Test Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Dobre pytanie... Usunięty mail u mnie jest jeszcze w koszu i stamtąd można go przywrócić. Nie wiem do końca, co robi ta opcja "zablokuj".No z kosza można odzyskać, dopóki nie zsynchronizujesz z serwerem, chyba że się ma ustawione, by nie wywalał z kosza podczas synchronizacji. Ale jak bym potrzebował cofnąć tą blokadę, to nie widzę listy zablokowanych wiadomości/adresów. No nic zobaczę jak mi usunie, może będzie w koszu i wtedy jakaś opcja się pojawi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty01 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 W dniu 16.05.2022 o 21:45, Kacper Skrzypek napisał: Sprawdziłem u siebie, testowo zmieniając czas. Aktualizuje normalnie... Nie zawsze. Dzisiaj od rana mam tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirszews Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Hej,Da się te logo nfc wyłączyć? Chodzi mi żeby nfc było włączone a nie było kolejnego loga.Wysłane z mojego M11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty01 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Jeszcze jedną rzecz zauważyłem. Odkąd mam ustawione robienie zdjęć w formacie 3:4 to apka zdjęcia bardzo często nie robi podglądu miniaturek. Czasami pomaga aktualizacja google, android system webview, usługi googleplay dla ar i usługi operatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajes2 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Pytanie, która wersja miui (nie dawno) wprowadziła takie ładne elementy na jakby różowym tle, a ostatnia MIUI 22.5.11z 12-go 05 już tego nie ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 jakby co to nowa wersja rozwojowa instaluje / aktualizuje się w porządku - o dziwo nawet dobre transfery były z serwera głównego na razie wszystko wygląda oki - zobaczymy dalej w praktyce .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts