Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 2.03.2024 o 13:14, zibino napisał(a):

U mnie nie ma takiego problemu.

Dzięki 

Czy w redmi note 13 pro plus mogę przeprowadzić że śmieciami od Xiaomi deoblating na oryginalnym romie prosto z  pudełka bez odblokowania go? Czy wystarczy i trzeba go aby odblokować?

Opublikowano (edytowane)

ja korzystam z programiku universal android debloater - tylko przed użyciem musisz włączyć debugowanie USB (masz to w ukrytych opcjach programisty) ... ogólnie jak interesuje Cie ten temat zerknij do działu dyskusje o aplikacjach i tam jest osobny temat założony o debloacie - ja wywaliłem kilkadziesiąt różnych usług / procesów i bardzo sobie chwalę 👍 ale chyba jesteś w temacie bo pisaliśmy już o tym o ile pamiętam 🙃

Edytowane przez Master
Opublikowano

Tak,jestem w temacie, pisaliśmy już..też jestem bardzo zadowolony. Jeszcze RN13 pro plus nie mam,czekam aż trochę stanieje,ciekawiło mnie czy można to zrobić na oryginalnym sofcie prosto z pudełka ... dzięki 

Opublikowano
8 minut temu, arek810316 napisał(a):

Tak,jestem w temacie, pisaliśmy już..też jestem bardzo zadowolony. Jeszcze RN13 pro plus nie mam,czekam aż trochę stanieje,ciekawiło mnie czy można to zrobić na oryginalnym sofcie prosto z pudełka ... dzięki 

pewnie że tak ... tylko nie zapomnij o tym debugowaniu USB w opcjach programisty i możesz spokojnie działać ... ja na razie temat debloata zarzucilem bo trochę boję się kombinować z innymi usługami / procesami ... tzn. na siłę też nie ma co wywalać ... teraz wszystko działa stabilnie i bezproblemowo to nie ma co w tym się grzebać na siłę 🙃

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy słaba, czy nie, wszystko zależy jak często i do czego telefon się używa. Standardowa pojemność baterii powinna wystarczyć na 1,5 dnia no ale jak ktoś gra i ewentualnie filmy oglądał to może zajeździć i w pół dnia.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, kris68 napisał(a):

Czy słaba, czy nie, wszystko zależy jak często i do czego telefon się używa. Standardowa pojemność baterii powinna wystarczyć na 1,5 dnia no ale jak ktoś gra i ewentualnie filmy oglądał to może zajeździć i w pół dnia.

Tak, to fakt że ludzie traktują telefon jak komputer u mnie wystarcza na 1,5 do 2 dni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
22 minuty temu, arek810316 napisał(a):

Zgadza się, android 13..

Kwestia chwili i będziesz miał HyperOS z 14 -ką ja już mam.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.04.2024 o 09:15, rumot napisał(a):

Kwestia chwili i będziesz miał HyperOS z 14 -ką ja już mam.

Już mam dostępnego androida 14.

Warto instalować? Jak z baterią , płynnością działania itp.? Mam w tej chwili androida 13 miui 14.02 i nie powiem czy instalować bo całkiem fajnie się spisuje bateria itd...

Edytowane przez arek810316
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Telefon zaktualizował mi się hyperOs i nie wiem gdzie się podziały widgety? Przytrzymuje ekran główny i nic się nie pojawia...?

Opublikowano (edytowane)

Przytrzymuje się palec na ekranie głównym i powinno się pokazać dostęp do ustawienia ekranu ,widgety a u mnie tego nie ma,trzeba coś włączyć?? 

Coś się pokręciło podczas aktualizacji,dziwne.

Przywrócenie do ustawień fabrycznych naprawiło sytuację.

Nie powinno to się inaczej nazywać, zaznaczyłem na czerwono;

IMG_20240425_113521.thumb.jpg.10e945975f9c39e6ddd852254c33d69b.jpg

Opublikowano

Kupiłam ten telefon przez sklep w Orange Flex. Czy to jest wina tego że nie mam jeszcze aktualizacji do Android 14 i HyperOS?

Opublikowano
W dniu 25.04.2024 o 12:41, arek810316 napisał(a):

Pomóżcie bo już nie wiem jak to ustawić żeby nie wolało połączenia wifi Screenshot_2024-04-25-12-39-34-378_com.android.vending.thumb.jpg.2f8b55cc1e5a3459c8911a6649b740b9.jpg

W Ustawieniach sieci w ustawieniach Google Play jest możliwość ustawienia przez co ma pobierać aktualizacje

Opublikowano
Kupiłam ten telefon przez sklep w Orange Flex. Czy to jest wina tego że nie mam jeszcze aktualizacji do Android 14 i HyperOS?
Jest taka możliwość bo pewnie masz brandowany rom, więc tutaj to zależy od Orange kiedy przygotują nowy a nie od Xiaomi.
Wrzuć screena z informacji o telefonie.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Screenshot_2024-11-05-21-31-26-661_com.android.settings.thumb.jpg.84f2385a2758fae3b0e923a95c1034db.jpgWitam. Dziś zakupiłem telefon i mam pytanie jaka wersja powinna być androida bo u mnie jest 13? A zabezpieczenia z stycznia. 

Edytowane przez SebaS
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Zaktualizował mi się telefon do hyperos 2 i nie wiem jak ustawić dla drugiej karty SIM VoLte . Karta to esim i nie ma takiej opcji żeby to włączyć?

Na esim mam tak ;

Screenshot_2025-01-13-10-37-48-938_com.android.phone-edit.thumb.jpg.79a56ff33455f65c3970f4dd022ec256.jpg

Jak wyłączę esim i fizyczną kartę uruchomie to normalnie jest przycisk volte ;IMG_20250113_105843.thumb.jpg.aa466323780f04d9e17c1dd390166c83.jpg

Dlaczego na esim nie ma przycisku do włączenia volte? Na fizycznych kartach SIM 1 i 2 jest przycisk.

Stało tak się po aktualizacji,może ktoś sprawdzić u siebie?

Opublikowano

Nikt takiego problemu nie ma? Przed aktualizacją na esim normalnie był suwak do volte a po aktualizacji suwaka nie ma na esim. Jak przełączę z esim na fizyczną z esim to suwak normalnie jest i można z pozycji telefonu włączać i wyłączać volte. Tak ma być