Tomasz Konieczny Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 Mi 11 przestały dziś żonie działać płatności zbliżeniowe. Zapłaciła w jednym sklepie, później chcąc zapłacić za zakupy otrzymała komunikat: Twój telefon nie spełnia standardów bezpieczeństwa do płatności zbliżeniowych. Oprogramowanie najnowsze: V14.0.10.0.TKBCNXM Bardzo proszę o pomoc co może być nie tak?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 https://miuipolska.pl/problemy-z-platnosciami-google-pay-na-rom-ach-xiaomi-eu/
Master Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 19 godzin temu, Tomasz Konieczny napisał(a): Mi 11 przestały dziś żonie działać płatności zbliżeniowe. Zapłaciła w jednym sklepie, później chcąc zapłacić za zakupy otrzymała komunikat: Twój telefon nie spełnia standardów bezpieczeństwa do płatności zbliżeniowych. Oprogramowanie najnowsze: V14.0.10.0.TKBCNXM Bardzo proszę o pomoc co może być nie tak? będzie lub już jest reupload tej wersji softu (stable) wrzucisz jeszcze raz i powinno być po problemie ... ja mam gorzej bo jestem na najnowszej wersji dev beta a ta pewnie reuploada nie dostanie 🙃
Alucard Opublikowano 11 Listopada 2023 Opublikowano 11 Listopada 2023 Instalował ktoś może stable na najnowszego dev na mi11pro/ultra? Pójdzie bez formata?
emce Opublikowano 11 Listopada 2023 Opublikowano 11 Listopada 2023 A jest już do pobrania poprawiona ostatnia stabilna wersja romu?
emce Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zainstalowałem poprawiony soft w API checker mam pierwsze dwa zielone i odrzuca płatności a ta sama karta fizyczna nie ma problemu, zainstalowałem dodatek w magisk play integrity fix i dalej to samo. Ma ktoś jakiś pomysł?
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Wyczyścić dane Google Pay/Play/Usług Google Play, dodać karty jeszcze raz.
emce Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Czyli sklep play i portfel? Wyczyścić dane i tyle?
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Tak, albo przeinstalować apkę Portfela/poczekać kilka godzin aż się odświeży status. 1
emce Opublikowano 18 Listopada 2023 Opublikowano 18 Listopada 2023 Wszystko działało aż do wczoraj, dziś znów przeinstalowałem apke portfel z usunięciem karty przy próbie ponownego dodania karty do portfela wywala komunikat że tel nie spełnia wymogów........ Portfel dodany w magisku /zygisku jakieś pomysły?
Alucard Opublikowano 18 Listopada 2023 Opublikowano 18 Listopada 2023 4 godziny temu, emce napisał(a): Wszystko działało aż do wczoraj... Przeczytać główny wątek o problemach z płatnościami 🤔
abc00 Opublikowano 19 Listopada 2023 Opublikowano 19 Listopada 2023 @emce https://miuipolska.pl/zmiany-w-platnosciach-portfelem-google-na-xiaomi-eu/ https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-magiska-play-integrity-fix-portfel-google/
Rekomendowane odpowiedzi