Jump to content

POCO F2 Pro / Redmi K30 Pro - MIUI Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

• 2 weeks later...
MIUI 12.0.3.0 chyba zostało pominięte w wersji EEA bo już 2 tygodnie będą od wydania w zwykłym Globalu i nadal nic. 

wypuścili stabilna na andku 11... jeśli ktoś już wgrał to proszę o info odnośnie gpay - czy działa z automatu czy też magisk konieczny .

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

• 3 weeks later...
Czy ktoś z Was używa bądź używał romu indonezyjskiego. Chciałbym poznać różnice między nimi oprócz tego że w tym drugim dostępny jest Dialer oraz SMS MIUI. Czy czymś jeszcze oba te Romy się różnią? 
Są jeszcze jakieś preinstalowane apki, ale generalnie to jest to samo co Global i EEA. Google Pay działa bez problemu.
  • Like 1

Poco F2 Pro - Global Stable ROM

MIUI V12.0.4.0.QJKMIXM

Recoveryhttps://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.QJKMIXM/miui_LMIGlobal_V12.0.4.0.QJKMIXM_72b1da9230_10.0.zip

Changelog:

• System
    • Updated Android Security Patch to September 2020. Increased system security.
  • Camera
    • New: New video filters: Gold vibes, Lime, Cyberpunk, and Black ice

Ciekawe, kiedy jakaś wersja EEA, choć ja jadę na 12.0.2.0 i nie mam żadnych zastrzeżeń, no ale jak wszystkich, zastanawia mnie, kiedy wyjdzie coś stabilnego na Andku 11 i jak to będzie chodziło...

Edited by platek71

Tak na szybko to nie mieszczą się cyfry w okręgu na tym bajeranckim efekcie jak podłączymy ładowarkę (w Androidzie 11 wiem, ze jest ten sam błąd). Nie da się wejść w ustawienia w updaterze bo się natychmiast wywala z błędem, czyściłem cache aplikacji Aktualizacje i nie pomogło. Poza tym nie znalazłem innych błędów poza tymi co już były. 

Edited by Mark1991

Mi trochę szybciej leci bateria - jak u Was?
Jeśli odnosisz się do ost wersji eea to bateria po tych kilku dniach raczej na plus. W nocy zeszło mi 4% jak na 9h snu to elegancko. Sot dalej w granicach 9-10h co przekłada się na 2 luźnie dni lub 1.5 intensywnego używania .

5 godzin temu, MrBright napisał:
6 godzin temu, platek71 napisał:
Mi trochę szybciej leci bateria - jak u Was?

Jeśli odnosisz się do ost wersji eea to bateria po tych kilku dniach raczej na plus. W nocy zeszło mi 4% jak na 9h snu to elegancko. Sot dalej w granicach 9-10h co przekłada się na 2 luźnie dni lub 1.5 intensywnego używania .

Lepiej niż na EEA 12.0.2.0? Khmm...