pejta Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 W dniu 29.12.2023 o 19:04, Marioosz napisał(a): Czy Poco X3 Pro dostanie HyperOS, czy nie ma co na to liczyć w ogóle? Niestety nie dostanie.
Marioosz Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Widziałem listę, gdzie nie dostanie między nimi X3 NFC, ale to jest chyba inny telefon niż Pro.
Krzysiek Kosmalski Opublikowano 3 Stycznia 2024 Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) Cześć, potrzebuję pomocy z Poco X3 pro! Nie jestem zbyt dobry w smartfony i może to zabrzmieć śmiesznie ale robiłem porządki w galerii zdjęć, zaznaczyłem 71 filmów i wziąłem opcję dodaj do albumu a następnie album prywatny(nie miałem zrobionego takiego albumu) i filmy zniknęły. Teraz widzę je jedynie w menadżerze plików ale nie mogę nic z nimi zrobić, gdy próbuję je odtworzyć w Mi Wideo wyskakuje błąd i tyle. Wiecie może czy jest opcja żeby filmy wróciły z powrotem do galerii zdjęć? Proszę pomóżcie te filmy są dla mnie ważne. Edytowane 3 Stycznia 2024 przez Krzysiek Kosmalski
ukash Opublikowano 3 Stycznia 2024 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Wejdź w galerię, albumy i ściągnij palcem w dół otworzy się album prywatny.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1
Krzysiek Kosmalski Opublikowano 3 Stycznia 2024 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Dziękuję bardzo, nie spodziewałem tak szybkiej odpowiedzi 🤗 To było tak banalnie proste że aż strzeliłem sobie z płaskiej w czoło 😅 Jeszcze raz bardzo dziękuję Ukash 💪 pozdrawiam 🤟
pejta Opublikowano 28 Stycznia 2024 Opublikowano 28 Stycznia 2024 Co jakiś czas (oczywiście zawsze w momencie kiedy człowiek najbardziej potrzebuje) znikają ustawienia APN dla Internetu i MMS i trzeba ręcznie wklepywać. Myślicie, że to wina telefonu czy sieci (a2mobile)?
Karro Opublikowano 8 Września 2025 Opublikowano 8 Września 2025 dzień dobry, moge prosć o link do orginalnego romu poco x3 pro? jaka jest procedura wgrania tego przez kabel?
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Września 2025 Autor Opublikowano 8 Września 2025 (edytowane) https://xmfirmwareupdater.com/miui/vayu Jeśli chodzi o procedurę, to: paczki recovery (końcówka *.zip) wgrywa się z telefonu z aktualizatora, z recovery (jeśli masz odblokowany bootloader) albo ewentualnie z narzędzia XiaomiADB, o ile jeszcze działa (to nie jest oficjalne narzędzie Xiaomi, lecz komunikuje się z serwerami firmy), paczki fastboot (końcówka *.tgz) rozpakowuje się na komputerze i wgrywa przez narzędzie MiFlash. Wtedy musisz mieć odblokowany bootloader, no chyba że masz dostęp do jakiegoś konta Xiaomi mającego pozwolenie na tryb EDL, to wtedy i tak można. Edytowane 8 Września 2025 przez Kacper Skrzypek
Netoper Opublikowano 8 Września 2025 Opublikowano 8 Września 2025 Tu masz romy do X3 prohttps://miuirom.org/phones/poco-x3-proA procedura jest taka że trzeba mieć odblokowany bootloader, a później wgrać rom za pomocą miflash.W dziale tutoriale są gotowe poradniki. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Karro Opublikowano 9 Września 2025 Opublikowano 9 Września 2025 14 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): https://xmfirmwareupdater.com/miui/vayu czy moge prosić o lnk ktory jest na stronie producenta? 14 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Wtedy musisz mieć odblokowany bootloader mozesz opisać w 2 zdaniach co to znaczy ze ma być odblokowany?
Rekomendowane odpowiedzi