krzyzu Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 W specyfikacji podają: "Częstotliwości WiFi2,4 i 5 GHz" Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
giedol Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Tak piszą niektóre sklepy. Xiaomi podaje tylko 2,4 GHz. Zobacz na pudełku, tam też tylko jeden zakres podają. Tyle że po chińsku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyzu Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 A byłem pewien że ma.. Tym bardziej że śmiga w RN2 którego używa Mój Młody... :s Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommaz Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Witam Jestem posiadaczem Xiaomi Redmi PRO od 8 miesięcy. Ostatnimi czasy tzn. od powiedzmy 2 miesięcy mam "problem". Otóż jak ściemniam ekran powiedzmy do 25% jasności to zaczyna migotać. Występuje to w przedziale od 1 do ok. 25% jasności. Przez pierwsze pół roku jestem pewien że to zjawisko nie występowało. Przy 1 do 100% jasności ekranu nie było migotania. Czy da się coś z tym zrobić? Czy jest to wina wyświetlacza, oprogramowani czy może jakiegoś wirusa? Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommaz Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 4 minuty temu, Stanstok napisał: nic nie napisałeś jaki masz system Android 6.0MRA58K MIUI Global 8.2 Stablina 8.2.10.0(MHQCNDG) Procesor 10x 2,52 GHz Pam. wew. 64 GB Ram 3 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommaz Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 ale czy to pomoże na migotanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Bez sensu najpierw musisz się pozbyć fakeMiui a później wgrywaj xiaomi.eu. Zacznij od sprawdzenia czy masz odblokowany bootloader zresztą wszystkie porady masz na forum. I jedno jest pewne wszystkie błędy są powiązane z tym fake romem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommaz Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Ale u mniej jak kupiłem telefon to ten problem z migotaniem nie występował. Dopiero po czterech miesiącach się coś popsuło. Telefon jest na gwarancji, więc nie chcę w nim specjalnie "grzebać" by jej nie stracić. Czy jest możliwe żeby to był zepsuty wyświetlacz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 (edited) Powiem więcej to oprogramowanie które masz jest bardzo źle napisane i może po prostu popsuć komórkę, bo musisz brać pod uwagę, że nie ma wiele wspólnego z oficjalnym firmware jest to custom rom. Xiaomi.eu jest prawie zawsze uznawane na gwarancji. Jak masz Polską gwarancję to oddaj na gwarancję. Jak China to też możesz ale na dłuższy czas stracisz komórkę. Edited February 19, 2018 by pawelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booomex Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Jednak o nas nie zapomnieli i dostaliśmy bajer rodem z Androida 7 =D Chwała im za to bo w sumie dzielenie ekranu to fajna opcja ale też jestem mega zdziwiony bo podobno miało być tylko w Nugacie a tu niespodzianka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Latest super Mario run mod apk for Redmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macin1207 Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Mam taki mały problem, coś mi się stało z belką powiadomień, jej kolor jest inny niż tapeta i nie dopasowuje się tak jak wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revo205 Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Cześć mam problem. Od używania Yanosika "wypalił" mi się ekran na zdjęciu widać tylko pasek u góry ale na żywo widać ograniczenie prędkości i parę innych rzeczy. I tu mam pytanie czy gwarancja mi go uzna? Telefon kupiłem na allegro sprzedawca pisze że telefony naprawia w mi center albo mobotel z Warszawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macin1207 Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Z tego co mi wiadomo to gwarancja tego nie obejmuje, samsungi w których jest ekran oled też miewaja takie problemy i serwis wymienia ekran jedynie na koszt użytkownika. Choć próbować można. W moim Redmi Pro mam wypaloną całą górna belkę, klawiature, i okno chatu messengera tak więc masakra, nie jesteś sam z tym problemem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Li Ming Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 (edited) Dnia 16.02.2018 o 16:55, tommaz napisał: Witam Jestem posiadaczem Xiaomi Redmi PRO od 8 miesięcy. Ostatnimi czasy tzn. od powiedzmy 2 miesięcy mam "problem". Otóż jak ściemniam ekran powiedzmy do 25% jasności to zaczyna migotać. Występuje to w przedziale od 1 do ok. 25% jasności. Przez pierwsze pół roku jestem pewien że to zjawisko nie występowało. Przy 1 do 100% jasności ekranu nie było migotania. Czy da się coś z tym zrobić? Czy jest to wina wyświetlacza, oprogramowani czy może jakiegoś wirusa? Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc. Miałem ten sam problem. Wymienili i wyświetlacz na nowy w ramach gwarancji. Wydaje mi się, że to taka "wada wrodzona" tego egzemplarza... Edit: zapomniałem dodać, że to było dawno temu i wymiana nie w Polsce więc od tego czasu pewnie dużo się pozmieniało... Edited February 19, 2019 by Li Ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts