FromWP Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Tak. Kliknij w ten link, pobierz, uruchom eksploratora plików, wybierz apk (pobrany plik) i zaktualizuj. Jak będą się pojawiały zapytania czy pozwolić, akceptuj. Cała filozofia. https://www.apkmirror.com/wp-content/uploads/2020/01/5e0ff42d48e9b/com.miui.aod_1.9.234-12311014-10900234_minAPI28(nodpi)_apkmirror.com.apk?verify=1579967888-hW7BB8Bf0M3LEwPfjByuWCOK%2BXU4BGTs%2Fk%2B4bAlFwkk%3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz73 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Jak Pan to zrobił? Mogę pobrać sobie z poczty ten link.Bo teraz piszę z komputera.Muszę jeszcze mieć coś na telefonie zainstalowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) Otwórz forum w przeglądarce na telefonie i kliknij. Akceptuj wszystke zgody i samo się zainstaluje. Niczego dodatkowego nie potrzeba. Edited January 25, 2020 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz73 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Nie mogę pobrać tej aplikacji na telefon ,coś muszę ustawić? Tak zrobiłem, ale wyskakuje błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_dark Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Może niech kolega zrobi zrzut z ekranu, jak wyskoczy mu błąd, łatwiej będzie coś poradzić. Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 14 minut temu, Tadeusz73 napisał: Nie mogę pobrać tej aplikacji na telefon ,coś muszę ustawić? Tak zrobiłem ,ale wyskakuje błąd Ten link od @FromWP ma jakiś bug. Spróbuj tu pobrać:https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=887261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 @pkonrad Tak zablokowali link. Chciałem być sprytniejszy i wkleiłem bezpośredni link do pobrania, żeby ułatwić koledze. Przez chwilę działał, ale zablokowali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 @Tadeusz73 napisz czy w końcu zainstalowałeś, jak widać na materiale nie jest to nic skomplikowanego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz73 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Dziękuję za wszystko ,ale już mnie dzisiaj głowa boli od tego wszystkiego.Nie poradziłem sobie ale dziekuję Wszystkim Dziękuję Działa ...... Edit: nie piszemy posta pod postem, korzystamy z przycisku edycji posta. /pkonrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahallo Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 panowie problem jest banalny, te wszystkie powiadomienie nie działają gdy jest włączone oszczędzanie baterii, wyłączcie i sprawdzcie wtedy, swoją drogą to kiepski pomysł xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 25 minut temu, Mahallo napisał: panowie problem jest banalny, te wszystkie powiadomienie nie działają gdy jest włączone oszczędzanie baterii Jak masz zaznaczoną opcję wyłączenia pokazywania powiadomień na AOD jak włączone oszczędzanie baterii to tak. Jak nie i dodatkowo aplikacje z których chcesz dostawać powiadomienia, dodane do wyjątków w oszczędzaniu baterii, to nadal powinno działać. Fakt że tego oszczędzania baterii lepiej nie używać, ewentualnie tylko w awaryjnych sytuacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaho Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Aktualizacja do 1.10.242 i znowu wszystko na AOD zbyt ciemne. Powrót na 1.9.238 i jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 W najnowszej testowej wersji aplikacji MIUI Always-on display ALPHA-1.13.286-03111437 powinny być już widoczne wszystkie powiadomienia na ekranie AOD. https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=969861 Przed chwilą sprawdziłem i jest możliwość przywrócenia domyślnej (starszej) wersji AOD, zaimplementowanej w ROMie, wiec śmiało można instalować i testować. W razie problemów bez problemu da się wrócić do starszej stabilnej wersji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Z nowym romem z Androidem 10 działa bez problemów i w końcu wszystkie ikony programów powiadamiających na AOD! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Pojawiła się nowa wersja MIUI Always-on display RELEASE-2.0.425-04241718https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=1130263 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZForum Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Może ktoś mi podpowie, bo nie mogę tego drugi raz znaleźć na forum. W ustawianiach telefonu można było gdzieś ustawić przypomnienie o SMS co X minut / X powtórzeń. Na standardowym ADO od MIUIPolska. Zrobiłem to, ale nie działa to do końca prawidłowo... Pojawia się dźwięk ale nie ma wzbudzenia ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts