Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

macie jakiś motyw zeby był tło powiadmien też było czarne ? bo wszystkie jakie sciagam z motywów maja białe tło 

okej już mam znalazłem tryb ciemny nie zauważyłem tego wczesniej 

Edited by TiToOo23
Posted
[mention=38097]piotrino[/mention] nie wiem jak to robisz ale wynik imponujący. Mój wynik to 1d 16h i sot  6h 20min (100->20% bateri)
Kwestia korzystania z telefonu. Na bank jak bym cały czas oglądał filmy na YouTube z telefonu, to na pewno jeden dzień by nie starczył na baterii.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Posted

Przed aktualizacją podczas słuchania playera obojętnie którego (poweramp, spotify, tidal) czy to na słuchawkach, głośniku w tel czy urządzeniu bluetooth można było

regulować głośność przyciskami w każdym momencie korzystania z telefonu, np przy zablokowanym ekranie. Teraz po aktualizacji podczas słuchania przyciski nie regulują

głośności, tylko głośność dzwonka. Czy u was też tak jest? 

• 2 weeks later...
Posted

Miui z włączonym bluetooth ma być widoczny dla innych urządzeń tylko w momencie gdy mamy otwarte ustawienia bluetooth, czy przez cały czas niezależnie czy telefon jest zablokowany czy też odblokowany? Pytam, bo nie widzę nigdzie opcji ukrycia widoczności, a co chwila jakieś urządzenia przesyłają mi prośby o sparowanie

Posted

Wejdź w ustawienia systemowej przeglądarki Xiaomi. Odznacz tam opcje używaj jako domyślnej. Teraz przy jakimś przekierowaniu na www system zapyta jakiej aplikacji używać zawsze do otwierania stron internetowych. Wybierasz Chrome i zaznaczasz, żeby zapamiętał ten wybór.

Posted (edited)

Miał ktoś problem z

Cytat

Operator:

Numer na który wysłałeś SMSa jest nieprawdiłowy, sprawdź numer i sprobuj ponownie

a numer jest prawidłowy :)

Edited by ZjemCiKolege
  • 2 weeks later...
Posted

Miał ktoś taki problem, że w galerii zdjęcia które zrobione były aparatem czy z Messengera czy z innej aplikacji albo nawet z tel. Zniknęły są tak jak by w czarnym tle nie widać nic oprócz czarnego tła 

Posted

cześć.

Mam obecnie zainstalowane miui global 11.0.5.0

Nie wiem czemu ale po aktualizacji nie mogę wyświetlić zdjęć na tv. jeszcze do nie dawna to hulało a teraz nic. W ogóle nie widzi TV.

Telefon jest podpięty do tej samej sieci co TV. redmi4 pro na już starym miui działa bez problemu. Co w może być nie tak?.

Posted

spróbuje, choć wolał bym nie instalować dodatkowych app. już i tak mam ich trochę, a ich codzienna aktualizacja mnie dobija.

Posted
rozumiem ze to jest też app o takiej nazwie jak na zdjęciu
Aplikacja nazywa się Google Home. Przecież wcześniej miałeś napisane.
  • 4 weeks later...
Posted

Czy MIUI 11 do pocofone f1 mogę wrzucić w pamieć tel i zrobić aktualizację przez zainstaluj aktualizację z pliku zip ? Czy muszę jakoś inaczej ? Mam obecnie wersje miui 10 9.6.27 a widzę że jest do pobrania od kilku dni MIUI 11: V11.0.5.0.PEJMIXM proszę o pomoc.

Posted

MIUI 10.9.6.27 to jest jakaś beta. Nie da się wgrać stabilnej wersji MIUI na wersję beta z pliku *.zip przez aktualizator systemowy.

Posted
Skoro to MIUI 10, a on chce wgrać MIUI 11, to raczej problemu nie powinno być przez aktualizator.. ale trzeba sprawdzić.

Ale on ma MIUI 10 w wersji Beta, a chce zainstalować MIUI 11 Stable. Wydaje mi się że nie pójdzie z poziomu MIUI. Musiał by instalować MIUI 11 Beta, a takie wersje nie są już wydawane przez Xiaomi.

Posted
Chętnie bym przetestował, ale niestety już nie mam Poco F1  
Właśnie zawitał Android 10 na moim telefoniebc8f82c6f948f0b7ca66c97d9608d8ec.jpg

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka