Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wszystko działa, chińskie apki .. większość można odinstalować, FingerPrint działa perfekcyjnie ! u mnie nic nie "muli", jestem :grin: !

Opublikowano

u mnie też bez najmniejszych problemów. telefon zweryfikowałem za pomocą dostępnej apki i wszystko prawidłowe ;) a finger print reaguje na sam dotyk, może masz coś nie halo 

Opublikowano

A macie ustawiona jakąś blokadę poza fingerprint???

Już dwa razy kasowałem i robiłem od nowa ten "skan"

Czyli sensor działa - na końcu mam "DONE"

Blokuje telefon, dotykam i nic :(

@zehell o jakiej apce mówisz???

Opublikowano
10 minut temu, semespinha napisał:

Ktos juz cos kombinowal z tym niby PL od wyborowo?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jeżeli pobierzesz jakieś schackowane lub nieorginalne musisz liczyć się z tym, że całkowicie zablokują ci telefon aż do czasu gdy producent odblokuje bootloader.

Więc na twoim miejscu używał bym po angielsku i czekał na oficjalne MiuiPolska :)

Opublikowano

Sa jakies informacje kiedy to bedzie? Odnosnie tel.to moj pierwszy xiaomi wczesniej mialem samsunga s4 i jak na razie jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, piokl13 napisał:

Mam problem. Obecnie używam Redmi Note, jedynkę. Czas na zmianę. Sentyment wskazuje mi by wymienić na Note 3. Ma on jednak konkurenta w postaci Lenovo Vibe P1. P1 ma NFC i większą baterię. Różnica w cenie jest niewielka, Jakie jest przewaga 3? Sam nie dostrzegam żadnej.

Najważniejsza, miażdżąca przewaga to MIUI.

Edytowane przez latet
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Czy poniższy wynik przy weryfikacji świadczy o oryginalności ??

mi.jpg

Dzięki @zehell :)

Edytowane przez Hooyraq
Opublikowano

A gdzie zrobić tą weryfikację ? ja zaktualizowałem do 7.0.16 ...dla tych co "liczą" antutu to w nowszym sofcie uzyskuje  ponad 2 tyś więcej....49750 na 7.0.7 47500......

Opublikowano

gdzie moge znależc ten kod weryfikacyjny tą zdrapke do sprawdzenia oryginalnosci telefonu , bo jakoś nie widze go na opakowaniu.

Opublikowano
2 minutes ago, fakeeus said:

Nie idzie tam wsadzić nano? Ja mam jedną pociętą micro sim i drugą nano.

W jakimś komisie czy sklepie z akcesoriami GSM powinni mieć adapter z nano na micro.

Opublikowano
12 minut temu, Graveer napisał:

Micro.

O to super, bo obie karty mam w wersji mini/micro ale tylko jedną można wyłamać aż do nano i z drugą musiałbym latać do plusa

Opublikowano

Ale jeśli nie ma takiej "zapadki" jak np. w Nexusie 4 to i przecież można tam samą nano sim umieścić, bez adaptera, nie? Mam nieregularnie wyciętą, sam chip więc nie wiem jak to będzie współgrać z adapterem. :/

Opublikowano
1 minutę temu, fakeeus napisał:

Ale jeśli nie ma takiej "zapadki" jak np. w Nexusie 4 to i przecież można tam samą nano sim umieścić, bez adaptera, nie? Mam nieregularnie wyciętą, sam chip więc nie wiem jak to będzie współgrać z adapterem. :/

raczej nie radzę tak kombinować

Opublikowano
1 minutę temu, fakeeus napisał:

to nie wiem jak to mam zrobić, z adaptera mi to "nano" wypadnie

sim.jpg

idź do operatora i niech ci dadzą nową kartę, tak będzie najlepiej