Navarios Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Fajnie jeszcze jakby poszedł spam z numerami nadań paczek, wcale bym się nie obraził
Rookie Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tak się bardzo głęboooko zastanawiam, czy nie brać dodatkowo szkło hartowane od polskiego xiaomi... Czy na taki mały drobiazg będę czekać miesiąc? Albo gdzie lepiej zamówić? (+ aby pasowało do mojego "przyszłego" RN 3 Pro).
mostek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 11.04 wiec poleciał spam. Nie ma się co cieszyć wg mnie. Też dostałem dwa maile
Waski11 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja rownież dziś dostałem fakturę oraz informacje o realizacji zamówienia. Wziąłem kuriera dpd, mam nadzieje ze paczka dziś wyruszy 1
solko12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Każdy ma taką nadzieję xD a tak wgl czytałem kilkanaście jak nie dziesiąt stron temu że DPD dostarczyło paczkę w sobotę, jest to możliwe? Bo takiej opcji na ich stronie się nie dopatrzyłem. Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka
Waski11 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 3 minuty temu, solko12 napisał: Każdy ma taką nadzieję xD a tak wgl czytałem kilkanaście jak nie dziesiąt stron temu że DPD dostarczyło paczkę w sobotę, jest to możliwe? Bo takiej opcji na ich stronie się nie dopatrzyłem. Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka Jest taka opcja ale dodatkowo płatna, bodajże 10zl. Nie pamietam dokładnie jak się nazywa ale jest na pewno
Damienen Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dpd w sobote nie jezdzi 3 lata temu jeszcze tak.
Waski11 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 5 minut temu, Damienen napisał: Dpd w sobote nie jezdzi 3 lata temu jeszcze tak. W zeszłym tygodniu zamawialem części do aut i właśnie dotarły do mnie w sobotę za dodatkowa opłata...
Damienen Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 15 minut temu, Waski11 napisał: W zeszłym tygodniu zamawialem części do aut i właśnie dotarły do mnie w sobotę za dodatkowa opłata... Części samochodowe to nie telefony...
radhew Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czytacie chociaż co tutaj piszemy? Ja mam zamówienie zrealizowane od 20 lipca i nic. Dopiero e-mail z nadaniem paczki oznacza jej wysłanie.
owiec0001 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jeśli chodzi o te maile zrealizowane+faktura, to jeżeli jest tak jak było w moim przypadku to znaczy, że w niedzielę/poniedziałek będą mieli dostawę telefonów i zaczną wysyłać. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
mostek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 1 minute ago, owiec0001 said: Jeśli chodzi o te maile zrealizowane+faktura, to jeżeli jest tak jak było w moim przypadku to znaczy, że w niedzielę/poniedziałek będą mieli dostawę telefonów i zaczną wysyłać. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Oby juz przyszła i jutro wysyłali
Marvelous Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zamówiłem telefon we wtorek i po przeczytaniu 40 stron tego wątku zaczynam się bać. Chyba nie doczekam się mojego mi4c.
Damienen Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Faktur doszła telefonu nie wysłali.
solko12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja dostałem 26 fakturę, a telefonu nadal nie wysłali Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka
Nonekk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Zamowilem 20 lipca redmi note 3 pro 3/32 Faktura dzisiaj o 11:04 tak jak wszyscy i minute temu takie info na mailu od DPD. Cytat W dniu dzisiejszym została nadana do Państwa przesyłka nr Nadawca: SATNET Liczba paczek: 1 Waga: 5kg W następnym dniu roboczym zostanie Panstwu doreczona przesylka z SATNET o Teraz tylko czekać na kuriera. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Nonekk
Navarios Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 1 minutę temu, Nonekk napisał: Zamowilem 20 lipca redmi note 3 pro 3/32 i minute temu takie info na mailu od PDP. Teraz tylko czekać na kuriera. To może dziś będą wysyłać masowo taką mam nadzieję. Poszedł spam realizacji to może i wysyłek
Kicksaw Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Ok, poszło odstąpienie od umowy dzisiaj rano, na maila i pocztą jak pisałem. A oni mi tu paczkę wysyłają kurierem. No kogoś tutaj dobrze chyba pogięło. Jutro ma być przesyłka - bo oczywiście nie zwracają uwagi na nic co się im wyśle, a telefon jak zwykle nie odbierany. Ktoś ma jakiś pomysł co teraz z nimi zrobić? Przyjdzie kurier i mu mam zapłacić za odesłanie paczki do tego? Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Kicksaw
Nezumi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 24 minuty temu, Kicksaw napisał: Ok, poszło odstąpienie od umowy dzisiaj rano, na maila i pocztą jak pisałem. A oni mi tu paczkę wysyłają kurierem. No kogoś tutaj dobrze chyba pogięło. Jutro ma być przesyłka - bo oczywiście nie zwracają uwagi na nic co się im wyśle, a telefon jak zwykle nie odbierany. Ktoś ma jakiś pomysł co teraz z nimi zrobić? Przyjdzie kurier i mu mam zapłacić za odesłanie paczki do tego? Nie musisz mu płacić, po prostu nie odbieraj telefonu, jeżeli go nie chcesz...
Rookie Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cytat W dniu dzisiejszym została nadana do Państwa przesyłka nr Nadawca: SATNET Liczba paczek: 1 Waga: 5kg W następnym dniu roboczym zostanie Panstwu doreczona przesylka z SATNET o Śmieje się jak szalony... To samo zobaczyłem w mojej skrzynce pocztowej... Chyba walnę whiskacza...
Kicksaw Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 6 minut temu, Nezumi napisał: Nie musisz mu płacić, po prostu nie odbieraj telefonu, jeżeli go nie chcesz... Sorki że zawracam głowę. Poinformuję domowników żeby nie odbierali jak coś. Ale tak czysto teoretycznie: co by było, gdybym ją (albo domownik) odebrał. Odstąpiłem od umowy więc musiałbym im ją zwrócić - a jeżeli bym tego nie zrobił to sprzedawca zatrzymuje pieniądze a ja telefon? Wolę się zapytać kogoś bardziej doświadczonego w tych sprawach - sam nigdy takiej sytuacji nie miałem, na przyszłość na pewno się przyda. Na pewno nie w tej firmie bo w sprawie reklamacji nie będę znów się prosił dwóch miesięcy.
radhew Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dokładnie - na chwilę obecną - wydaje mi się, że jedynym sposobem reklamacji sprzętu u nich to przejażdżka do Wrocławia ;] Inna sprawa ciekawe jak u nich ta reklamacja wygląda. Reklamował ktoś coś?
owiec0001 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja jak odstąpiłem od umowy w sobotę, to w poniedziałek wysłali mimo wszystko i we wtorek jak odebrałem, dostałem też odpowiedz na maila, że jak chcę zrezygnować to mam im odesłać telefon i jak go dostaną to zwrócą pieniądze. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Conor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 32 minutes ago, radhew said: Reklamował ktoś coś? Parę postów się przewineło zazwyczaj poprostu wymieniali na nowy.
Nezumi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 47 minut temu, Kicksaw napisał: Sorki że zawracam głowę. Poinformuję domowników żeby nie odbierali jak coś. Ale tak czysto teoretycznie: co by było, gdybym ją (albo domownik) odebrał. Odstąpiłem od umowy więc musiałbym im ją zwrócić - a jeżeli bym tego nie zrobił to sprzedawca zatrzymuje pieniądze a ja telefon? Wolę się zapytać kogoś bardziej doświadczonego w tych sprawach - sam nigdy takiej sytuacji nie miałem, na przyszłość na pewno się przyda. Na pewno nie w tej firmie bo w sprawie reklamacji nie będę znów się prosił dwóch miesięcy. Możesz odebrać i siedzieć cicho, aż się odezwą, albo zwrócić i czekać na kasę.
Waski11 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Rownież otrzymałem maila od DPD, ze przesyłka poszła. Zobaczymy jutro co siedzi w paczce
Navarios Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 18 minut temu, Waski11 napisał: Rownież otrzymałem maila od DPD, ze przesyłka poszła. Zobaczymy jutro co siedzi w paczce Można wiedzieć kiedy było zamawiane? Wybrałem paczkomat i teraz nie wiem czy się doczekam
Waski11 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @NavariosZamówienie złożyłem 22.07 na MI4 2/16GB
Damienen Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 3 godziny temu, solko12 napisał: 7 minut temu, Waski11 napisał: @NavariosZamówienie złożyłem 22.07 na MI4 2/16GB O której dostałeś maila od dpd?
Hexia Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja zamówiłem u nich mi4 za pobraniem w niedziele. Do dziś brak odzewu. Niech mnie cmokną...
mariuszsal Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Hej, to witaj w klubie. Zamówiłem to samo i tyle samo czekam. Ale dzięki nim odkryłem fajne forum
solko12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A na Redmi Note 3 pro przyjdzie poczekać... Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka
Navarios Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie dostałem potwierdzenie od InPostu, że paczka (power bank 16000) ruszyła w drogę. Dziś musiał być masowy dzień wysyłek. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Navarios
dese Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja również dostałem powiadomienie o wysłanej paczce (paczkomaty, zamawiałem Mi Band 2). Jest nadzieja*. * O ile w paczce będzie to co zamawiałem i w dobrym stanie
Tytus21 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja również zamówiłem mi4 2/16gb, płatność PayU, paczkomaty i jak na razie też brak odzewu.
Rekomendowane odpowiedzi