Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Maja 2023 Opublikowano 13 Maja 2023 ROM Xiaomi.eu dla Xiaomi 13 Ultra (ishtar) Poprawki zabezpieczeń Androida z maja 2023 r. 4 sierpnia - koniec aktualizacji beta dla Xiaomi MIX 4 i Xiaomi 12X. Informacja Pełna lista zmian: polska, angielska Wspierane urządzenia w wersji rozwojowej Poza urządzeniami wymienionymi powyżej udostępniamy również aktualizacje wersji beta dla niektórych telefonów z procesorami MediaTeka: Xiaomi 12 Pro Dimensity [daumier] (Dimensity 9000+) Redmi K50 Pro [matisse] (Dimensity 9000) Redmi K50 [rubens] (Dimensity 8100) Redmi Note 11T+ Pro [xagapro] (Dimensity 8100) Redmi Note 11T Pro/POCO X4 GT [xaga] (Dimensity 8100) Redmi K50i [xagain] (Dimensity 8100) Są one dostępne dla osób, ktore wspierają projekt Xiaomi.eu w serwisie Patreon na poziomie Contributor lub wyższym. Jak zainstalować MIUIPolska/xiaomi.eu po raz pierwszy? Pełna instrukcja znajduje się na naszym forum lub w naszych poradnikach. Sprawdź też dostępne poradniki instalacji: Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 13 i 13 Pro? Nowe, hybrydowe ROMy Xiaomi.eu/MIUI Polska: Jak zainstalować ROM po raz pierwszy? Jak zainstalować Xiaomi.eu po polsku na Xiaomi 12T Pro? Jak zainstalować Xiaomi.eu po polsku na Xiaomi 12T? Jak zgłosić błąd systemu? Prosimy o zgłaszanie błędów systemowych w oprogramowaniu xiaomi.eu/miuipolska według tego poradnika. Jednocześnie informujemy, że jesteśmy małą, kilkuosobową grupą, która tworzy tę modyfikację MIUI jako hobby, w wolnym czasie. Nie mamy żadnego powiązania z pracownikami Xiaomi, zatem nie jesteśmy w stanie w żaden sposób wpłynąć na pracę oprogramowania MIUI Global i na poprawę problemów w tymże oprogramowaniu występujących. W związku z tym prosimy o niezgłaszanie nam bugów związanych z Globalem, gdyż w 90% przypadków nie będziemy w stanie Wam pomóc. CHCESZ NAM POMÓC W ROZWOJU OPROGRAMOWANIA? Możesz wesprzeć nas dowolną kwotą dotacji, którą przeznaczymy na utrzymanie serwera i kawę, pozwalającą lepiej skupiać się przy pracy nad rozwojem softu. WESPRZYJ NAS! Motyw: tutaj. 2
Master Opublikowano 13 Maja 2023 Opublikowano 13 Maja 2023 wrzucone - bezproblemowo - na razie wygląda że wszystko w porządku ... trochę długo się pobierało przez updatera (w porównaniu do ekspresu z przed dwóch tygodni) no ale poszło
Lolak1003 Opublikowano 15 Maja 2023 Opublikowano 15 Maja 2023 Jak teraz wygladają aktualizacje? na xiaomi mi9t pobierały się automatycznie i same się instalowały, a teraz na 12t pro po sprawdzeniu md5 przerzuca mnie do twrp i nic sie nie instaluje. Musze sam znalezc plik aktualizacji i zainstalowac czy jak?
ukey Opublikowano 15 Maja 2023 Opublikowano 15 Maja 2023 Tak, dokładnie musisz samemu w twrp wskazać plik aktualizacji. Też tak mam na 12.
Master Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 tak mieliśmy na twrp pod A12tke ... na tym nowym pod 13tke nie ma już tego automatycznego startu update ... w sumie żaden problem - ot dwa kliknięcia i przesunięcie suwaka więcej 🙃 czekamy na jutrzejsza betę ... ta wersja działa bardzo dobrze, cieszmy się betami póki są ... na mi 11 od końca września już trzeba się z nimi pożegnać ...
qwerty01 Opublikowano 20 Maja 2023 Opublikowano 20 Maja 2023 Wczoraj zauważyłem, że nie mam przypomnień o urodzinach na tel. Lista urodzin jest na stronie... WTF:
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Opublikowano 20 Maja 2023 Napiszę do nas, ale Xiaomi mogło usunąć informacje o urodzinach w nowszych wersjach Kalendarza.
Rekomendowane odpowiedzi