Skocz do zawartości

[BOOTLOADER] Odblokowywanie rangi diamond na forum MIUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja co prawda nie mam jeszcze telefonu, ale mam zamiar go w niedalekiej przyszłości zakupić.Poczytałem wasze komentarze i stwierdziłem że wyślę prośbę o odblokowanie już teraz.Także 6 maja założyłem sobie konto.Nabiłem 42 pkt. na forum, jak ktoś z was już wcześniej gdzieś radził.No a dzisiaj dostałem już zgodę.Także poszło to bardzo szybko.

Edytowane przez widmo1980
Opublikowano (edytowane)

Z ciekawości - robicie to żeby dostać zgode na unlock, czy w innym celu? Ja dostałem zgodę jakies 10 dni po tym jak poprosilem (a bylo to z 2tyg temu). fakt - konto zalozylem tam z miesiac wczesniej i 100% security wypełniłem. Ale nic więcej. Do czego te rankingi jakieś służą?

Edytowane przez wtbn
Opublikowano

Ale już przede mną widze że ktoś pisał że to jest zupełnie zbędne - dostaliście odmowy że się bawicie w takie cyrki? Tak jak mówie - mi dali od kopa, z czystym kontem. napisałem tylko że chce odblokować bo chce wgrać miuipolska. (ofc po angielsku)

Opublikowano

21.05.2016 zgłoszona prośba o zgodę na odblokowanie

29.05.2016 SMS (o 02:07 nad ranem, kurna) z błogosławieństwem.

Ranga na miui en - senior, punktów 107. 

Nie daje to wg mnie podstaw do orzeczenia, czy generalnie diamond pomaga, czy nie ;)

Opublikowano

Chyba jednak diamond nic nie daje. Ja miałem ok 70 pkt. Prośba wysłana w zeszła niedzielę, w sobotę o 8 rano dostałem zgodę ...

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ostatnio koledze procesowałem zgodę. Nowe konto i profil xiaomi, uzupełniłem do 100%, miał zero postów na forum.

Po tygodniu dostał zgodę na odblokowanie więc nie ma się co napinać z tym Diamondem.

Opublikowano

Niestety potwierdzam, nie ma to kompletnie znaczenia. Wystarcza pełna aktywacja konta Xiaomi i na tym samym koncie po uzyskaniu zgody można co 30 odblokowywać następny telefon bez występowania o następną zgodę. Sprawdzone empirycznie, czyli cały ten post to niepotrzebne bicie piany.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jeśli teraz używam mi band i robiłem jakieś konto xiaomi to to się nadaje do tego czy do tel trzeba oddzielne? Mam jeszcze router od nich

Telefon dopiero zamówiłem, ale wiem że będzie miał syfMIUI :)

Edit: 

Jednak to to samo konto, ale ukończyłem tylko w 75%, bo nie chce mogę skonfigurować tych kwestii bezpieczeństwa, te pytania i odpowiedzi

Wyskakuje takie okienko

xiaomi account.PNG

Edytowane przez danio_96
Opublikowano

Dostałem zgodę po 2 dniach, jednak nie mam jeszcze tel

Ile czasu ten kod będzie aktywny?

Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po co sobie utrudniać życie?

Ja przy odblokowywaniu stworzyłem tylko konto na xiaomi, podałem kod aktywacyjny z sms, czekałem na przyjęcie mojej prośby, po 2 dniach rano doszedł do mnie kod odblokowania bootloadera. Żadnych postów, tematów, niczego. 

Opublikowano
Dnia 9.07.2016 o 08:56, pyth napisał:

Po co sobie utrudniać życie?

Ja przy odblokowywaniu stworzyłem tylko konto na xiaomi, podałem kod aktywacyjny z sms, czekałem na przyjęcie mojej prośby, po 2 dniach rano doszedł do mnie kod odblokowania bootloadera. Żadnych postów, tematów, niczego. 

Dokładnie tak samo u mnie - nowe konto, 0 postów, zgoda po 2 dniach :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...