Jump to content

Problem z wgraniem MIUIPolska

advcron

Recommended Posts

Szczypnij ekran w miejscu gdzie jest widget zegara i wtedy koło niego pojawi się ikonka po prawej na górze. Tam będziesz miał pobrane z motywami zegary i przegląd tych online. Tylko pamiętaj, że te online pobierają się wraz z całym motywem.

Dzięki.

Najpierw poczytam coś o miui .

Pzdrawiam

Wysłane z Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj dostałem swojego mi 4c no i cóż nie mogę zrobić updatu do chinskiego romu dev. Telefon kupiłem u burizy, wgrany jest chiński rom (do wyboru dwa chinskie i angielski) MIUI version 6.6.4.0(LXKCNCF) stable. Po próbie updatu "Install update.zip failed!" "update.zip signature veryfication failed." W romie brak roota. I cóż można poradzić?

Dzisiaj dostałem swojego mi 4c no i cóż nie mogę zrobić updatu do chinskiego romu dev. Telefon kupiłem u burizy, wgrany jest chiński rom (do wyboru dwa chinskie i angielski) MIUI version 6.6.4.0(LXKCNCF) stable. Po próbie updatu "Install update.zip failed!" "update.zip signature veryfication failed." W romie brak roota. I cóż można poradzić?

Pokaż dokładnie jaki plik pobrałaś i próbujesz zainstalować (link).

Edited by latet

Pokaż dokładnie jaki plik pobrałaś i próbujesz zainstalować (link).

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347833793

Poszło, jeszcze raz ściągnąłem rom. Za pierwszym razem musiało się źle ściągnąć.

Flashify tez nie poszło za pierwszym razem. Kilka razy się zawieszało ale za którymś razem ruszyło.

Edited by loader77

O 23.10.2015, 13:20:39, Acid napisał:

Tak tak. Ja nawiązywałem do zdania gdzie masz zainstalowane xiaomi.eu Stable (bez root) i pytanie czy w takim razie ten rom ma klucz Xiaomi i działa bez TWRP. No właśnie nie bo można nie mieć root a nadal potrzebować TWRP bo root z tym się nie wiąże bezpośrednio. Wymagany jest jedynie do działania flashify.

Wysłano z MI Note

Nie wiem co robię źle. Idę krok po kroku z instrukcją: skopiowałem do tel (Mi4c) cztery pliki zgodnie z instrukcją. Zainstalowałem chiński dev, zainstalowałem Flashify -> teraz powinienem nadać aplikacji dostęp do root aby wgrać TWRP. I za (nomen omen) chińskiego boga tego nie mogę zrobić!!!

Proszę o pomoc. Przekopałem forum i wszędzie jest info, że po nadaniu aplikacji Flashify dostępu do root można go uruchomić.

No przepraszam ja nie potrafię!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...