QbaPL Opublikowano Niedziela o 16:45 Opublikowano Niedziela o 16:45 ogólnie poprawiony przez kolege skrypt działa idealnie zgoda trafiona 1
Raf6 Opublikowano Niedziela o 17:10 Opublikowano Niedziela o 17:10 (edytowane) Chulerka skrypty poprawiają, niedługo znowu będzie walka o aktywacje i jazda 😅 Edytowane Niedziela o 17:10 przez Raf6
Pawelg89 Opublikowano Wtorek o 19:23 Opublikowano Wtorek o 19:23 Ja już się pogubiłem tym wszystkim dał by ktoś namiar na ten skrypt ?
QbaPL Opublikowano Wtorek o 19:29 Opublikowano Wtorek o 19:29 5 minut temu, Pawelg89 napisał(a): Ja już się pogubiłem tym wszystkim dał by ktoś namiar na ten skrypt ? https://xdaforums.com/t/how-to-unlock-bootloader-on-xiaomi-hyperos-all-devices-except-cn.4654009/ sekcja 3 1
Pawelg89 Opublikowano wczoraj o 04:02 Opublikowano wczoraj o 04:02 (edytowane) Poradziłem sobie jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć to autoryzacje kodem z poczty ? Edytowane wczoraj o 04:45 przez Pawelg89 1
QbaPL Opublikowano wczoraj o 15:15 Opublikowano wczoraj o 15:15 11 godzin temu, Pawelg89 napisał(a): Poradziłem sobie jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć to autoryzacje kodem z poczty ? Ogólnie dawaj dziś tylko z FF, powinno wystarczyć jak się uda, czasy zmień. Do do kod autoryzacji, to jedne konta mają inne nie. Zazwyczaj jest limit kilka kodów dziennie, więc powinno Ci sie spokojnie udac dzis
lofix Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 21 godzin temu, QbaPL napisał(a): Co do kod autoryzacji, to jedne konta mają inne nie. Możliwe, że konta z jakąkolwiek działalnością na społeczności są inaczej traktowane? Może wartowałoby dodać parę postów typu "nice photo", oraz łapek w górę pod postami?
Netoper Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Swego czasu jak jeszcze ręcznie się puszczało o zgodę na odblokowanie to było wymagane bodajże 10 aktywności, tematy były zalane postami - nice Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 1
Pawelg89 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Próbowałem dzisiaj ale kicha odpaliłem skrypt ten z automatu co się robi. Wczoraj sam kopiowałem tokeny ale tez się nie udało. Mimo ze nie poszło wylogowałem konto zrobiłem reset logowanie i włączyłem lokalizacje na koncie. Mam starego laptopa i slaby Internet może to jakoś wpływ na skrypt czasy były oryginalne ze skryptu.
QbaPL Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pawelg89 napisał(a): Próbowałem dzisiaj ale kicha odpaliłem skrypt ten z automatu co się robi. Wczoraj sam kopiowałem tokeny ale tez się nie udało. Mimo ze nie poszło wylogowałem konto zrobiłem reset logowanie i włączyłem lokalizacje na koncie. Mam starego laptopa i slaby Internet może to jakoś wpływ na skrypt czasy były oryginalne ze skryptu. musisz dostosować czasy do swojego łącza, jego opóźnienia/poślizgu, a do tego musisz mieć porządek na koncie, bo z bałaganem nic nie zrobisz
Pawelg89 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu musisz dostosować czasy do swojego łącza, jego opóźnienia/poślizgu, a do tego musisz mieć porządek na koncie, bo z bałaganem nic nie zrobisz Co to znaczy porządek na koncie mam na nim Mi note 3, Redmi Note 11 no i teraz Poco f7. Teraz zobaczyłem że jak wchodze na konto w telefonie to region wyświetla Holandia bo Konto zakładałem jeszcze na pierwszym Mi note a teraz robię to z Polski . A jak te czasy dostosować? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi