makakam Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 (edited) Witam Panowie szwagier kupil sobie mi note pro, musze wgrac mu miui polska bo teraz ma jakas wersje bez jezyka polskiego. Ktora wersje polecacie? Najnowsza? Dzieki. Edited January 29, 2016 by makakam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padre Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ja siedzę na 5.11.26 i wszystko hula git, szkoda tylko że Acid i Ekipa zrezygnowali ze wspierania NotePro Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ja siedzę na 5.11.26 i wszystko hula git, szkoda tylko że Acid i Ekipa zrezygnowali ze wspierania NotePro Nie acid Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaku83 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Z tego co pisał Acid to jest wstrzymane wsparcie dla Mi Note Pro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Flagowiec i takie problemy poczekamy, zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszmol Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 cześć, mam martwe Mi note black 64GB i możliwość nabycia Mi Note pro 64GB white po okazji (uszkodzona obudowa i zbity wyświetlacz) reszta działą. Czy da się przełożyć w jakiś prosty sposób pro do czarnej obudowy? te modele różnią się chyba tylko wnętrzem tak? Trzeba rozbierać na elementy czy cały środek można przełożyć? Robił ktoś taki myk? może jakiś poradnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr.ben Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Planuje kupno Mi Note Pro Znalazłem jeden na allego Ma już zablokowany bootlader Jest jakiś mutilang na niego Tak żeby go można było wgrać na zablokowanym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 16 godzin temu, maszmol napisał: cześć, mam martwe Mi note black 64GB i możliwość nabycia Mi Note pro 64GB white po okazji (uszkodzona obudowa i zbity wyświetlacz) reszta działą. Czy da się przełożyć w jakiś prosty sposób pro do czarnej obudowy? te modele różnią się chyba tylko wnętrzem tak? Trzeba rozbierać na elementy czy cały środek można przełożyć? Robił ktoś taki myk? może jakiś poradnik? Co za pomysł w ogóle. Oczywiście, że się nie da. 17 minut temu, Piotr.ben napisał: Planuje kupno Mi Note Pro Znalazłem jeden na allego Ma już zablokowany bootlader Jest jakiś mutilang na niego Tak żeby go można było wgrać na zablokowanym Musisz odblokować bootloader by robić z telefonem coś sensownego czyli wgrać miuipolska lub xiaomi.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr.ben Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 tylko kodem z sms? już się trochę pogubiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Wg instrukcji na forum w dziale Tutoriale. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaku83 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Acid, Jak można zweryfikować czy ma się zablokowanego bootloadera w Mi Note Pro? Mam wersję miui 6.1.7 (polską) Czy wiesz może coś więcej odnośnie zawieszenia wsparcia dla wersji Mi Note Pro? Co spowodowało bricka w twoim Mi Note Pro? (chciałbym uniknąć takiej sytuacji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
matir1 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) Czy da się już uruchomić na xiaomi mi note pro double tap to wake? Edited February 4, 2016 by matir1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelchow Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 To jest dobre pytanie, brakuje mi tego bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Acid, Jak można zweryfikować czy ma się zablokowanego bootloadera w Mi Note Pro? Mam wersję miui 6.1.7 (polską) Czy wiesz może coś więcej odnośnie zawieszenia wsparcia dla wersji Mi Note Pro? Co spowodowało bricka w twoim Mi Note Pro? (chciałbym uniknąć takiej sytuacji) Nie masz zablokowanego bootloadera a bricka nie zrobisz bo nie umiesz. Wysłano z Mi4c Czy da się już uruchomić na xiaomi mi note pro double tap to wake? Nie da się... bez "już". Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 " a bricka nie zrobisz bo nie umiesz " Nie doceniasz ludzi Acid, stanowczo nie doceniasz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr.ben Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Mam mi4c i chętnie wymienie na note4 pro Oczywiście dopłace Kupiony w pl z gwarcja w pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
loras Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Szukam dla MiNote Virgo TWRP na ten moment udało mi się tylko CWM odszukać http://en.miui.com/thread-115939-1-1.html Może ktoś ma i podzieli się linkiem Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelg89 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Hey jaki jest najaktualniejsza wersja romu dla Note Pro i czy bedzie jeszcze wspierany ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Na stronie miuipolska.pl? Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIZON Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Witam, mam pytanko czy bambusowe plecki z MI NOTE pasują do MI NOTE PRO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujek Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 (edited) Pasują. Tylko najlepiej jak obudowa ma naklejki z klejem i te naklejki termiczne(?) od odprowadzenia ciepła. No i napis MI z tyłu jest srebrny. I ja mam pytanko. Wiem, że mi note nie obsługuje pasma wcdma 900mhz, a czy takie pasmo jest obsługiwane w mi note pro? Edited February 28, 2016 by Wujek Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIZON Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 a gdzie można dostać oryginalne plecki? co do aliexpres i ebaya mam mieszane uczucia Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikpl Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Ja z kolei poszukuję czarne. Na Honorbuy delarują że mają oryginalne bambusowe http://www.honorbuy.com/268-bamboo-back-cover-for-xiaomi-mi-note.html Ewentualnie tu: http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?page=2 Edited February 29, 2016 by adikpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vol Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Witam, czy planowany jest upgrade na Mi Note Pro do Androida 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Raczej nie. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIZON Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 (edited) Dnia 29.02.2016o20:37, adikpl napisał: Ja z kolei poszukuję czarne. Na Honorbuy delarują że mają oryginalne bambusowe http://www.honorbuy.com/268-bamboo-back-cover-for-xiaomi-mi-note.html Ewentualnie tu: http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?page=2 http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6061 tu przecież masz czarne tylko cena trochę kosmiczna. Ja dziś założyłem drewno na swojego note pro kupione na Honorbuy i wszystko jest oki więc śmiało mogę od nich polecić te plecki Edited March 3, 2016 by BIZON Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobou Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Witam. Nie mogę znaleźć nigdzie porównania, więc zapytam. Który telefon będzie lepszym wyborem jeśli chodzi o jakość zdjęć Mi Note, czy Mi4 ? Szczególnie biorąc pod uwagę zdjęcia przy słabszym oświetleniu. Gdyby odpowiedział ktoś, kto miał do czynienia z obydwoma aparatami, to będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujek Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Mam mi note, dziewczyna ma mi4. W słabym oświetleniu żaden nie wypada dobrze, jednak lepsze zdjęcia robi mi note. Podejrzewam, że to dzięki stabilizacji - zdjęcia nie są rozmazane jak w mi4, jest więcej szczegółów. Co do przedniego aparatu, w słabym oświetleniu, lepiej również wypada mi note, zdjęcia są jaśniejsze i więcej widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedZenon Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Witam Czy wiadomo coś o następcy Mi Note Pro? Telefon ma już ponad rok wiec można się spodziewać następcy. I nie wiem czy jest sens kupować zeszłoroczny telefon czy poczekać na nowa wersje? Pozdrawiam Zenon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Jest następca.. MI5 Pro. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedZenon Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Może źle się trochę wyraziłem. Chodziło mi o następce który będzie miał co najmniej 5.5 cali jak mi note pro a wszystkie aktualne rodzaje mi5 maja po 5.15 cali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej55 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Pewnie gdzieś to jest napisane, ale juz mnie oczy bolą od czytania naszego forum. Czy na obecnie obowiązującej wersji, dostępnej na Mi Note, da się zrootować telefon? Czy ktoś mógłby pomóc......no to co,pomożecie (jak mawiał klasyk)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedZenon Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 1 godzinę temu, andrzej55 napisał: Pewnie gdzieś to jest napisane, ale juz mnie oczy bolą od czytania naszego forum. Czy na obecnie obowiązującej wersji, dostępnej na Mi Note, da się zrootować telefon? Czy ktoś mógłby pomóc......no to co,pomożecie (jak mawiał klasyk)? Problem polega na tym ze ludziom nie chce się szukać odpowiedzi tylko od razu zakładają temat a to samo pytanie jest 4 tematy wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej55 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Problem polega na tym ze ludziom nie chce się szukać odpowiedzi tylko od razu zakładają temat a to samo pytanie jest 4 tematy wcześniej. Nie założyłem tematu jak Kolega raczył poinformować, więc skąd ten sarkazm? Nie lepiej pod powiedzieć,zasugerować jakąś informację Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelg89 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Czy działa xposed lub wsm tools na mi note z androidem 6 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts