zoltan78 267 Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Wyczyscilem cache i działa, dzięki Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
zoltan78 267 Posted June 22, 2019 Report Share Posted June 22, 2019 Mam jeszcze jedną sprawę, kiedyś miałem zainstalowaną paczkę która zmieniała animacje wygaszania ekranu co na styl wyłączania starego telewizora. Nie wiecie czy jest może dostępna jakaś paczka pod TWRP dla Mi 9?Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
piotrplawecki 17 Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Witam czy ma ktoś fajny motyw zegarem i pogodą? Z góry dziękuję Link to post Share on other sites
Miq.d 0 Posted August 25, 2019 Report Share Posted August 25, 2019 Witam. Co to za motyw w tych dwóch telefonach Xiaomi? Dzięki z gory Link to post Share on other sites
segbas 2 Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Szukam czarnego motywu do MIUI11, ponieważ mój telefon nie dostał oficjalnego czarnego trybu w tej aktualizacji. Link to post Share on other sites
nardenis 5 Posted January 14, 2020 Report Share Posted January 14, 2020 Szukam motywu który zmieni mi wygląd ikon i pasja szybkich ustawień tj. Czar a ikona na okrągłym białym tle gdy włączona i biała ikona na czarnym gdy wyłączona Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Robcik 22 Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 Dnia 18.05.2019 o 02:06, Alucard napisał: https://www1.zippyshare.com/v/tDWsPJUC/file.html Możesz podrzucić jeszcze raz pliczek , ewentualnie nazwę widgetu. Link to post Share on other sites
Alucard 46 Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 @Robcik muszę poszukać na starym telefonie. Dam Ci znać wieczorem czy znalazłem. Jak dobrze pamiętam to go wziąłem z 4pda ale teraz już nie pamiętam jak tam do niego doszedłem xD Link to post Share on other sites
Robcik 22 Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 [mention=45004]Robcik[/mention] muszę poszukać na starym telefonie. Dam Ci znać wieczorem czy znalazłem. Jak dobrze pamiętam to go wziąłem z 4pda ale teraz już nie pamiętam jak tam do niego doszedłem xDDzięki. Poszukam na 4pda ale jak byś namierzył przez przypadek to będę wdzięczny.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Alucard 46 Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 @Robcik motyw dfm light ma taki zegarek, Link to post Share on other sites
Robcik 22 Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 motyw dfm light ma taki zegarek,Adria Darka ma podobny widget i z niego korzystałem ale po zmianie telefonu potrafi znikać np po restarcie telefonu. Dlatego szukam jakiejś alternatywy. Sprawdzę jeszcze ten motyw dfm już kiedyś go używałem. Dzięki za sugestię.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Alucard 46 Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 @RobcikSprawdź ten łap Link to post Share on other sites
lukasz224 0 Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 Dnia 21.06.2019 o 21:55, zoltan78 napisał: Wyczyscilem cache i działa, dzięki Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka jak to zrobiles bo mi tez nie dziala ten motyw? Link to post Share on other sites
zoltan78 267 Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 14 minut temu, lukasz224 napisał: jak to zrobiles bo mi tez nie dziala ten motyw? Czyściłem przez TWRP. Link to post Share on other sites
grzegorz1982 5 Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 Poszukuje motywu który będzie wyświetlał więcej opcji o pogodzie, z tego co udało mi się znaleźć to motyw: EBM i Spanish Version (ten drugi to po hiszpańsku gdyby nie ten defekt był by super) Link to post Share on other sites
nardenis 5 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Poszukuję motywu krowy będzie miał półprzeźroczyste kafle szybkich ustawień, włączone białe wyłączone pół przezroczyste Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
mrosi 1,327 Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 12 godzin temu, nardenis napisał: Poszukuję motywu krowy będzie miał półprzeźroczyste kafle szybkich ustawień, włączone białe wyłączone pół przezroczyste To teraz po polsku, kiedy wytrzeźwiejesz... 2 Link to post Share on other sites
nardenis 5 Posted June 23, 2020 Report Share Posted June 23, 2020 Poszukuję motywu który, będzie miał półprzeźroczyste kafle szybkich ustawień, włączone białe wyłączone pół przezroczyste Auto korekta 8 kończenie wyrazów z automatu Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
pull1990 30 Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 Poszukuję motywu o nazwie Epic V2 Na stable był do pobrnia z aplikacji motywy. Teraz zainstalowałem xiaomi.eu i nie umiem go już znaleźć. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc z góry dziękuję. Tutaj film na YouTube gdzie jest zaprezentowany motyw (jedyne co udało mi się znaleźć na jego temat)https://m.youtube.com/watch?v=J7Tj4BVr3w4 Link to post Share on other sites
benito 0 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Czy jest jakiś motyw naprawdę czarny? Nie szary, nie ciemny....tylko CZARNY. Kontakty, wiadomości, ustawienia mam na czarno, jest w wielu motywach do pobrania. ale chodzi mi o powiadomienia i szybkie ustawienia na czarnym tle. Blo aplikacje sklepu czy inne apki google to raczej się nie da zrobić na czarno tak jak to było możliwe za pomocą substratum (np. na oneplus ) ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts