Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji HyperOS w wersji OS1.0.7.0.ULCCNXM dla telefonu Xiaomi 12 (nazwa kodowa cupid). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_CUPID_OS1.0.7.0.ULCCNXM_14.zip/download Osoby korzystające z ostatniej wersji cotygodniowej OS1.0.24.7.28.DEV powinny być w stanie bezpiecznie przejść na tę wersję (nie tracąc danych). ROM można zainstalować zarówno przez TWRP, jak i fastboot: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. 1
QBAQ Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Był jakiś reupload? Bo pokazuje mi, że jest dostępna nowa wersja...
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Nie mam żadnej informacji o reuploadzie, spróbuj może wyczyścić dane aplikacji Aktualizacje.
sunkist Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Cześć. Czy będąc na takiej wersji mogę zainstalować tą którą pokazuje mi telefon i obędzie się bez komplikacji ?? Pozdrawiam.
Master Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 14 minut temu, sunkist napisał(a): Cześć. Czy będąc na takiej wersji mogę zainstalować tą którą pokazuje mi telefon i obędzie się bez komplikacji ?? Pozdrawiam. powinno pójść bez problemu ... 1
sunkist Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 1 minutę temu, Master napisał(a): powinno pójść bez problemu ... Dzięki za szybką odpowiedź, powiedz mi jeszcze to jest wersja stabilna, nazwa by sugerowała czy beta ?? bo na zrzucie obok nazwy jest "beta"
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2024 42 minuty temu, sunkist napisał(a): powiedz mi jeszcze to jest wersja stabilna, nazwa by sugerowała czy beta ?? bo na zrzucie obok nazwy jest "beta" To jest wersja stabilna. Jesteś na becie, więc aktualizator sprawdza tylko plik dla bety, stąd ten napis. 1
sunkist Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Dziękuję za odpowiedzi, wszystko poszło bez problemu i działa dobrze.
acocieto Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Wrażenia po ponad 2 tygodniach, kiepskie. Główny problem to grzanie się w mało wymagających czynnościach oraz aplikacjach. @Kacper Skrzypek czy jest możliwy rollup do OS1.0.24.7.28.DEV bez wipe? Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez acocieto
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Nie, bo ROM ma sierpniowe poprawki zabezpieczeń, a beta lipcowe. 1
QBAQ Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 @acocieto tak, podbijam Twoje zdanie. W sumie już miałem się nie pocić na forum odnośnie "feelingu" na xiaomi.eu, ale z każdym kolejnym wydaniem (i to stable) przypominają mi się te szumne zapowiedzi i artykuły na miuipolska co to to nie będzie na kolejnym MIUI... Właśnie przed chwilą we wbudowanym edytorze zdjęć coś tam sobie majstrowałem, trochę w necie szperam na wbudowanej przeglądarce ... a ten się grzeje jakbym mu film 8k do obróbki zapodał jednocześnie korzystając z aparatu. Ogólnie urządzenie pracuje średnio i tak jak piszę; nie chodzi tu o jakieś cuda wianki. Potrafi ubić przeglądarkę z cache'a w trakcie jednej minuty korzystania z Whatsappa na przykład. Ech, gdyby nie to że jest dostęp do roota już dawno bym to zlał. 1
Rekomendowane odpowiedzi