Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi 11 przestały dziś żonie działać płatności zbliżeniowe. Zapłaciła w jednym sklepie, później chcąc zapłacić za zakupy otrzymała komunikat: Twój telefon nie spełnia standardów bezpieczeństwa do płatności zbliżeniowych.

Oprogramowanie najnowsze:  V14.0.10.0.TKBCNXM

Bardzo proszę o pomoc co może być nie tak?

Opublikowano
19 godzin temu, Tomasz Konieczny napisał(a):

Mi 11 przestały dziś żonie działać płatności zbliżeniowe. Zapłaciła w jednym sklepie, później chcąc zapłacić za zakupy otrzymała komunikat: Twój telefon nie spełnia standardów bezpieczeństwa do płatności zbliżeniowych.

Oprogramowanie najnowsze:  V14.0.10.0.TKBCNXM

Bardzo proszę o pomoc co może być nie tak?

będzie lub już jest reupload tej wersji softu (stable) wrzucisz jeszcze raz i powinno być po problemie ... ja mam gorzej bo jestem na najnowszej wersji dev beta a ta pewnie reuploada nie dostanie 🙃

Opublikowano

Zainstalowałem poprawiony soft w API checker mam pierwsze dwa zielone i odrzuca płatności a ta sama karta fizyczna nie ma problemu, zainstalowałem dodatek w magisk play integrity fix i dalej to samo. Ma ktoś jakiś pomysł? 

Opublikowano

Wszystko działało aż do wczoraj, dziś znów przeinstalowałem apke portfel z usunięciem karty przy próbie ponownego dodania karty do portfela wywala komunikat że tel nie spełnia wymogów........ Portfel dodany w magisku /zygisku jakieś pomysły?