pawelt Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Taka ciekawostka z tej nieszczęsnej apki MemeOS apropo debloat
kris68 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego @pawelt przegladalem apke w wersji pro mam ja, czy to można zastosowac te opcje w niej zamiast programu do debloatu który stosuje @Master ?
Master Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 23 minuty temu, kris68 napisał(a): @pawelt przegladalem apke w wersji pro mam ja, czy to można zastosowac te opcje w niej zamiast programu do debloatu który stosuje @Master ? to pojawiło się przy okazji ostatnich aktualizacji ... można ... tyle że tam nie ma chyba aż tak dużo tych usług jak w Uad NG ... nie wiem czy uda Ci się sparować ... mi się nie udało 🙃 u mnie w tej chwili z pierwszej listy są włączone tylko downloads mi Home (używam tego do routera xiaomi) notes compass mi share z drugiej listy są włączone tylko photos YouTube Chrome search Edytowane 20 Lutego przez Master
zagrobelny Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Parowanie bezprzewodowe to Shizoku + Canta, ale szybciej i lepiej po kablu przez ADB. Czy ktoś próbował automatu skryptowego: Xda debload hyperOS2, OS3 wygląda na dedykowany: Cytat ⚙️Device (make sure it matches): Brand: Xiaomi Model: Any ROM: HyperOS 2 or 3 Android: 15+ Edytowane 23 Lutego przez zagrobelny
Netoper Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Z gotowymi listami debloatu to trzeba ostrożnie, na tej liście jest trochę aplikacji których sporo ludzi używa na co dzień, więc trza uważnie przejrzeć listę co na niej jest wprowadzone do usunięcia.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
marcin_poco Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Nie ma uniwersalnej listy. Każdy musi ją stworzyć pod siebie
Rekomendowane odpowiedzi