Jump to content

POCO X3 NFC - MIUI Global / EEA Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

To moja pierwsza aktualizacja po odblokowaniu i zainstalowaniu poprzedniej wersji. TWRP nie widzi pików, nie mogę znaleźć folderu download tam gdzie pobrałem rom. Próbowałem jeszcze 2 inne wersje TWRP i to samo. Może ktoś podpowiedzieć jak to rozwiązać? Nie chcę uceglić :D

EDIT: Ok, nieaktualne, trzeba było podać hasło po wejściu do TWRP.

Edited by fake4r

O! Szybko się pojawiła 11. :) Zastanawiałem się przy premierze Redmi Note 10 Pro, kiedy aktualizację dostanie POCO, bo mają ten sam procesor. Pewnie przez pierwsze dwie, trzy aktualizacje będzie parę baboli. Ja poczekam na kolejne wydania.

@Marchelius to dziwne że na jednym telefonie działa a na drugim nie, zainstalowałem betę messengera i dalej nic, mam ustawione wszystkie powiadomienia łącznie z tymi pływającymi 

https://forum.xda-developers.com/t/any-fix-for-messenger-bubble.4246433/

https://forum.xda-developers.com/t/facebook-messenger-bubble-problem-on-miui-12-android-11.4203565/

https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/m36cez/latest_miui_update_for_mi_note_10_has_rendered/

Edited by borys90
Dodatkowy link

@Marchelius
W tym temacie rozmawiamy o Poco X3, a nie o 4 różnych producentach.
I potwierdzam że na najnowszym romie są jaja z mesengerem, jest jeszcze kilka innych rzeczy które mi nie pasują i dlatego z rana cofnąłem się na starego roma na którym mi wszystko prawidłowo działa , a że mam stare zabezpieczenia? W niczym to nie przeszkadza jeśli używa się choć odrobinę zawartości mózgoczaszki.
8a37f2ddedeb49288ee5376f3e1e4691.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Po aktualizacji do 11tki nie mogę włączyć Chroma i aparatu z pulpitu. Widać kliknięcia, ale nie odpala się. Jak zamienię miejscami to nie odpala się to co weszło na miesce. I w ogóle jakoś dziwnie dotyk działa.

Screenshot_2021-03-15-16-00-22-265_com.mi.android.globallauncher.jpg

1 godzinę temu, michal_gie napisał:

Po aktualizacji do 11tki nie mogę włączyć Chroma i aparatu z pulpitu. Widać kliknięcia, ale nie odpala się. Jak zamienię miejscami to nie odpala się to co weszło na miesce. I w ogóle jakoś dziwnie dotyk działa.

Screenshot_2021-03-15-16-00-22-265_com.mi.android.globallauncher.jpg

sprawdź wersje nakładki bo może masz bete ja tak miałem tylko w innym miejscu na ekranie 

Edited by pawel188

38 minut temu, michal_gie napisał:

Pytasz o Poco Launcher? Mam 2.20.1.4

To ty masz całkowicie inna wersje ale widzę ze najnowsza z tego co ty masz to 2.20.1.24 

Czy to czasem nie jest tak ze ja mam wersje EU a ty global

Możesz odinstalować aktualizacje launchera i zobaczysz czy się naprawi, od razu mówię ze zresetuje ci wszystkie ekrany 

Edited by pawel188

7 godzin temu, pawel188 napisał:

To ty masz całkowicie inna wersje ale widzę ze najnowsza z tego co ty masz to 2.20.1.24 

Czy to czasem nie jest tak ze ja mam wersje EU a ty global

Możesz odinstalować aktualizacje launchera i zobaczysz czy się naprawi, od razu mówię ze zresetuje ci wszystkie ekrany 

Próbowałem. Brak efektów.

W weekend się pobawię z resetem...

1 godzinę temu, Marchelius napisał:

U mnie też wersja 2.20.1.24 a telefon kupiony w mi-store, w sklepie "fizycznym" w galerii handlowej, więc na 99,99 w wersji EEA.

@michal_gie gdzie kuopwałeś swój telefon ??  Może faktycznie masz inną wersję  ??

wychodzi na to ze to ja mam inna wersje niż wy :D