Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 29.12.2023 o 19:04, Marioosz napisał(a):

Czy Poco X3 Pro dostanie HyperOS, czy nie ma co na to liczyć w ogóle?

Niestety nie dostanie.

Opublikowano (edytowane)

Cześć, potrzebuję pomocy z Poco X3 pro! Nie jestem zbyt dobry w smartfony i może to zabrzmieć śmiesznie ale robiłem porządki w galerii zdjęć, zaznaczyłem 71 filmów i wziąłem opcję dodaj do albumu a następnie album prywatny(nie miałem zrobionego takiego albumu) i filmy zniknęły. Teraz widzę je jedynie w menadżerze plików ale nie mogę nic z nimi zrobić, gdy próbuję je odtworzyć w Mi Wideo wyskakuje błąd i tyle. Wiecie może czy jest opcja żeby filmy wróciły z powrotem do galerii zdjęć? 

Proszę pomóżcie te filmy są dla mnie ważne.Screenshot_2024-01-03-21-56-38-432_com_mi.android.globalFileexplorer.thumb.jpg.ee23c3333022c2c461109f97573b1c72.jpg

Edytowane przez Krzysiek Kosmalski
Opublikowano

Wejdź w galerię, albumy i ściągnij palcem w dół otworzy się album prywatny.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co jakiś czas (oczywiście zawsze w momencie kiedy człowiek najbardziej potrzebuje) znikają ustawienia APN dla Internetu i MMS i trzeba ręcznie wklepywać. Myślicie, że to wina telefonu czy sieci (a2mobile)?

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

https://xmfirmwareupdater.com/miui/vayu

Jeśli chodzi o procedurę, to:

• paczki recovery (końcówka *.zip) wgrywa się z telefonu z aktualizatora, z recovery (jeśli masz odblokowany bootloader) albo ewentualnie z narzędzia XiaomiADB, o ile jeszcze działa (to nie jest oficjalne narzędzie Xiaomi, lecz komunikuje się z serwerami firmy),
  • paczki fastboot (końcówka *.tgz) rozpakowuje się na komputerze i wgrywa przez narzędzie MiFlash. Wtedy musisz mieć odblokowany bootloader, no chyba że masz dostęp do jakiegoś konta Xiaomi mającego pozwolenie na tryb EDL, to wtedy i tak można.
Edytowane przez Kacper Skrzypek