rpone Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Faktycznie ,masz rację. Po wyłączeniu tej opcji już nie pokazuje że wi-fi jest w trybie pracy. Dzięki @preston2009 15 godzin temu, preston2009 napisał: @rpone co do wi-fi w ustawieniach zaawansowanych powinna być opcja "Skanowanie zawsze dostępne" i to może być przyczyną ciągle włączonego Wi-fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Zaktualizowałem dzisiaj Poco Launcher do najnowszej wersji: Doszła m.in funkcja blokowania ekranu dwuklikiem. Nie wiem tylko do czego służy opcja na niżej zamieszczonym screenie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 numerowe wyswietlanie powiadomien na ikonach aplikacji?Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Dziękuję, to dokładnie jest to o czym napisałeś. Nareszcie poprawili błąd w nazwie "Rozrywka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartos38 Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Mam pytanie chcę sprzedać mojego poco i chciałbym wgrać miFlashem global rom i zablokować bootloader czy jest to możliwe chodzi głównie o zablokowanie bootloadera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Zaktualizowałem dzisiaj Poco Launcher do najnowszej wersji: Doszła m.in funkcja blokowania ekranu dwuklikiem. Nie wiem tylko do czego służy opcja na niżej zamieszczonym screenie: ze sklepu play aktualizowales? u mnie jeszcze nie ma tej wersjiWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Nie ze sklepu. Ręcznie wrzuciłem update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Nie ze sklepu. Ręcznie wrzuciłem update.pobrales ze strony miui? daj linkaWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 @Gregor11https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/poco-launcher-2-6-3-7-release/poco-launcher-2-6-3-7-android-apk-download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 @Gregor11https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/poco-launcher-2-6-3-7-release/poco-launcher-2-6-3-7-android-apk-download/dziękiWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boski Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 A ta wersja wprowadza coś nowego naprawdę? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Zainstaluj to sam się przekonasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 A ta wersja wprowadza coś nowego naprawdę? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalkacyfrowe wyswietlanie powiadomień , wyłączanie ekranu dwuklikiem ......Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 To było już wcześniej, te opcje o których mówisz Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 To było już wcześniej, te opcje o których mówisz Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalkanie bylo, nie na pocophonie f1Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Jak ktoś zapisał się w Sklepie Play jako beta tester dla Poco Luncher to miał już te funkcje wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 https://www.tabletowo.pl/aktualizacja-pocophone-f1-wniesie-wideo-w-4k-60-fps-i-netflixa-w-hd/amp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 https://www.tabletowo.pl/aktualizacja-pocophone-f1-wniesie-wideo-w-4k-60-fps-i-netflixa-w-hd/amp/niech ktoś napisze do nich żeby ten pasek powiadomień ogarneliWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Najnowsza wersja POCO Launcher jest już do pobrania ze Sklepu Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komokoko Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Dnia 11.01.2019 o 08:42, Gregor 11 napisał: niech ktoś napisze do nich żeby ten pasek powiadomień ogarneli Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) Nowy update OTA dla Pocophone F1, MIUI V10.2.2.0.PEJMIXM Jeśli Wasz telefon nie widzi aktualizacji, to na dole tego posta wrzuciłem linki do pobrania najnowszego MIUI. Aktualizacje można zrobić ręcznie przez systemowy updater w telefonie. Po aktualizacji do MIUI 10.2.2.0 doszedł tryb nocny dla zdjęć, tryb super slow motion 960 fps dla wideo, bateria adaptacyjna. Poprawki Androida z 1 grudnia 2018 więc nawet świeże. Poprawiono też sporo błędów, m.in tryb jednoręczny który nie działał wcale, czy błędne nazwy funkcji w Menu telefonu. Link do pobrania paczki 382 MB do aktualizacji z wersji 10.1.3.0: http://bigota.d.miui.com/V10.2.2.0.PEJMIXM/miui-blockota-beryllium_global-V10.1.3.0.PEJMIFI-V10.2.2.0.PEJMIXM-5e7ec9ad4f-9.0.zip Link do pobrania pełnego ROMu 1.7 GB do aktualizacji z dowolnej wersji MIUI: https://bigota.d.miui.com/V10.2.2.0.PEJMIXM/miui_POCOF1Global_V10.2.2.0.PEJMIXM_05520ce068_9.0.zip Udanych aktualizacji życzę Edited January 18, 2019 by pkonrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Zaktualizowane i nie potrzebnie. Przełączenie aparatu z trybu zdjęcie->wideo powoduje zawieche na ok 15 sekund. U was tak samo się dzieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 U mnie nic takiego nie występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 mało tego... to że łapie zawiechę to pół biedy. nie da się nic nagrać! dotyczy także krótkiego wideo. Po paru dłuższych sekundach wyskakuje komunikat "Aparat nie odpowiada. i na dole czekaj / ok" Przywracałem ustawienia domyślne aparatu, restart telefonu i dalej to samo. Jakieś propozycje? Reset telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 mało tego... to że łapie zawiechę to pół biedy. nie da się nic nagrać! dotyczy także krótkiego wideo. Po paru dłuższych sekundach wyskakuje komunikat "Aparat nie odpowiada. i na dole czekaj / ok" Przywracałem ustawienia domyślne aparatu, restart telefonu i dalej to samo. Jakieś propozycje? Reset telefonu?wszystkie uprawnienia przyznales aparatu ?Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 @rponeProblemy o których piszesz na moim Pocophone F1 nie występują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 co do uprawnień to nic nie zmieniałem i wg mnie wszystkie ma przyznane. zdjęcia normalnie robi zrobiłem aktualizacje i ciach nie działa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 U mnie po aktualizacji mam wrażenie że telefon jeszcze lepiej chodzi szczególnie dotyk. Dwuklik wyłączenia ekranu, ekran reaguje bardzo szybko niż wcześniej.... Ogólnie jestem z tego telefonu więcej niż bardzo zadowolony Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 U mnie po aktualizacji mam wrażenie że telefon jeszcze lepiej chodzi szczególnie dotyk. Dwuklik wyłączenia ekranu, ekran reaguje bardzo szybko niż wcześniej.... Ogólnie jestem z tego telefonu więcej niż bardzo zadowolony Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka też tak uważam, szybkość też poprawili, żeby jeszcze ten pasek powiadomień ogarneli Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 aktualizacja na duży plus, mimo moich przejściowych problemów z aparatem. Telefon żywszy się zrobił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR2032 Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Również jestem zadowolony z aktualizacji, ale wie ktoś jak wyłączyć ten panel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcik Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Ustawienia=>Pulpit=>Pokaż kontrolki P. Sterowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Ustawienia=>Pulpit=>Pokaż kontrolki P. Sterowanianie ma opcji pulpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcik Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 To poszukaj w innych ustawieniach czegoś o nazwie dotyczącej kontrolek panelu sterowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Na Globalu Ustawienia > Ekran główny i Ostatnio otwierane > Pokaż skrótywysłane z RN5 via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts