QbaPL Opublikowano Niedziela o 16:45 Opublikowano Niedziela o 16:45 ogólnie poprawiony przez kolege skrypt działa idealnie zgoda trafiona 1
Raf6 Opublikowano Niedziela o 17:10 Opublikowano Niedziela o 17:10 (edytowane) Chulerka skrypty poprawiają, niedługo znowu będzie walka o aktywacje i jazda 😅 Edytowane Niedziela o 17:10 przez Raf6
Pawelg89 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ja już się pogubiłem tym wszystkim dał by ktoś namiar na ten skrypt ?
QbaPL Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 5 minut temu, Pawelg89 napisał(a): Ja już się pogubiłem tym wszystkim dał by ktoś namiar na ten skrypt ? https://xdaforums.com/t/how-to-unlock-bootloader-on-xiaomi-hyperos-all-devices-except-cn.4654009/ sekcja 3 1
Pawelg89 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Poradziłem sobie jak uruchomić skrypt ale w miui community pokazuje że mogę wrócić dopiero 16.04 czyli nie da rady uruchomić skryptu dzisiaj przed 18? i dlaczego na FireFoxie mogę się zalogować a na chrome wyskakuje Sent too many codes. Try again tomorrow. da się wyłączyć to autoryzacje kodem z poczty ? Edytowane 8 godzin temu przez Pawelg89
Rekomendowane odpowiedzi