Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca W tym wątku wymieniamy się opiniami i wrażeniami na temat smartfona POCO F7 Ultra / REDMI K80 Pro. Można tu również zadawać pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
supermonter Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Czy da się odblokować bootloader, żeby móc wgrać eu?
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca W POCO na pewno, w chińskim Redmi może być ciężej.
wieszczu Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia w wersji Ultra nie mam opcji VoLTE, jest tylko VoWiFi, Global HyperOS 2.0.107.0, ktoś coś?
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia Jaki operator? Jeśli Orange, to tak może być.
wieszczu Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Nju czyli Orange, przełącznik VoNR można wymusić kodem, ale cały czas wyszarzony, Ta sama karta sim normalnie działa z VoLTE na Poco F3 z xiaomi.eu
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia A spróbuj może kodem *#*#VOLTE#*#* (86583).
Flexior Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Na premierze dawali promkę, że można było kupić ładowarkę 120W za bodajże 49zł.Promka miała trwać do 10 kwietnia, ale teraz nie widzę tej opcji. Coś się zmieniło? Nigdzie nie mogę znaleźć wiadomości na ten temat.
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Kwietnia Autor Opublikowano 7 Kwietnia Wygląda na to, że po cichu skreślili ładowarkę z promocji. Czemu? Nie wiem.
marcin_poco Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ładowarka była, ale do wyczerpania zapasów w sensie kiedy ta promocja startowała, to mieli określoną ilość za darmo do rozdania?
marcin_poco Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 1.04.2025 o 14:10, wieszczu napisał(a): w wersji Ultra nie mam opcji VoLTE, jest tylko VoWiFi, Global HyperOS 2.0.107.0, ktoś coś? W Orange Volte jest ukryte, ale aktywne. Nie widać ikonki ani przełącznika. Też tak mam w X7 Pro.
marcin_poco Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @Master Uruchomiłeś widoczność tych przełączników kodami?
Master Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 10 godzin temu, marcin_poco napisał(a): @Master Uruchomiłeś widoczność tych przełączników kodami? tak jest ... gdzieś w necie jest stronka gdzie są wszystkie kody podane i opisane - fajna sprawa bo to spamiętać to masakra 🙃 https://technastic.com/xiaomi-redmi-secret-codes-list/ Edytowane 8 Kwietnia przez Master 1 1
Marrik Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia tak jest ... gdzieś w necie jest stronka gdzie są wszystkie kodyW Orange chyba to nie działa. Próbowałem na dwóch telefonach i przełącznik się nie pojawia, ale volte jest włączone mimo braku ikonki na pasku.
Master Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Marrik napisał(a): W Orange chyba to nie działa. Próbowałem na dwóch telefonach i przełącznik się nie pojawia, ale volte jest włączone mimo braku ikonki na pasku. no ja mam w T-Mobile ... ikonka volte jest w pasku statusu ... u mnie za to nie zawsze jest ikonka vowifi ... nie wiem od czego to zależy ... po restarcie fona czy upgrade systemu zawsze jest a potem to już różnie 🙃 ja włączę tryb SA to w opcjach programisty można też włączyć tryb vonr - ale czy to działa nie mam pojęcia ... Edytowane 8 Kwietnia przez Master
Sephriot Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 3 godziny temu, Marrik napisał(a): W Orange chyba to nie działa. Próbowałem na dwóch telefonach i przełącznik się nie pojawia, ale volte jest włączone mimo braku ikonki na pasku. Również tak jak i Ty mam nju. Po czym poznajesz że volte napewno działa? Rozumiem że jeżeli podczas połączenia głosowego na górnym pasku mam typ sieci lte to znaczy że działa? W innym przypadku zbiło by do 3g?
Marrik Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Również tak jak i Ty mam nju. Po czym poznajesz że volte napewno działa?Znaczek HD przy numerze podczas rozmowy.Dodatkowo można to sprawdzić skróconym kodem *#*#4636#*#* lub w aplikacji Hidden Setings
marcin_poco Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) W dniu 8.04.2025 o 15:52, Marrik napisał(a): W Orange chyba to nie działa. Próbowałem na dwóch telefonach i przełącznik się nie pojawia Potwierdzam. W ORANGE/NJU nie ma ikonki Volte, ale działa. Rozmowy zestawiane są błyskawicznie i jest HD+, czyli rozmowy po EVS. I mam wyłączone 2G/3G. Wymusiłem tryb NR/LTE. Edytowane 9 Kwietnia przez marcin_poco
Rekomendowane odpowiedzi