Jump to content

can not found file flash_all.bat


TheKaaC
 Share

Recommended Posts

Cześć.
Jak w temacie.
Jakiegokolwiek ROMu nie próbowałbym zainstalować mam cały czas ten komunikat w MiFlash
Natomiast jeśli chodzi o TWRP - uruchamia się jakby ponownie ... więc nie wiem jak mam ogarnąć ten xiaomi eu...

Ktoś pomoże ?

Kliknąłem windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat - i flashuje.. Nie wiem czy dobrze zrobiłem czy mam się martwić, ale coś strasznie długo "mieli"

Link to comment
Share on other sites

Co pobrałeś pod fastbot? To potrzebuje specjalnego romu  specjalnie pod fastbot. Nie wiem co tam teraz masz namieszane, ale radzę przywrócić czysty soft (global) i najpierw uruchomić telefon. 

Edited by frrancuz
Link to comment
Share on other sites

Udało się, wgrałem przez fastboot. Dramatu nie było.

Ponadto TWRP, które wgrywałem - nie mogłem przez nie zaistalowac systemu... tak jakby na nowo się uruchamiało..

Kolejne moje pytanie.. Jak teraz zainstalować Youtube Venced ?"
Skąd je pobrać ?
 

Link to comment
Share on other sites

Godzinę temu, TheKaaC napisał:

Nie wiem czy to problem

Żaden problem. Chińskie K40pro, K40pro+ maja takie same romy jak globalne Mi 11i i Mi11Xpro. A romy miuipolska bazują na chińskich romach, dlatego twój zgłasza się jako chiński model.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...