Mark1991 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 12 godzin temu, ART. napisał: Próbowałem 13.0.2.0 i tam nie było, wracałem do 12. Jaki operator? Było z tego co pamiętam tylko czasem trzeba to odblokować. VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazlo Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 W dniu 26.09.2022 o 23:16, ART. napisał: Próbowałem 13.0.2.0 i tam nie było, wracałem do 12. Jaki operator? Orange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark1991 Posted January 16 Share Posted January 16 POCO F2 Pro – EEA Stable beta ROM MIUI V13.0.8.0SJKEUXM Recovery ROM https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/stable beta/V13.0.8.0.SJKEUXM/ Chyba jedyne co zmienia to aktualizuje poprawki bezpieczeństwa systemu do 1 grudnia 2022. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genezyp Posted January 18 Share Posted January 18 W dniu 16.01.2023 o 11:04, Mark1991 napisał(a): Chyba jedyne co zmienia to aktualizuje poprawki bezpieczeństwa systemu do 1 grudnia 2022. U mnie po aktualizacji pojawila sie nieaktywna belka, ktora mozna przesuwac do gory, na dol i boki. Ktos cos wie.. "poco" to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 18 Share Posted January 18 To pasek boczny. Możesz go wyłączyć w ustawieniach (funkcje specjalne albo w dodatkowych ustawieniach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genezyp Posted January 18 Share Posted January 18 27 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): To pasek boczny. Możesz go wyłączyć w ustawieniach (funkcje specjalne albo w dodatkowych ustawieniach). Faktycznie, nigdy tego nie uzywalem, dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszP Posted February 28 Share Posted February 28 Wygląda że poco dostanie miui 14 ale nowego andka już nie. Trochę szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark1991 Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) 14 godzin temu, ŁukaszP napisał(a): Wygląda że poco dostanie miui 14 ale nowego andka już nie. Trochę szkoda. Że nie będzie Androida 13 było wiadomo już dawno, dobrze że MIUI 14 dostanie choć w praktyce to zmiana cyferki. Niebawem i tak wsparcie się zakończy, pewnie jak wypuszczą 14 w wersji stable to i ogłoszą koniec wsparcia. Edited March 1 by Mark1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszP Posted March 17 Share Posted March 17 Ruszyło ota miui 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafek_wrc Posted March 19 Share Posted March 19 Ruszyło ota miui 14Narazie EEAWysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark1991 Posted June 29 Share Posted June 29 Wiele telefonów kończy wsparcie w tym nasz POCO póki co w wersji GLOBAL. https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=policy Ciekawe że tym razem Xiaomi nie ogłosiło zakończenia wsparcia ogólnie dla modelu tylko poszczególnych wersji softu (China, EEA, Global). Wersji EEA nie ma na liście ale czy jeszcze otrzyma chociaż jedną aktualizację? Pewnie wątpliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts