ricki Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Rozumiem że w tym nowym oprogramowaniu nie trzeba już instalować pliku.apk żeby płatności działały?
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2023 Domyślnie nie, tylko gdy Google coś pogrzebie i już nie będzie działać.
ricki Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Póki co płatności działają. Wielkie dzięki za nowy soft. Xiaomi 14 wszystko super
alchemik86 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Również jestem po aktualizacji na 13 Pro i mogę potwierdzić że Zygisk jak i cały root z ukrywaniem działa dzięki czemu Maczek się już nie pluje, Portfel kartę dodał, zobaczymy czy dalej będzie ok przy próbie płatności. Póki co wielkie ukłony ekipie za dobrą robotę
lofix Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Mam pytanie. Kiedy wyjdzie ROM dla Xiaomi 12T pro (diting)?
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2023 3 godziny temu, lofix napisał(a): Mam pytanie. Kiedy wyjdzie ROM dla Xiaomi 12T pro (diting)? Gdy wyda go Xiaomi. Nie wiemy, kiedy, poza tym że planują jeszcze w grudniu nie ma żadnych informacji.
czarek1212 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Pomimo ustawienia dźwięku w powiadomieniach email to e-maile przychodzą bez dźwięku....Wysłane z mojego 2210132G przy użyciu Tapatalka
lofix Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 46 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Gdy wyda go Xiaomi. Nie wiemy, kiedy, poza tym że planują jeszcze w grudniu nie ma żadnych informacji. Ok bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów w psuciu xiaomi
DukeN Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Rano zaktualizował się google a teraz skaner wisi na tym i ani krok naprzód.
Master Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 2 minuty temu, DukeN napisał(a): Rano zaktualizował się google a teraz skaner wisi na tym i ani krok naprzód. u mnie przechodzi bezproblemowo ... miałem kiedyś podobną sytuację na miui 14 - wyczyszczenie danych i cache aplikacji panel sterowania pomogło ... 1
DukeN Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 44 minuty temu, Master napisał(a): u mnie przechodzi bezproblemowo ... miałem kiedyś podobną sytuację na miui 14 - wyczyszczenie danych i cache aplikacji panel sterowania pomogło ... Pomogło, dziękuję, tylko środowisko płatności z wykorzystaniem. Ale to dla mnie mało istotne nie używam.
Master Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 6 minut temu, DukeN napisał(a): Pomogło, dziękuję, tylko środowisko płatności z wykorzystaniem. Ale to dla mnie mało istotne nie używam. wiesz tam to srodowisko to nie ma czym sie martwic ... to chyba chodzi o cos z updatem - ze widzi dostepny update systemu mimo ze go nie ma bo tak to wszystko jest w porzadku ... moze przy okazji kolejnej wersji dev beta bedzie to poprawione zeby nie zglaszal tego wykrzyknika ...
Lukasz07 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Godzinę temu, Master napisał(a): Godzinę temu, DukeN napisał(a): Pomogło, dziękuję, tylko środowisko płatności z wykorzystaniem. Ale to dla mnie mało istotne nie używam. wiesz tam to srodowisko to nie ma czym sie martwic ... to chyba chodzi o cos z updatem - ze widzi dostepny update systemu mimo ze go nie ma bo tak to wszystko jest w porzadku ... moze przy okazji kolejnej wersji dev beta bedzie to poprawione zeby nie zglaszal tego wykrzyknika ... To prawdopodobnie przez ten APK, który wgrywamy, ważne że działa 😉
Master Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Lukasz07 napisał(a): To prawdopodobnie przez ten APK, który wgrywamy, ważne że działa 😉 może być jak piszesz choć ja obstawiam że to dotyczy tego że gdzieś w apce updatera wykazuje że jest nowa wersja softu i ten skaner też dostaje to info stąd to taki alert / monit żeby to zrobić ... no ale w sumie jak pisałeś - nie ma to dla nas znaczenia i ważne że wszystko działa 🙃 tam jak zrobisz skaner problemów to z kolei pokazuje wszystko na zielono - nie ma żadnego alertu jeśli chodzi o bezpieczeństwo ... stąd właśnie myślę że chodzi tą aktualizacje ... zobaczymy w kolejnych wersjach beta jak to będzie wyglądać ... pewnie już w sobotę 🙃
spidboy1 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Opublikowano 16 Grudnia 2023 (edytowane) hej wgrałem aktualizacje do xiaomi 13 fuxi i wisi mi na logo MI mam wazne dane jak strace to bede wsciekły Cytat fastboot V14.0.31.0.TMCCNXM Edytowane 16 Grudnia 2023 przez spidboy1
kris68 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 spidboy1 to wejdź w fastboot i spróbuj jeszcze raz, o ile się da.
Rekomendowane odpowiedzi