Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jestem nowym użytkownikiem REDMI NOTE 2 PRO 32GB. Telefon miał problem z włączaniem danych na karcie sim nr 2. Trzeba było włączyć dane na karcie 1 i dopiero na karcie 2. Przy wyłaczonej karcie 1 nie włączyły się dane więc zrestartowałem telefon. Po restarcie pokazała się info że "aplikacja YOU TUBE musiała zostać zamknięta"

Tylko że po naciśnięciu OK ta info cały czas wraca i uniemożliwia korzystanie z ekranu.

Jestem laikiem więc proszę o przejrzyste info w jaki sposób mogę  sobie poradzić z tym problemem.

Edytowane przez mazlo
zmiana tytułu
Opublikowano

Dobrze może to sklep nieautoryzowany ale jakie to ma znaczenie. Telefon sprawdzony wg kodu.

Czy ktoś jest w stanie merytorycznie pomóc?

Opublikowano

Pobierz rom MiuiPolska na telefon, odpal Aktualizacje, 3 kropeczki, zainstaluj z zip. Jeśli wywali błąd to TWRP. Można jeszcze wipe po drodze zrobić. Dokładniej masz w instrukcjach po najechaniu na Pobierz MIUI.

Opublikowano

Tak jak pisałem nie można korzystać z pulpitu ponieważ blokuje go to powiadomienie.

Po zatwierdzeniu ok wychodzi ponownie. Nie ma czasu na kliknięcie w jakąś ikonę. Jedynie niekiedy pulpit blokady jest bez tej info ale już po odblokowaniu

pokazuje się na nowo i tak cały czas.

Opublikowano

Masz TWRP ? Pewnie jeszcze nie, ale mi recovery masz. Zrób wipe cache z tego recovery. Kombinacją klawiszy uruchamiasz telefon (Power i Vol+) - Kiedy pojawi się wibracja i logo puszczasz Power a Vol+ trzymasz do skutku. Zmień język na Eng (poruszasz się głośnością zatwierdzasz powerem), daj wipe cache i reboot.

Opublikowano

Sorry ale nic to nie dało. Telefon przeszedł do ustawień fabrycznych ale okno " Niestety, aplikacja You Tube została zatrzymana".

Udało mi się zrobić zdjęcie w info o tel.Info telefonu.pdf

Opublikowano

Słuchaj. Musisz wgrać miuipolska. Przecież na miui nie ma YouTube nawet. A ten problem z FC jest i go nie naprawisz od tak bo cały soft jest skopany.

Wysłano z Mi4c

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...