Raf6 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Godzinę temu, QbaPL napisał(a): cieszę się, że sobie poradziłeś, ale ja też chcetnie używał bym kart w telefonie i revoluta, ale nie wiem czy to co zrobiłeś pozwala to osiągnąć i dlatego staramy się z Ciebie wyciągnąć pełną wiedzię, żeby wiedzieć czy się da, czy działa, czy warto podjąć ten trud i zrobić to co Ty. Nic więcej No to fajnie że lubisz używać revoluta i kart w telefonie. Ja natomiast tego nie używam ..... co już kilka razy pisałem. Mam nadzieję że teraz już masz pełną wiedze 😎
QbaPL Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 15 minut temu, Raf6 napisał(a): No to fajnie że lubisz używać revoluta i kart w telefonie. Ja natomiast tego nie używam ..... co już kilka razy pisałem. Mam nadzieję że teraz już masz pełną wiedze 😎 No trudno. Aż nie wiem co mam Ci odpisać? Chyba nic nie napiszę? 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Panowie, proszę o spokój, bo wchodzicie na offtopic niezwiązany z wątkiem. 1
Tomek J Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 wybaczcie, ale jeśli ktoś byłby tak miły i powiedział czy jest jakiś sensowny sposób oprócz tego oficjalnego na odblokowanie bootloadera? ostatnio zatrzymałem się na tym, że xiaomi w praktyce zablokowało możliwość odblokowania bootloadera, bo trzeba było się wstrzelić w slot gdzie w praktyce to było chyba 2000 slotów, które wyczerpywały się w ciągu sekundy = w praktyce prawie niemożliwe. czy została opracowana jakaś metoda na odblokowanie tego bootloadera, która jest w miarę przyjemna i szybka? nie chciałbym codziennie o 18 czekać na cud i wierzyć, że tym razem uda się odblokować. czy zostaje jedynie płatna opcja, a tego w miarę możliwości chciałbym też uniknąć. wiem, że są jakieś bypassy / skrypty i właśnie o nie pytam - czy są jakieś szanse powodzenia by odblokować telefon przykładowo w 2 dni (tak jak kiedyś 1 dzień zapytanie o unlock i po tygodniu można było zdjąć blokade) - nie chodzi mi o samą metodę, bo wiem, że tej starej już nie ma, chodzi mi bardziej o czas by nie siedzieć miesiącami o 18 codziennie
Netoper Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Paręnaście czy może już parędziesiąt postów wcześniej jest opisana sprawdzona metoda odblokowania za pomocą skryptów, wraz z linkami co pobrać.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu TapatalkaEditPost kolegi Zafiek z 9 wrzesień. 1
QbaPL Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 16 minut temu, Tomek J napisał(a): wybaczcie, ale jeśli ktoś byłby tak miły i powiedział czy jest jakiś sensowny sposób oprócz tego oficjalnego na odblokowanie bootloadera? ostatnio zatrzymałem się na tym, że xiaomi w praktyce zablokowało możliwość odblokowania bootloadera, bo trzeba było się wstrzelić w slot gdzie w praktyce to było chyba 2000 slotów, które wyczerpywały się w ciągu sekundy = w praktyce prawie niemożliwe. czy została opracowana jakaś metoda na odblokowanie tego bootloadera, która jest w miarę przyjemna i szybka? nie chciałbym codziennie o 18 czekać na cud i wierzyć, że tym razem uda się odblokować. czy zostaje jedynie płatna opcja, a tego w miarę możliwości chciałbym też uniknąć. wiem, że są jakieś bypassy / skrypty i właśnie o nie pytam - czy są jakieś szanse powodzenia by odblokować telefon przykładowo w 2 dni (tak jak kiedyś 1 dzień zapytanie o unlock i po tygodniu można było zdjąć blokade) - nie chodzi mi o samą metodę, bo wiem, że tej starej już nie ma, chodzi mi bardziej o czas by nie siedzieć miesiącami o 18 codziennie skryp i temat powienien się wyjaśnić za pierwszym podejsciem 3 1
Kris Kinski Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 (edytowane) Jeśli odblokowanie BL potrzebne tylko dla zmiany FW i uzyskania tzw opcji nagrywania to chyba już nie warto. Można poczytać że można na FW przeznaczonym na rynek Europejski zrobić tym sposobem i ponoć działa ...także na HOS3 https://miuipolska.pl/forum/topic/62984-nagrywanie-rozmów/page/2/#findComment-665467 lub LINK Edytowane 30 Grudnia 2025 przez Kris Kinski 1
MaNa1 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Witam. Jestem kolejną osobą której przy zdjęciu BL pomógł QbaPL . Szybko, sprawnie, i bez zbędnych ceregieli. Fakt, zgoda została przyznana dopiero za drugim razem, ale to moja wina gdyż miałem otwartą przeglądarkę w której logowałem się do konta Xiaomi. Po uzyskaniu zgody standardowo czekamy 72h i pyk. Dziękuję za pomoc, i polecam innym. 2
QbaPL Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 7 minut temu, MaNa1 napisał(a): Witam. Jestem kolejną osobą której przy zdjęciu BL pomógł QbaPL . Szybko, sprawnie, i bez zbędnych ceregieli. Fakt, zgoda została przyznana dopiero za drugim razem, ale to moja wina gdyż miałem otwartą przeglądarkę w której logowałem się do konta Xiaomi. Po uzyskaniu zgody standardowo czekamy 72h i pyk. Dziękuję za pomoc, i polecam innym. Jakos tak poszło. 2 1
Kris Kinski Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 (edytowane) A czy ktoś testował odblokowanie BL tym programem z pod Linux-a. Ja osobiście doszedłem do pewnego etapu dla eksperymentu / ciekawości ...wcześniej za pomocą w/w zalogowałem się do konta podając login / hasło itd oczywiście wszystko w terminalu i już chyba na opcji samego odblokowania ale nie mam pewności ...zrezygnowałem bo mi o to nie chodziło i nie chciałem odblokować a sprawdzić czy ten program ułatwia tylko możliwość powiązania konta xiaomi ze telefonem i co często jest bardzo trudne z ciągłymi odmowami i umożliwia uruchomienie czasu na odblokowanie programem Miunlock...czy faktycznie natychmiast odblokowuje BL ..a to już wyższa półka i chyba dość niebezpieczne ? LINK a w linux instalacja jest banalna: pip install miunlock program jest chyba dość aktualny więc jakaś szansa jest ...ale jeśli faktycznie kończy się na odblokowaniu no to byłby niezły "kozak" i chyba najprostszy sposób na ...BL od Xiaomi Edytowane 30 Grudnia 2025 przez Kris Kinski
kruczysko Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ja również chciałbym podziękować za pomoc w odblokowaniu. Szybko, sprawnie, konkretnie i rzeczowo Świetny kontakt i ogólnie super. Jeśli ktoś się wacha to ja polecam. Moim zdaniem władze zwierzchnie powinny przyznać jakąś nagrodę, odznakę czy coś co można trzasnąć koledze QbaPL bo robi świetną robotę 👍 1
wo8956 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia @QbaPLPomógłbyś z odblokowaniem bl w 14T Pro na Hyper OS 3.0.3.0 Global?
QbaPL Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 2 godziny temu, wo8956 napisał(a): @QbaPLPomógłbyś z odblokowaniem bl w 14T Pro na Hyper OS 3.0.3.0 Global? Jasne, wpadaj na priva. 4
Tomi24 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Witam 😀 Chciałbym podziękować za pomoc w odblokowaniu bootloadera dla QbaPL. Kontakt jest szybki i sprawny, rzetelnie odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Polecam innym, którzy też mają problem z odblokowaniem. 1
seba20 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Wielkie dzięki za pomoc w odblokowaniu bootloadera. QbaPL. jak zwykle niezawodny. Cierpliwie do celu, cel osiągnięty. 1
QbaPL Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Nie ma sprawy. Polecam, się. Wczorajszy pacjent miał numerek 37! HiRep Edytowane 10 Stycznia przez QbaPL 1
Kubala94 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Nie ma sprawy. Polecam, się. Wczorajszy pacjent miał numerek 37! HiRepCześć, czy pomógłbyś mi pomóc odblokować mojego Redmi Note 13 4G NFC Shappiren?Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 4 godziny temu, Kubala94 napisał(a): Cześć, czy pomógłbyś mi pomóc odblokować mojego Redmi Note 13 4G NFC Shappiren? Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Jasne zapraszam, a w sumie to już ogarnięte. 1
Piotr Kapłon Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) @QbaPL czy ja także mogę prosić o pomoc w odblokowaniu Poco Pad? Edytowane 11 Stycznia przez Piotr Kapłon
QbaPL Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 4 minuty temu, Piotr Kapłon napisał(a): @QbaPL czy ja także mogę prosić o pomoc w odblokowaniu Poco Pad? Jasne, ale to nie jest wersja od chińczyka? Wpadaj na priva 1
Kubala94 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Dziękuje @QbaPL za pomoc w uzyskaniu zgody na odblokowanie bootloadera. Udało się, teraz poczekać tylko 72 h i można odblokowywać. 🙂 Dziękuje i Polecam.
QbaPL Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia a ma ktoś wiedzę jak odblokować tablet Poco Pad gdzie nie ma gniazda sim????
Netoper Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Na YT są filmy/poradniki ale nie oglądałem.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia zastanawia mnie, jest zgoda, można połączyć konto, ale co z sim który jest do konta przypisany?
Netoper Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Odpal miunlock i zobacz co pokaże.Zerkłeś na te poradniki z YT? Coś sensownego pokazali?Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
QbaPL Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 50 minut temu, Netoper napisał(a): Odpal miunlock i zobacz co pokaże. Zerkłeś na te poradniki z YT? Coś sensownego pokazali? Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Jakieś mega dodatki, kombinacje. Jutro puszczę skrypt i zobaczę, póki co pozwala na wifi dodać konto do tabletu, więc powinno być ok. Miflasz nakazuje dodać konto do urządzenia, a na urządzeniu odsyła do community, więc jest ok. 2 godziny temu, Kubala94 napisał(a): Dziękuje @QbaPL za pomoc w uzyskaniu zgody na odblokowanie bootloadera. Udało się, teraz poczekać tylko 72 h i można odblokowywać. 🙂 Dziękuje i Polecam. Ale w sumie tu szybko poszło. 15:03 kontakt, 17:01 zgoda i temat zamknięty.
Damianik Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Wielkie Dziękuję!!! dla kolegi @QbaPL. Bootloader odblokowany. Serdecznie polecam @QbaPL - fachowiec i wszelka nieoceniona pomoc! 2
Kubala94 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Ja również dziękuję @QbaPL , za pomoc. Bootloader odblokowany Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka 1
QbaPL Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Czasami łatwiej, czasami trudniej, ale skutecznie do celu.
jachu76 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Witam, chcę kupić Poco f8 Ultra , czy odblokuję bootloadera w tym modelu ?
QbaPL Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 29 minut temu, jachu76 napisał(a): Witam, chcę kupić Poco f8 Ultra , czy odblokuję bootloadera w tym modelu ? tak, jak masz jedno konto, to załóż drugie na wszelki wypadek, tylko użyj numeru domownika, bo potem sim jest potrzebny na chwile w telefonie Edytowane 15 Stycznia przez QbaPL 1
docore Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia chciałem opowiedzieć ciekawą historię jak odblokowałem mój tel. kupiony jesienią:próbowałem na różne sposoby opisane w temacie i nic ,z ciekawości zajrzałem tutaj wczoraj i mówię sobie pobiorę miflash_unlock i spróbuję i co odblokował mi tel. od razu bez czekania 72 godzin i co Wy na to? dla mnie to zagadka
Netoper Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia i co Wy na to?Są takie rzeczy na świecie które nawet fizjologom się nie śniły Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
docore Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia jeszcze dodam ,że wczoraj też napisałem do mi center chcieli 400zl. za odblokowanie, to mnie chyba zmobilizowało do jeszcze jednej próby.....
Rekomendowane odpowiedzi