Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chulerka skrypty poprawiają, niedługo znowu będzie walka o aktywacje i jazda 😅

Edytowane przez Raf6
Opublikowano (edytowane)

Poradziłem sobie  jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? 

i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć  to autoryzacje kodem z poczty ?

Edytowane przez Pawelg89
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Pawelg89 napisał(a):

Poradziłem sobie  jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? 

i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć  to autoryzacje kodem z poczty ?

Ogólnie dawaj dziś tylko z FF, powinno wystarczyć jak się uda, czasy zmień. Do do kod autoryzacji, to jedne konta mają inne nie. Zazwyczaj jest limit kilka kodów dziennie, więc powinno Ci sie spokojnie udac dzis

Opublikowano
21 godzin temu, QbaPL napisał(a):

Co do kod autoryzacji, to jedne konta mają inne nie.

Możliwe,  że konta z jakąkolwiek działalnością na społeczności są inaczej traktowane?
Może wartowałoby dodać parę postów typu "nice photo", oraz łapek w górę pod postami?

Opublikowano

Swego czasu jak jeszcze ręcznie się puszczało o zgodę na odblokowanie to było wymagane bodajże 10 aktywności, tematy były zalane postami - nice

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka

• Haha 1
Opublikowano

Próbowałem dzisiaj ale kicha odpaliłem skrypt ten z automatu co się robi. Wczoraj sam kopiowałem tokeny ale tez się nie udało. Mimo ze nie poszło wylogowałem konto zrobiłem reset logowanie i włączyłem lokalizacje na koncie.

Mam starego laptopa i slaby Internet może to jakoś wpływ  na skrypt czasy były oryginalne ze skryptu.

Opublikowano
2 minuty temu, Pawelg89 napisał(a):

Próbowałem dzisiaj ale kicha odpaliłem skrypt ten z automatu co się robi. Wczoraj sam kopiowałem tokeny ale tez się nie udało. Mimo ze nie poszło wylogowałem konto zrobiłem reset logowanie i włączyłem lokalizacje na koncie.

Mam starego laptopa i slaby Internet może to jakoś wpływ  na skrypt czasy były oryginalne ze skryptu.

musisz dostosować czasy do swojego łącza, jego opóźnienia/poślizgu, a do tego musisz mieć porządek na koncie, bo z bałaganem nic nie zrobisz

Opublikowano
musisz dostosować czasy do swojego łącza, jego opóźnienia/poślizgu, a do tego musisz mieć porządek na koncie, bo z bałaganem nic nie zrobisz

Co to znaczy porządek na koncie mam na nim Mi note 3, Redmi Note 11 no i teraz Poco f7. Teraz zobaczyłem że jak wchodze na konto w telefonie to region wyświetla Holandia bo Konto zakładałem jeszcze na pierwszym Mi note a teraz robię to z Polski . A jak te czasy dostosować?

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka

13c3a411bf5216030a86c09fb3b08676.jpgf618471e599060d64fcfd805491a2e33.jpg6e1252d5ddf30d7374aa41fe25944367.jpg46abe05c906648e9777b1e00ec31a051.jpg