pkonrad Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 U mnie też jest ok jeśli chodzi o baterie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 (edited) macie jakiś motyw zeby był tło powiadmien też było czarne ? bo wszystkie jakie sciagam z motywów maja białe tło okej już mam znalazłem tryb ciemny nie zauważyłem tego wczesniej Edited November 3, 2019 by TiToOo23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 I u mnie bateria na duży plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 jest możliwość wyłączenia godziny z lewej strony na pasku powiadomień ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 I u mnie bateria na duży plus Drugie moje podejście sprawdzenia baterii:Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 @piotrino nie wiem jak to robisz ale wynik imponujący. Mój wynik to 1d 16h i sot 6h 20min (100->20% bateri) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 [mention=38097]piotrino[/mention] nie wiem jak to robisz ale wynik imponujący. Mój wynik to 1d 16h i sot 6h 20min (100->20% bateri)Kwestia korzystania z telefonu. Na bank jak bym cały czas oglądał filmy na YouTube z telefonu, to na pewno jeden dzień by nie starczył na baterii. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Przed aktualizacją podczas słuchania playera obojętnie którego (poweramp, spotify, tidal) czy to na słuchawkach, głośniku w tel czy urządzeniu bluetooth można było regulować głośność przyciskami w każdym momencie korzystania z telefonu, np przy zablokowanym ekranie. Teraz po aktualizacji podczas słuchania przyciski nie regulują głośności, tylko głośność dzwonka. Czy u was też tak jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 U mnie jest regulacja głośności muzyki przy zablokowanym ekranie, a używam ogYouTube, AIMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) Witam, orientuje się ktoś kiedy będzie xiaomi.eu z adkiem 10 i miui 11? Edited November 21, 2019 by lukasz1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Wtedy, kiedy będzie Global Stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exumx Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Miui z włączonym bluetooth ma być widoczny dla innych urządzeń tylko w momencie gdy mamy otwarte ustawienia bluetooth, czy przez cały czas niezależnie czy telefon jest zablokowany czy też odblokowany? Pytam, bo nie widzę nigdzie opcji ukrycia widoczności, a co chwila jakieś urządzenia przesyłają mi prośby o sparowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Witam czy da się jakoś ustawić żeby wszystkie linki URL otwierały się. Google Chrome a nie. Przeglądarki systemowej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Trzeba ustawić Google Chrome jako domyślną przeglądarkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Możesz mi podpowiedzieć jak kto zrobić bo nie mogę tego nigdzie znaleźć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Wejdź w ustawienia systemowej przeglądarki Xiaomi. Odznacz tam opcje używaj jako domyślnej. Teraz przy jakimś przekierowaniu na www system zapyta jakiej aplikacji używać zawsze do otwierania stron internetowych. Wybierasz Chrome i zaznaczasz, żeby zapamiętał ten wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Jak daje przełącz to nic się nie dzieje wysyła mnie do ustawień przeglądarki systemowej i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Przeczytaj mój poprzedni post jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZjemCiKolege Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 (edited) Miał ktoś problem z Cytat Operator: Numer na który wysłałeś SMSa jest nieprawdiłowy, sprawdź numer i sprobuj ponownie a numer jest prawidłowy Edited December 7, 2019 by ZjemCiKolege Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Miał ktoś taki problem, że w galerii zdjęcia które zrobione były aparatem czy z Messengera czy z innej aplikacji albo nawet z tel. Zniknęły są tak jak by w czarnym tle nie widać nic oprócz czarnego tła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 cześć. Mam obecnie zainstalowane miui global 11.0.5.0 Nie wiem czemu ale po aktualizacji nie mogę wyświetlić zdjęć na tv. jeszcze do nie dawna to hulało a teraz nic. W ogóle nie widzi TV. Telefon jest podpięty do tej samej sieci co TV. redmi4 pro na już starym miui działa bez problemu. Co w może być nie tak?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Włącz przez Google Home Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 spróbuje, choć wolał bym nie instalować dodatkowych app. już i tak mam ich trochę, a ich codzienna aktualizacja mnie dobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Mniej roboty z przesłaniem, niż wchodzenie przez ustawienia Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 rozumiem ze to jest też app o takiej nazwie jak na zdjęciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 rozumiem ze to jest też app o takiej nazwie jak na zdjęciuAplikacja nazywa się Google Home. Przecież wcześniej miałeś napisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 ano tak, przepraszam. coś rozkojarzony jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dworak21 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Czy MIUI 11 do pocofone f1 mogę wrzucić w pamieć tel i zrobić aktualizację przez zainstaluj aktualizację z pliku zip ? Czy muszę jakoś inaczej ? Mam obecnie wersje miui 10 9.6.27 a widzę że jest do pobrania od kilku dni MIUI 11: V11.0.5.0.PEJMIXM proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 MIUI 10.9.6.27 to jest jakaś beta. Nie da się wgrać stabilnej wersji MIUI na wersję beta z pliku *.zip przez aktualizator systemowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Skoro to MIUI 10, a on chce wgrać MIUI 11, to raczej problemu nie powinno być przez aktualizator.. ale trzeba sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Skoro to MIUI 10, a on chce wgrać MIUI 11, to raczej problemu nie powinno być przez aktualizator.. ale trzeba sprawdzić. Ale on ma MIUI 10 w wersji Beta, a chce zainstalować MIUI 11 Stable. Wydaje mi się że nie pójdzie z poziomu MIUI. Musiał by instalować MIUI 11 Beta, a takie wersje nie są już wydawane przez Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Aktualizacja do Androida 10 - póki co dla osób będących w Mi Pilot.http://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.4.0.QEJMIXM_74f88e6c8f_10.0.zip 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Chętnie bym przetestował, ale niestety już nie mam Poco F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Chętnie bym przetestował, ale niestety już nie mam Poco F1 Właśnie zawitał Android 10 na moim telefonieWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts