Reaxtic Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) Sprobowalem na 3 kompy w trzech roznych sieciach. To samo - application quota limit reached. Mam jeszcze 12 dni na oddanie POCO F8 Ultra, jak sie wkurze to biore Oppo bo tylko potrzebuje cholernego nagrywania rozmow. Edytowane 10 Marca przez Reaxtic
jentom Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 6 godzin temu, jentom napisał(a): To ja dziś też spróbuje na 2 komputery w rożnych sieciach. Ogólnie to czekanie na pozwolenie to dramat. Dziś zrobiłem i udało mi się przypisać do konta i za 72 godziny bedę mógł odblokować Bootloader. Zrobiłem na 2 komputery z różnych łącz, i do tego jeszcze na każdym komputerze uruchomiłem skryp i noscript. Do tego jeszcze ustawiłem czasy od 2000 ms do 100 ms, było zapytań około 20. Może ich zamęczyłem pytaniami i dla świetego spokoju dali mi dostęp
Reaxtic Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 1 godzinę temu, jentom napisał(a): Dziś zrobiłem i udało mi się przypisać do konta i za 72 godziny bedę mógł odblokować Bootloader. Zrobiłem na 2 komputery z różnych łącz, i do tego jeszcze na każdym komputerze uruchomiłem skryp i noscript. Do tego jeszcze ustawiłem czasy od 2000 ms do 100 ms, było zapytań około 20. Może ich zamęczyłem pytaniami i dla świetego spokoju dali mi dostęp omg mi o 16:00:26 pokazalo ze nie ma i tyle Drugi komp 16:00:48, a trzeci 16:00:12
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 1 godzinę temu, Reaxtic napisał(a): omg mi o 16:00:26 pokazalo ze nie ma i tyle Drugi komp 16:00:48, a trzeci 16:00:12 O ile nie żyjemy w jakiejś innej strefie czasowej, to trzeba próbować o 17:00, a nie o 16:00.
Reaxtic Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 27 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): O ile nie żyjemy w jakiejś innej strefie czasowej, to trzeba próbować o 17:00, a nie o 16:00. skrypt pokazuje tak, ze jest 16 (strefa letnia), a tak naprawde jest 17. Teraz bede testowal skrypt wedle tego poradnika: 1
Reaxtic Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Trzymajcie kciuki Edit: na wszystkich 4: Za to jak dodalem konto w ustawieniach do przeszlo, wtf ? To nie jest czat. Połączyłem posty, które dzieli tylko 17 minut /Kacper Skrzypek
gbur Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Przed dwudziestoma minutami dzięki kilkudniowym zabiegom QbaPL, wreszcie dostałem 72 godziny. QbaPL bardzo dziękuję 2
Ancu Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) Mi też dziś udało się dostać zgodę przy pomocy skryptu od QbaPL. Walka trwała kilka dni. Teraz pytanie czy ktoś już wgrywał global MIXM na 17/17 ultra? Dziwnym trafem ROM Tajwan zniknął z sekcji download.... (mam go ściągniętego ale boję się go flashować...) EDIT - a dobra, widzę, że softy fastboot są do ściągnięcia QbaPL - dzięki za próby zdalnego odblokowania na drugim koncie! Edytowane 12 Marca przez Ancu 1
QbaPL Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca W dniu 10.03.2026 o 12:38, jentom napisał(a): To ja dziś też spróbuje na 2 komputery w rożnych sieciach. Ogólnie to czekanie na pozwolenie to dramat. Udało się? ja miałem mexyk przez kilka dni, ale w koncu polowicznie sie udalo, ale ogólnie było ciezko 2
Raf6 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) U mnie dzisiaj się udało na xiaomi 12t. Jednak wymagało to wylogowania z konta xiaomi i ponownego zalogowania w telefonie. Trzeba czytać komunikat. Co ciekawe wyskoczyło mi że mam czekać 72h ale teraz patrze i telefon chyba już odblokowany 😅 kłódka otwarta przy uruchamianiu. Sami nie wiedzą co robią 🙃 Edytowane 14 Marca przez Raf6 1
downtown69 Opublikowano Środa o 16:26 Opublikowano Środa o 16:26 Cześć wszystkim! Chciałem publicznie podziękować użytkownikowi @QbaPL za nieocenioną pomoc przy odblokowywaniu bootloadera w moim telefonie. Proces, który początkowo wydawał mi się czarną magią (i generował same błędy), dzięki wskazówkom Kuby poszedł gładko i bezstresowo. Wielkie dzięki za poświęcony czas, cierpliwość do moich pytań i merytoryczne podejście do tematu. Fajnie wiedzieć, że na forum wciąż są osoby, którym chce się pomagać innym "za dziękuję". Piona, @QbaPL! 1
Raf6 Opublikowano Czwartek o 18:13 Opublikowano Czwartek o 18:13 Tak, bez pythona odblokowanie smartfona xiaomi na A14+ jest obecnie praktycznie niemożliwe 😎 a u mnie dzisiaj wskoczył z powodzeniem kolejny fonik i 72h czekania.
QbaPL Opublikowano Czwartek o 20:25 Opublikowano Czwartek o 20:25 2 godziny temu, Raf6 napisał(a): Tak, bez pythona odblokowanie smartfona xiaomi na A14+ jest obecnie praktycznie niemożliwe 😎 a u mnie dzisiaj wskoczył z powodzeniem kolejny fonik i 72h czekania. ale zgoda jest na konto, a nie na telefon, badz jego model bez scryptu, uzyskanie zgody na odblokowanie BL dla danego konta Xiaomi, aby potem odblokowac BL w dowolnym modelelu global, jest w zasadzie niemożliwe - tak powinno to brzmieć 1
Raf6 Opublikowano wczoraj o 06:35 Opublikowano wczoraj o 06:35 A14+ to skrót od Android 14 i wyżej czyli HyperOs. Starsze oprogramowanie na bazie MIUI można łatwo odblokować i nie jest potrzebny python.
kamil87 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @QbaPL dzięki za pomoc w uzyskaniu zgody na odblokowanie BL. Xiaomi 17 odblokowane za pierwszym strzalem na następny dzień po poproszeniu o pomoc.Polecam.Wysłane z mojego 25113PN0EG przy użyciu Tapatalka 1
QbaPL Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 9 godzin temu, kamil87 napisał(a): @QbaPL dzięki za pomoc w uzyskaniu zgody na odblokowanie BL. Xiaomi 17 odblokowane za pierwszym strzalem na następny dzień po poproszeniu o pomoc. Polecam. Wysłane z mojego 25113PN0EG przy użyciu Tapatalka i to juz drugie Xiaomi 17, odblokowane bez zabobonów, że się nie da, że jak było wifi to format telefonu. Bzdury. Wszystko idzie jak zawsze.
Rekomendowane odpowiedzi