Jump to content

Czym jeździsz??

Marcin.M
 Share

Recommended Posts

Hejka ciekawi mnie kto czym jeździ. Ja na przykład jeżdżę Astrą H kombi z 2006 roku, 1.9 CDTI 100KM, a moja żona Meriva 2004 1.6 8V 87KM. Oprócz tego jeszcze MTB po górach.

Jakby ktoś miał z w/w samochodami problemy to mogę coś spróbować pomóc bo z Astrą już parę przejść miałem :), a co tu kryć mam hopla na punkcie Opla

Zapraszam do dyskusji...

Edited by Marcin.M

Bmw e60 525d 2004 po wirusie na 212KM/490NM

mam wnęke koła zapasowego do e60 sedan, ten organizer bo koło było opcją. Leży mi w garażu i przeszkadza, nie jesteś przypadkiem zainteresowany? Mogę wysłać zdjęcia na PW

XRN2 by Tapatalk

Dotychczas jeździłem Mazdą 626 2.0 105KM z 1993 roku. Świetne auto. Sprzedałem w sierpniu, dalej służy nowemu właścicielowi.

Pomimo braku przekonania do francuskiej myśli technologicznej, zdecydowałem się na cacko jak na fotkach.

Wiele zdradza wydech. Nie będę pisał wiele: benzyna 3.0 V6 207KM. Świetnie utrzymany, rocznik 2001, najbogatsza wersja wyposażeniowa Exclusive. Jestem zadowolony jak nie wiem co... :D

Citroen_01.jpgCitroen_02.jpgCitroen_03.jpgCitroen_04.jpgCitroen_05.jpgCitroen_06.jpgCitroen_07.jpgCitroen_08.jpgCitroen_09.jpgCitroen_10.jpgCitroen_11.jpgCitroen_12.jpgCitroen_13.jpg

• Like 1

Dnia 11.12.2015 at 12:25, makovic napisał:

Mazda 6, benzyna 2.0 :)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Ależ miałem ochotę na to auto :) Ale padło na Hondę FR-V benzyna 1.8, naturą zwiększyła mi zapotrzebowanie na ilość miejsc siedzących ;)

• 1 month later...
Dnia 22 grudnia 2015o20:56, makovic napisał:

Ogólnie Japończyki rządzą :)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Odpisuje po dłuższym czasie, ale mam dużo spraw na głowie i nie zawsze mam czas, żeby odpowiedzieć.

Ogólnie to się z tobą zgodzę, ze względu na awaryjność, spalanie itd. nie ma co ukrywać, że masz w tej sprawie całkowitą rację ( chociaż ja do Audi też bym się nie przyczepił - a mam już 2 w domu, ostatni kupiony rok temu, z rocznika 2012 i w tym aucie dosłownie nie psuje się NIC )

Jednak, ja za bardzo kocham dźwięk silnika V8 żeby zmienić na jakieś EU, bądź japońskie auto ( oczywiście jeśli kogoś stać może kupować V8 made in EU, ale to już inna liga).

Poza tym, często robię trasy ok. 600km i jak gdy wracam to jednak z mojego dodga wychodzę wypoczęty jakbym dopiero co się obudził, a z każdego innego auta to już niestety nie to. 

PS. Poza tym, jak ktoś chce trochę pochuliganić na drodze to V8 jednak najbardziej się do tego nadaje :)

Pozdrawiam