Note3 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Witam, ściągnąłem sobie budzik inny niż standardowy, tylko tyle, że jak wyczyszczę pamięć to budzik też się wylącza i nie budzi mnie rano, da się jakoś aplikację po prostu zablokować, że się nie czyściła przy innych aplikacjach? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 A sprawdzałeś w aplikacji SECURITY w zakładce permission? Ewentualnie w SETTINGS -> SYSTEM APPS -> SECURITY -> PERMISSIONS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 A może wystarczy kłódka na aplikacji ? Tapnięte z Lenovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodeczek Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Ja robię tak, przytrzymuje przycisk menu (bo tak mam ustawione że trzeba przytrzymać) aby pojawiły się ostatnio używane aplikacje i na aplikacji którą chce zablokować biorę w dół żeby pojawiła się kłódka a po wyczyszczeniu apka cały czas jest uruchomiona. Edited February 29, 2016 by Miodeczek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Udało się zablokować sposobem przeciągnięcia w dół. Jeszcze jeden problem - jak ustawić automatyczny start aplikacji po restarcie smartfona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Panel sterowania >>> uprawnienia >>> autostart MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Panel sterowania w sensie ustawienia? Bo nie mogę znaleźć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Nie, panel sterowania w sensie aplikacja, na pulpicie, zielona ikona. Tapnięte z Lenovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Uruchom apkę SECURITY na głównym ekranie dalej wejdź do PERMISSIONS i na koniec AUTOSTART. Wybierasz z listy aplikację która ma się sama uruchamiać, jak tak zrobiłem z apka " czy odebrać" i działa w tle cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olczi Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Po włączeniu autostartu aplikacji jest ok, natomiast gdy wejdziemy w panel sterowania> antywirus> analizuj zużycie baterii> optymalizuj. Wtedy aplikacja zaznaczona do autostartu powraca do stanu pierwotnego czyli nie jest włączony autostart. Chodzi o budzik alarmdroi. Da się to jakoś obejść? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyszonek Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Dnia 12.09.2016 o 08:04, olczi napisał: Po włączeniu autostartu aplikacji jest ok, natomiast gdy wejdziemy w panel sterowania> antywirus> analizuj zużycie baterii> optymalizuj. Wtedy aplikacja zaznaczona do autostartu powraca do stanu pierwotnego czyli nie jest włączony autostart. Chodzi o budzik alarmdroi. Da się to jakoś obejść? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Nie da sie, przy usludze optymalizacji, musisz odznaczyc ten autostart i dopiero wcisnac optymalizuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Pszeniczny Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 (edited) Dnia 29.02.2016 o 21:23, Miodeczek napisał: Ja robię tak, przytrzymuje przycisk menu (bo tak mam ustawione że trzeba przytrzymać) aby pojawiły się ostatnio używane aplikacje i na aplikacji którą chce zablokować biorę w dół żeby pojawiła się kłódka Problem polega na tym, że aplikacji nie ma na tej liście: http://keyeslabs.com/joomla/what-is-screebl Aplikacja nie jest już dostępna w sklepie. Jak zapobiec "zabijaniu" w tym przypadku? Edited August 25, 2017 by Pan Pszeniczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Dnia 1.03.2016 o 15:05, kulig007 napisał: Panel sterowania >>> uprawnienia >>> autostart To wcale nie oznacza, że wystartuje po resecie tel. To jest całkiem coś innego, tylko nazwa myląca jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts