stereo0 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 @Acid oni chyba faktycznie kamerę przesunęli na środek. Po co nie wiem. Ale jak dobrze widzę to podoba mi się odejście od krzywego ekranu. Nienawidzę tego rozwiązania w moim mi 11.To niby oficjalne rendery Źródło: https://www.antutu.com/doc/126466.htm @ZduneX25
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 2 godziny temu, stereo0 napisał: To niby oficjalne rendery Tak, to jest oficjalny plakat puszczony na Weibo.
r3k3rs Opublikowano 26 Grudnia 2021 Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Mam nadzieję że wersja x 12 tki będzie miała też piękny jasny ekran który świeci powyżej 900 nitów na dworze. Ekran to jest najważniejsza rzecz dla.mnie poza bateria w telefonie. No i rozmiar. Wreszcie jest mniejszy. Mam dość dużych telefonów. Edytowane 26 Grudnia 2021 przez r3k3rs
QBAQ Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Cieszy fakt, że w końcu przestali iść w klocki rzędu 7". Po tej premierze jestem żywo zainteresowany tym urządzeniem. Stąd dwa pytania: kiedy będzie dostępny w PL dystrybucji? Czy MiCenter będzie mogło (tak jak zazwyczaj) odblokować bootloader i wrzucić xiaomi.eu na to urządzenie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 O dostępność w Polsce musiałbyś się pytać polskiego Xiaomi Nie będę się wypowiadać za Acida, bo nie wiem, jak u niego będzie wyglądać sytuacja, ale nie widzę powodu, żeby istniały jakieś problemy z odblokowaniem bootloadera/xiaomi.eu.
Agraham Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jak myślicie mi12 ma zakrzywiony ekran tak jak np mi10? Bo mam ich serdecznie dosyć. Nie ma normalnych szkieł ochronnych ani odpadanie filmów nie jest lepsze. Jak nie ma zakrzywionego tylko normalny flat to kupuję, jak zakrzywiony to niee.
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Po filmikach z YT wnioskuję, że ma zakrzywiony.
Rekomendowane odpowiedzi