Note3 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam, ściągnąłem sobie budzik inny niż standardowy, tylko tyle, że jak wyczyszczę pamięć to budzik też się wylącza i nie budzi mnie rano, da się jakoś aplikację po prostu zablokować, że się nie czyściła przy innych aplikacjach? Pozdrawiam
Vergiliusz Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 A sprawdzałeś w aplikacji SECURITY w zakładce permission? Ewentualnie w SETTINGS -> SYSTEM APPS -> SECURITY -> PERMISSIONS 1
zielonyBB Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 A może wystarczy kłódka na aplikacji ? Tapnięte z Lenovo 1
Miodeczek Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Ja robię tak, przytrzymuje przycisk menu (bo tak mam ustawione że trzeba przytrzymać) aby pojawiły się ostatnio używane aplikacje i na aplikacji którą chce zablokować biorę w dół żeby pojawiła się kłódka a po wyczyszczeniu apka cały czas jest uruchomiona. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Miodeczek 1
Note3 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Udało się zablokować sposobem przeciągnięcia w dół. Jeszcze jeden problem - jak ustawić automatyczny start aplikacji po restarcie smartfona?
kulig007 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Panel sterowania >>> uprawnienia >>> autostart MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers 1
Note3 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Panel sterowania w sensie ustawienia? Bo nie mogę znaleźć..
zielonyBB Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Nie, panel sterowania w sensie aplikacja, na pulpicie, zielona ikona. Tapnięte z Lenovo 2
Vergiliusz Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Uruchom apkę SECURITY na głównym ekranie dalej wejdź do PERMISSIONS i na koniec AUTOSTART. Wybierasz z listy aplikację która ma się sama uruchamiać, jak tak zrobiłem z apka " czy odebrać" i działa w tle cały czas.
olczi Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Po włączeniu autostartu aplikacji jest ok, natomiast gdy wejdziemy w panel sterowania> antywirus> analizuj zużycie baterii> optymalizuj. Wtedy aplikacja zaznaczona do autostartu powraca do stanu pierwotnego czyli nie jest włączony autostart. Chodzi o budzik alarmdroi. Da się to jakoś obejść? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Szyszonek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dnia 12.09.2016 o 08:04, olczi napisał: Po włączeniu autostartu aplikacji jest ok, natomiast gdy wejdziemy w panel sterowania> antywirus> analizuj zużycie baterii> optymalizuj. Wtedy aplikacja zaznaczona do autostartu powraca do stanu pierwotnego czyli nie jest włączony autostart. Chodzi o budzik alarmdroi. Da się to jakoś obejść? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Nie da sie, przy usludze optymalizacji, musisz odznaczyc ten autostart i dopiero wcisnac optymalizuj.
Pan Pszeniczny Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 29.02.2016 o 21:23, Miodeczek napisał: Ja robię tak, przytrzymuje przycisk menu (bo tak mam ustawione że trzeba przytrzymać) aby pojawiły się ostatnio używane aplikacje i na aplikacji którą chce zablokować biorę w dół żeby pojawiła się kłódka Problem polega na tym, że aplikacji nie ma na tej liście: http://keyeslabs.com/joomla/what-is-screebl Aplikacja nie jest już dostępna w sklepie. Jak zapobiec "zabijaniu" w tym przypadku? Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Pan Pszeniczny
latet Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Dnia 1.03.2016 o 15:05, kulig007 napisał: Panel sterowania >>> uprawnienia >>> autostart To wcale nie oznacza, że wystartuje po resecie tel. To jest całkiem coś innego, tylko nazwa myląca jest.
Rekomendowane odpowiedzi