mazlo Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam Jestem nowym użytkownikiem REDMI NOTE 2 PRO 32GB. Telefon miał problem z włączaniem danych na karcie sim nr 2. Trzeba było włączyć dane na karcie 1 i dopiero na karcie 2. Przy wyłaczonej karcie 1 nie włączyły się dane więc zrestartowałem telefon. Po restarcie pokazała się info że "aplikacja YOU TUBE musiała zostać zamknięta" Tylko że po naciśnięciu OK ta info cały czas wraca i uniemożliwia korzystanie z ekranu. Jestem laikiem więc proszę o przejrzyste info w jaki sposób mogę sobie poradzić z tym problemem. Edytowane 8 Lutego 2016 przez mazlo zmiana tytułu
Cichq Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 A cóż to masz za system? Najpewniejsza będzie instalacja MiuiPolska.
mazlo Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 mam miui 7 przynajmniej tak się wyświetla. Telefon kupiony w Polsce ze sklepu xiaomi.
Acid Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie ma sklepu Xiaomi w Polsce. Wysłano z Mi4c
galakty Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 8 minut temu, Acid napisał: Nie ma sklepu Xiaomi w Polsce. Wysłano z Mi4c Jak to nie? Według niektórych to nawet serwis mają w Polsce
mazlo Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Dobrze może to sklep nieautoryzowany ale jakie to ma znaczenie. Telefon sprawdzony wg kodu. Czy ktoś jest w stanie merytorycznie pomóc?
Cichq Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Pobierz rom MiuiPolska na telefon, odpal Aktualizacje, 3 kropeczki, zainstaluj z zip. Jeśli wywali błąd to TWRP. Można jeszcze wipe po drodze zrobić. Dokładniej masz w instrukcjach po najechaniu na Pobierz MIUI.
mazlo Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Tak jak pisałem nie można korzystać z pulpitu ponieważ blokuje go to powiadomienie. Po zatwierdzeniu ok wychodzi ponownie. Nie ma czasu na kliknięcie w jakąś ikonę. Jedynie niekiedy pulpit blokady jest bez tej info ale już po odblokowaniu pokazuje się na nowo i tak cały czas.
d3tr0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Masz TWRP ? Pewnie jeszcze nie, ale mi recovery masz. Zrób wipe cache z tego recovery. Kombinacją klawiszy uruchamiasz telefon (Power i Vol+) - Kiedy pojawi się wibracja i logo puszczasz Power a Vol+ trzymasz do skutku. Zmień język na Eng (poruszasz się głośnością zatwierdzasz powerem), daj wipe cache i reboot.
mazlo Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Sorry ale nic to nie dało. Telefon przeszedł do ustawień fabrycznych ale okno " Niestety, aplikacja You Tube została zatrzymana". Udało mi się zrobić zdjęcie w info o tel.Info telefonu.pdf
Acid Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Słuchaj. Musisz wgrać miuipolska. Przecież na miui nie ma YouTube nawet. A ten problem z FC jest i go nie naprawisz od tak bo cały soft jest skopany. Wysłano z Mi4c
Picasso Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Tu masz poradnik jak to zrobić: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
ZduneX25 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mazlo Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Problem załatwiony. Dzięki wszystkim za pomoc.
d3tr0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi