem a jak mają 2 lata gwarancji w europie to w sumie bym kupił. ogólnie ktoś miał jeszcze problemy ze sklepem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr469 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Nadal ni widu ni słychu. Pojęcia nie mam kiedy (i czy w ogóle) wróci. Na ten moment czekam od tygodnia na odpowiedź na maila - narazie bez skutku. Nikomu nie życzę takiej obsługi. Już minęło 5 miesięcy odkąd się zepsuł telefon... Wysłane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Kiedy dokładnie kupiles telefon? Placiles pewnie PayPal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr469 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Październik 2015, PayPal Wysłane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratal Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Zamówiłem 13.11 w niedzielę. Na 17 track pokazuje, że utknęło we Francji. Żadnego mejla od nich nie dostałem, ale na ich stronie w moim koncie jest info o wysłaniu. A czy ktoś powie mi z jakim oprogramowaniem wysyłają xiaomi mi max.? Czy będzie to miui8 z językiem ustawionym na pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 ja tez czekam na ruchy z francji Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Polecam, wysyłka Eu Express wczoraj doszedł telefon oczywiście bez VAT, niektórzy pisali o słabej komunikacji ale ja tego nie odczulemWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Dnia 15.03.2017 o 16:38, skay77 napisał: Polecam, wysyłka Eu Express wczoraj doszedł telefon oczywiście bez VAT, niektórzy pisali o słabej komunikacji ale ja tego nie odczulem Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Jak długo czekałeś na dostawę, od daty zakupu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Jakoś 14 dni Послали по Ми5с плюс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts