Skocz do zawartości

RN 8 Pro - pytania ogólne - watek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, arek810316 napisał(a):

Po ostatniej aktualizacji telefon sam mi się ścisza ,jak próbuje podglosnic to sam leci na dół..klawisze sprawne ...

To się dzieje po ostatniej aktualizacji 

Czyli po aktualizacji do 12.5.15???

Opublikowano

Narazie się uspokoił ale jak dzwoniłem i chciałem wyciszyć bądź zwiększyć głośność to sam leciał w dół. Zobaczę co będzie dalej,jak się powtórzy to robię do ustawień fabrycznych..

Opublikowano
Godzinę temu, arek810316 napisał(a):

Narazie się uspokoił ale jak dzwoniłem i chciałem wyciszyć bądź zwiększyć głośność to sam leciał w dół. Zobaczę co będzie dalej,jak się powtórzy to robię do ustawień fabrycznych..

Powrot di ustawień fabrycznych powinien załatwić sprawę 

• 3 lata później...
Opublikowano

Mój redmi note 8 pro,do tej pory szalał jak wariat, wszystko działało super.Leży w szafce i często korzystam z niego jako drugiego fona.Dziś po włączeniu pojawił się tryb fastboot.Po wielu kombinacjach(przyciśnięcie power albo power+volume minus)włączył się,No i teraz boję się go wyłączyć,bo znowu wpadnie w tryb fastboot.Macie jakieś pomysły?Byłbym wdzięczny za pomoc 

Opublikowano

Jeśli działa to odblokuj BL żeby mieć ewentualną możliwość postawienia romu na czysto.
Nie da się zdalnie wywróżyć czy to był zakrzak softu czy np. degradacja pamięci.

Można zrobić reset do ustawień fabrycznych, jeśli zakrzak softu to uleczy, jeśli problem sprzętowy to fon może w ogóle się nie dźwignąć

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Netoper napisał(a):

Jeśli działa to odblokuj BL żeby mieć ewentualną możliwość postawienia romu na czysto.
Nie da się zdalnie wywróżyć czy to był zakrzak softu czy np. degradacja pamięci.

Można zrobić reset do ustawień fabrycznych, jeśli zakrzak softu to uleczy, jeśli problem sprzętowy to fon może w ogóle się nie dźwignąć

Zauważyłem że kilkanaście razy w ciągu ostatnich miesięcy wywalało samoczynnie z niektórych aplikacji.Myślisz,że to zakrzak softu?Ten fon już ma kilka dobrych lat i działał naprawdę świetnie .Czy nagle byłby to problem sprzętowy?

Edytowane przez maszkara72
Opublikowano
W dniu 2.11.2025 o 22:33, Netoper napisał(a):

Ciężko wskazać która możliwość jest bardziej prawdopodobna, Jedna i druga jest możliwa.

Dzięki Netoper...na razie go uźywam i nie wyłączam.Jak leży włączony,to malutko baterii pobiera.

• Like 1
Opublikowano

Na 51% obstawiał bym, że to bałagan w systemie, ale jak pisałem nie da się wykluczyć że może jednak sprzętowo coś nie Ok.

• Like 1