Jump to content

Promocja na sprzęt XIAOMI od Xon Technology - najniższe ceny w sieci!

Recommended Posts

Pisałem 2 razy maila oraz tutaj PW. Jeszcze jakieś rzeczy, których nie wykonałem, żeby dostać nr przesyłki?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

NIE otrzymaliśmy od Ciebie ŻADNEJ wiadomości bo na wszystkie odpisujemy na bieżąco. Napisz mi na PW nick z allegro, ponieważ poza allegro nikt o takim nicku nie dokonywał u nas zakupu!

To co żeś napisał na paczce z TV że przeszło bez vatu

Wysłane z mojego Mi 3W przy użyciu Tapatalka

Oznaczona była prawdziwa zawartość czyli TV.

ja mam natomiast inne pytanie do Burizy. Czy wszystkie mi4c z preorderu wyszły białe, czy jednak dostaliście jakies czarne sztuki i wysłaliście zamiast białych? Zauważyłem, że 2 dni po wysyłce macie w ofercie wersje czarną (do tego taniej i ze szkłem gratis :( )

W preorderze były dostępne tylko białe. Ceny spadły, ponieważ telefon jest łatwiej dostępny = niższe ceny. Chociaż cena spadła tak naprawdę może o 20zł, pozostała różnica w cenie to kwestia prowizji allegro w wystawionej oferty ze Sklepu Allegro.

NIE otrzymaliśmy od Ciebie ŻADNEJ wiadomości bo na wszystkie odpisujemy na bieżąco. Napisz mi na PW nick z allegro, ponieważ poza allegro nikt o takim nicku nie dokonywał u nas zakupu!

Nadal nie otrzymaliście? 

post-7099-0-84875700-1445516365_thumb.jp

post-7099-0-93524600-1445516475_thumb.jp

Nie rozumiem o co chodzi. W załączniku mojej odpowiedzi są screeny z wysłanymi do was wiadomościami

Teraz gdy w końcu wiemy o kogo chodzi to przesyłamy tym razem my screenshot z dowodem, że numer trackingowy przesłaliśmy 12 minut od wysłania prośby. Tak jak pisałem wcześniej odpowiadamy na wiadomości na bieżąco więc oskarżenia są bezpodstawne.

Przechwyt_srpreqx.jpg

"Jeszcze jakieś rzeczy, których nie wykonałem, żeby dostać nr przesyłki"

Tak, należy odczytać meila zanim zacznie się kogoś oskarżać po forach.

• Like 2

Więc to wina albo waszej skrzynki albo mojej, bo do tej pory nie dostałem tego maila. Więc też oskarżenie moją stronę jest nietrafne.

Sytuacja wyjaśniona, dziękuję za numer

Witam

Pytanie do Buriza odnośnie dostępności białego i czarnego modelu z linku poniżej:

http://allegro.pl/xiaomi-redmi-2s-pro-lte-2gb-ram-aero2-wcdma-900-gw-i5731982464.html#tabsAnchor

I jeszcze jak wygląda sprawa z opłatami celnymi i VATem, jak wyczytałem na allegro w "o mnie" to cło dopiero od 150 euro więc by odpadało, ale jak z tym VATem?

ja mogę odpowiedzieć bo już po zamówieniu sporo czytałem na ten temat i trochę wiem

CŁO - telefony mają zerową stawkę cła czyli się niepłaci

VAT - to jest zupełna loteria albo trafi cię albo nie; mnie trafiło i wysłałem im dzisiaj potrzebne dokumenty; doliczjąc vat to telefon kosztował mnie tyle co bym zapłacił w polsce jak by mnie nie trafiło to bym miał jakieś 240 zł w kieszeni

VAT to ruletka ale jak masz farta to masz telefon 23% taniej. A nawet jak zapłacisz to i tak taniej w kraju nie kupisz. Kupiłem ostatnio w Chinach 6 gadżetów VAT zapłaciłem tylko raz.

Tapnięte z Meizu M1 Note

hmm przy mi4c w wersji 32 GB gdy wybierzemy kuriera wychodzi dość drogo + możliwość vatu bo 1050 zł + 12x zł kurier a na ibuygou nie całe 1.2k z kurierem i ubezpieczeniem od vatu :) Tak samo z innymi telefonami :)

• Like 1

A wiadomo czy kiedyś jeszcze będzie?

Nie wiem, u producenta sold out. Nie ma info czy będzie jeszcze w ogóle w sprzedaży.

Aktualnie polecam zakup Mi4c 32GB. Na allegro można kupić w niższej cenie niż na aliexpress do wyczerpania zapasów.

@Buriza

Sprzedaż detaliczna oraz hurtowa XIAOMI - pełen asortyment (również inne marki: Huawei, ZTE / Nubia, Meizu itd)

- gwarancja niższej ceny od IBUYGOU / Aliexpress Goldway

Xiaomi m4 za 1299RMB http://item.mi.com/buyphone/mi4

Macie drożej niż Ibuygou https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4-2gb-ram-16gb-rom-fdd-lte-black-and-white-6698.html 

Troche nie aktualne informacje masz :P

Kupiłbym od was jakbym mógł część rmb wysłać wam na wechat walleta i nie ryzykowałbym dostania vatu.

Edited by Shishi

8 godzin temu, Shishi napisał:

@Buriza

Sprzedaż detaliczna oraz hurtowa XIAOMI - pełen asortyment (również inne marki: Huawei, ZTE / Nubia, Meizu itd)

- gwarancja niższej ceny od IBUYGOU / Aliexpress Goldway

Xiaomi m4 za 1299RMB http://item.mi.com/buyphone/mi4

Macie drożej niż Ibuygou https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4-2gb-ram-16gb-rom-fdd-lte-black-and-white-6698.html 

Troche nie aktualne informacje masz :P

Kupiłbym od was jakbym mógł część rmb wysłać wam na wechat walleta i nie ryzykowałbym dostania vatu.

Cena na allegro jest niższa niż na ibuygou dodając tam koszt przesyłki. 

Bez przewalutowań, z możliwością zakupu na raty.

Więc co jak co ale to nie my mamy nie aktualne info :)

Ale porównując Goldwayem macie dużo wyższe ceny.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Wolny rynek, kup tam gdzie Twoje kalkulacje wskazują że jest taniej. Proste.

• Like 1

Ale porównując Goldwayem macie dużo wyższe ceny.

Wolny rynek, kup tam gdzie Twoje kalkulacje wskazują że jest taniej. Proste.

Oczywiście tak zrobię. Tylko w takim razie sprzedawca wprowadza klienta w błąd i ma nieaktualne info.

• Like 1

1 godzinę temu, mtmwielgosz napisał:

Oczywiście tak zrobię. Tylko w takim razie sprzedawca wprowadza klienta w błąd i ma nieaktualne info.

Nikogo nie wprowadzamy błąd. Przeczytałbyś uważnie to wiedziałbyś, że oferujemy niższe ceny (w najgorszym razie takie same) jak Goldway przy płatności w USD. Po drugie oferujemy DUŻO lepsze warunki gwarancyjne.

Edited by Buriza
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...