innyreader Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 godzinę temu, xrayan napisał: Instalował już ktoś 13.0.8.0, Coś zmienione dla oka? A jest 13.0.8.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayan Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Mi juz poco woła że jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruchi Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 ale to global nie xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 (edited) To wczoraj wyszła już 13.0.9 xiaomi.eu. Czy ktoś już testował? Jakieś nowości? Piszę tutaj bo nie ma jeszcze nowego wątku. Na stronie z ROMami Xiaomi np. Redmi K40/POCO F3/Mi 11X (alioth) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater Nie ma wersji 13.0.9 China, więc na jakiej wersji bazuje 13.0.9 Xiaomi.eu, bo zawsze były to wersje chińskie z identycznymi numerami. Czy coś się zmieniło w tej sprawie? Za to jest już V13.1.22.9.28.DEV - jak to jest teraz z nazwami ROMów? Edited November 9, 2022 by dzeryae Dodane szczegóły i linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 9, 2022 Author Share Posted November 9, 2022 Wersja stable bazuje na wersji stable. My mamy V13.0.9.0.SKHCNXM chińskie, więc zrobiliśmy naszą kompilację. Wątek będzie potem. 42 minuty temu, dzeryae napisał(a): Na stronie z ROMami Xiaomi np. Redmi K40/POCO F3/Mi 11X (alioth) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater Nie ma wersji 13.0.9 China Już jest, bo właśnie puściłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Wersja stable bazuje na wersji stable. My mamy V13.0.9.0.SKHCNXM chińskie, więc zrobiliśmy naszą kompilację. Wątek będzie potem. Już jest, bo właśnie puściłem Ok, to już jasne. Dzięki. A w linku jest jeszcze Public Beta V13.1.22.9.28.DEV czy z niej też będzie Xiaomi.eu ROM, czy to jest inna gałąź ROMów? Ciekawi mnie co nowego jest w wersjach 13.1.xxx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 9, 2022 Author Share Posted November 9, 2022 10 minut temu, dzeryae napisał(a): jest inna gałąź ROMów? To jest inna gałąź ROMów. Następne bety będą już oparte na tych wersjach właśnie, przy czym zapewne będzie to już MIUI 14. 13.1 nic nie zmienia, to po prostu numerek żeby odróżnić bety od stable w Chinach albo wydania dla tabletów od wydań dla telefonów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts