Skocz do zawartości

POCO F3 / Redmi K40 - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.7.0.SKHCNXM - Android 12

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

To wczoraj wyszła już 13.0.9 xiaomi.eu. Czy ktoś już testował? Jakieś nowości? Piszę tutaj bo nie ma jeszcze nowego wątku.

Na stronie z ROMami Xiaomi np. Redmi K40/POCO F3/Mi 11X (alioth) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater
Nie ma wersji 13.0.9 China, więc na jakiej wersji bazuje 13.0.9 Xiaomi.eu, bo zawsze były to wersje chińskie z identycznymi numerami. Czy coś się zmieniło w tej sprawie? Za to jest już V13.1.22.9.28.DEV - jak to jest teraz z nazwami ROMów?

Edytowane przez dzeryae
Dodane szczegóły i linki
Opublikowano
3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Wersja stable bazuje na wersji stable. My mamy V13.0.9.0.SKHCNXM chińskie, więc zrobiliśmy naszą kompilację.

Wątek będzie potem.

Już jest, bo właśnie puściłem ;)

Ok, to już jasne. Dzięki. A w linku jest jeszcze Public Beta V13.1.22.9.28.DEV czy z niej też będzie Xiaomi.eu ROM, czy to jest inna gałąź ROMów? Ciekawi mnie co nowego jest w wersjach 13.1.xxx?

Opublikowano
10 minut temu, dzeryae napisał(a):

jest inna gałąź ROMów?

To jest inna gałąź ROMów. Następne bety będą już oparte na tych wersjach właśnie, przy czym zapewne będzie to już MIUI 14. 13.1 nic nie zmienia, to po prostu numerek żeby odróżnić bety od stable w Chinach albo wydania dla tabletów od wydań dla telefonów.