pkonrad Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 Witam. Czy w nowej wersji wskoczyło wreszcie Amazon Prime na ekran startowy?Nie ma.Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka
sebczak Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 Witam. Czy w nowej wersji wskoczyło wreszcie Amazon Prime na ekran startowy?U mnie jest
pkonrad Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 U mnie jest Ech... Ja tam widzę HBO i Netflix. Gdzie Ty tam widzisz Prime?
sebczak Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Fakt, myślałem, że chodzi o dodanie do ulubionych. Potwierdzam, że nie można dodać Prime Video do kanałów na ekranie głównym - "kanał jest pusty"
Nowak12 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Po ostatniej aktualizacji nie u mnie działa mikrofon w pilocie/ komendy głosowe. Ponowne parowanie pilota nie pomogło. Macie jakiś pomysł co z tym zrobić?
Davlar Opublikowano 4 Stycznia 2022 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Hey. Czy orientuje się ktoś do jakiego poziomu % baterii będzie działał pilot ? Poziom baterii jest raportowany w opcjach mi boxa na liście sparowanych urządzeń. U mnie zeszło do 75% na razie i ciekaw jestem ile realnej żywotności jeszcze zostało.
FenomenR Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Może coś wiadomo o Android TV 11, jest na nowym Mistick 4k
gothic77 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 25.01.2022 o 12:33, FenomenR napisał: Może coś wiadomo o Android TV 11, jest na nowym Mistick 4k Przyłączam się, bo trochę czasu minęło od samego wpisu, a tu na urządzeniu nadal Android 9. - szansa na nowego Androida?
Rekomendowane odpowiedzi