Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, jesteście w stanie podpowiedzieć jak włączyć animacje powiadomień? Wchodzę w ustawienia, wybieram sobie animacje i nic. Nie pojawia się przy przychodzących powiadomieniach 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wczoraj wpadła aktualizacja H-os2 soft indonezja,wszystko elegancko,szybko i płynnie działa,także wszystko na plus

Pytanie bo od dłuższego czasu jest problem.Podczas ładowania ekran nie wygasza się całkowicie,tak na połowę jest wygaszony ekran,dopiero przycisk zasilania wprowadza telefon w wygaszenie aod itd.W czym jest problem?bo szukam jakiejś opcji odpowiedzialnej za to.Gdzie ewentualnie szukać?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hayperos 2.2 wyjdzie na tego fona?? Szukałem informacji na ten temat nigdzie ma listach nie ma poco x5 pro

Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
12 minut temu, wypcio napisał(a):

Jakaś szansa jest.

no to na pewno jest ... takie plany się zmieniają ... z drugiej strony takie zaprzestanie supportu jest też zachętą do wymiany fona na nowszy model 🙃 czyli to leży w ich interesie ... zakładając oczywiście że zadowolony (do czasu) użytkownik znowu zdecyduje się na ich produkt ... 🙃 tak przy okazji - te nowe 7ki mogą być całkiem ciekawe ...

https://miuipolska.pl/premiera-poco-f7-futurystyczny-styl-i-flagowa-wydajnosc/

Opublikowano

Dla mnie brak wsparcia producenta nie jest dużym problem przeniose się na aosp już jest android 16

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy mogę  zablokować bl ponieważ mam problem z dodaniem karty płatniczej do google pay (portfela) Wywala błąd twoje urządzenie nie można skonfigurować do płatności zbliżeniowych. Wersja jaka jest teraz to hyperOS by xiaomi.eu 1.0.4.0.UMSCNXM Stabilna .                         Nawet McDonald's nie mogę używać

Opublikowano

Powiedźcie proszę co mogę zrobić żebym mógł normalnie korzystać z płatności zbliżeniowych,portfela google pay? 

W tej chwili mam wgrany   1.0.4.0.UMSCNXM Stabilna i na tym nie przechodzi mi dodanie w portfelu płatności zbliżeniowych 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, arek810316 napisał(a):

Powiedźcie proszę co mogę zrobić żebym mógł normalnie korzystać z płatności zbliżeniowych,portfela google pay? 

W tej chwili mam wgrany   1.0.4.0.UMSCNXM Stabilna i na tym nie przechodzi mi dodanie w portfelu płatności zbliżeniowych 

no to masz wgranego chińczyka ... tzn system i pewnie nie masz locka zrobionego ... na globalnym poco na chińczyku nie można robić locka i portfel Googla będzie cały czas się biesić ... w tej chwili jedyną skuteczną metoda na portfel (chyba że chcesz się bawić w roota) to wrzucenie systemu dedykowanego dla modelu z konkretnej dystrybucji - czyli wersji CN dla chińczyka redmi - lub wersji MI / EU dla globala poco - i jednoczesna blokada fona (w miflash zaznaczenie wipe + lock) no i portfel Google powinien zatrybic 🙃 a jeśli są romy dla poco w wersji TW lub ID też można na nich blokować a poza tym masz nagrywanie rozmów w dialerze czego nie masz w wersjach MI / EU

Edytowane przez Master
Opublikowano
23 godziny temu, Master napisał(a):

no to masz wgranego chińczyka ... tzn system i pewnie nie masz locka zrobionego ... na globalnym poco na chińczyku nie można robić locka i portfel Googla będzie cały czas się biesić ... w tej chwili jedyną skuteczną metoda na portfel (chyba że chcesz się bawić w roota) to wrzucenie systemu dedykowanego dla modelu z konkretnej dystrybucji - czyli wersji CN dla chińczyka redmi - lub wersji MI / EU dla globala poco - i jednoczesna blokada fona (w miflash zaznaczenie wipe + lock) no i portfel Google powinien zatrybic 🙃 a jeśli są romy dla poco w wersji TW lub ID też można na nich blokować a poza tym masz nagrywanie rozmów w dialerze czego nie masz w wersjach MI / EU

Ściągam z tej strony EEA Stable,może być ?

https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/redwood/

Wgrywam miflashem zaznaczając blokadę tak?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, arek810316 napisał(a):

Ściągam z tej strony EEA Stable,może być ?

https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/redwood/

Wgrywam miflashem zaznaczając blokadę tak?

upewnij się najpierw że Twój telefon to globalna wersja - w oznaczeniu na pudełku albo w jakimś sofcie diagnostycznym moment to sprawdzisz ... na końcu oznaczenia modelu musi być literka G - jeśli jest to wtedy możesz ściągnąć wersję EEA i wrzucić z blokada - ewentualnie poszukaj wersji TW lub ID dla nagrywania rozmów - na nich też możesz zrobić locka ... to też globale i będziesz miał tam język polski mimo że to systemy na konkretne regiony i wcale nie Europę 🙃

Screenshot_2025-08-28-23-39-39-181_com.android.chrome-edit.jpg

Edytowane przez Master
Opublikowano
47 minut temu, Master napisał(a):

upewnij się najpierw że Twój telefon to globalna wersja - w oznaczeniu na pudełku albo w jakimś sofcie diagnostycznym moment to sprawdzisz ... na końcu oznaczenia modelu musi być literka G - jeśli jest to wtedy możesz ściągnąć wersję EEA i wrzucić z blokada - ewentualnie poszukaj wersji TW lub ID dla nagrywania rozmów - na nich też możesz zrobić locka ... to też globale i będziesz miał tam język polski mimo że to systemy na konkretne regiony i wcale nie Europę 🙃

Screenshot_2025-08-28-23-39-39-181_com.android.chrome-edit.jpg

Messenger_creation_33EC0D8F-92EE-4AE6-93FC-978752CEE2B0.jpeg

Messenger_creation_B6B11486-01C6-4226-A748-0606B46BDFC6.jpeg

Messenger_creation_86DFB04B-46BD-47F1-8221-B94533E70BFB.jpeg

Opublikowano

no i git ... możesz jechać instalke przez miflash z lockiem - system w wersji MI / EEA lub TW/ID jeśli chcesz mieć nagrywanie w dialerze ...

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Master napisał(a):

no i git ... możesz jechać instalke przez miflash z lockiem - system w wersji MI / EEA lub TW/ID jeśli chcesz mieć nagrywanie w dialerze ...

Z tej strony co wyżej podalem to muszę pobrać w formacie zip czy tgz?EEA Stable pierwszy ma wagę 5.2GB a drugi 6.9GB

Edytowane przez arek810316
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Jeśli zamierzasz wgrywać przez MiFlash, to tgz.

Dziękuję. 

Chyba miflashem przez fasboot łatwiej i szybciej... Czy te paczki tak wolno się pobierają?

Opublikowano

Jaka jest treść błędu? wrzuć wyraźną fotkę żeby było widać treść błędu i ścieżkę/pasek dostępu do pliku.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Netoper napisał(a):

Jaka jest treść błędu? wrzuć wyraźną fotkę żeby było widać treść błędu i ścieżkę/pasek dostępu do pliku.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Może narazie wisieć w fasbood? Popołudniu będę miał trochę czasu to spróbuję innymi wersjami miflasha.. 

Dochodzi pasek do ok 700sekund i wywala error a błąd coś z czasem( time) Coś takiego;

Screenshot_2025-08-31-13-18-13-096_com.opera.browser.jpg