Skocz do zawartości

MIUI 9.11.21

Kacper Skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na xiaomi redmi note 8 pro działa bezproblemowo?
Wieczorem odblokowuje bootloadera i nie wiem czy warto wgrac czy poczekać?

Nie wgrywaj. Niestety wgrywanie naszego, jak i innych, ROMow na begonię w chwili obecnej jest dość ryzykowne. Bardzo łatwo telefon może wpaść w bricka - choćby przez wgranie starej wersji Magiska (mniejszej niż 20.0) czy przez jakieś zle twrp. Niestety mtk z nieznanych nam powodów uwala się na amen jeśli coś się odwali złego, gdzie na Qualcommie od biedy da się odpalić TWRP czy fastboota i wgrać stocka MiFlashem. Nie będziemy wspierać tego modelu, bo to zbyt ryzykowne.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 25.11.2019 o 07:22, Orjon napisał:

- nowa funkcja - można teraz dowolnie dostosowywać skróty na ekranie blokady (po lewej stronie). Nie znajdziecie tego na Globalu gdyż to nasz mod.

Opcja ta jest też dostępna w module do xposed zwanym CustoMIUIzer, więc jakby ktoś bardzo chciał to mieć na Globalu to też może.

Fajnie, że dokładacie coś od siebie, jeszcze parę takich dodatków i może nie będę musiał instalować xposed, bo jest to właściwie jedyna rzecz, przez którą opóźniam aktualizacje po zmianie bazy Androida.

Opublikowano
Opcja ta jest też dostępna w module do xposed zwanym CustoMIUIzer, więc jakby ktoś bardzo chciał to mieć na Globalu to też może.
Fajnie, że dokładacie coś od siebie, jeszcze parę takich dodatków i może nie będę musiał instalować xposed, bo jest to właściwie jedyna rzecz, przez którą opóźniam aktualizacje po zmianie bazy Androida.
A czemu opozniasz? Na każdego andka jest xposed

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...