darthnorbe Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Wie ktoś co to za błąd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daromar Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Dobry Od piątku mam Mi Pada 4 w wersji Lte i przy okazji mam pytanie. Mam wrzuconą kartę sim i czy ktoś zna dialer czy coś innego pozwalający na używanie kodów USSD? Zainstalowałem kilka dialerów ale po wpisaniu kodu USSD każdy się wyłączał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casanovva Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Witam, posiadam Mi Pad 4 Lte, włożyłem kartę sim zasięg łapie, lez nie widzę opcji telefonu, czy nie da się z niego dzwonić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 LTE jest tam do Internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ianus72 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Dobry Od piątku mam Mi Pada 4 w wersji Lte i przy okazji mam pytanie. Mam wrzuconą kartę sim i czy ktoś zna dialer czy coś innego pozwalający na używanie kodów USSD? Zainstalowałem kilka dialerów ale po wpisaniu kodu USSD każdy się wyłączał.Po prostu "niedasię". Na romie stable tylko nie łączyło, na romie miui.pl wywala apkę telefonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woljunPL Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Niestety uszkodziłem ekran w swiom MI PAD 4+ w związku z czym mam pytanie czy zna ktoś serwis, który podejmie się wymiany wyświetlacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 @Acid MiCenter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woljunPL Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Niestety pytałem i nie naprawiają Mi Pada 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowmaster Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Cześć, chce kupić mi pada 4 i widzę, że jest troche chinczyków używanych. Czy na coś uważać? Jakaś wersja może u nas nie działać z jakiegoś powodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Jak kupisz wersję LTE to masz tylko Internet mobilny, bo usługi GSM nie są zaimplementowane w samym systemie, który kończy się na MIUI10 dla niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Zastanawiam się nad zakupem MiPad 4 LTE - czy warto go jeszcze kupić czy lepiej coś innego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Wielka prosba do posiadaczy tego sprzetu.. Czy mógłby ktos zmierzyc dokladnie rozmiary wyswietlacza - szerokosc i wysokość ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 a jest mozliwosc aby sie uruchamial po podaniu zasilania po usb ? zapewne fabrycznie bedzie tylko ładowal ? chcialbym go zaimplementowac do samochodu w deske rozdzielczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) Ktos z posiadaczy wersji LTE uzywa OTG ? Dziala jednoczesnie np pendrive + ładowanie ? Bo na xda sprzeczne informacje. To moze tutaj ktos potwierdzi. Edited April 27, 2020 by doktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 23 godziny temu, dzidexx napisał: To nie leży w gestii tabletu, potrzebny hub odpowiedniej konstrukcji - musi zasilać pendrive. a uzywasz takiego, lub mozesz polecic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zjedzmojegacie Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Hej, czy jest szansa na instalacje MIUI 12 dla MiPad4+? Widzę, że nie ma tam opcji dla tabletu, co jeżeli pobiorę wersję np. dla Redmi Note 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Być może ktoś zrobił port na XDA, w innym przypadku raczej nie. Niemniej AOSP z tego co wiem na tym tablecie działa znacznie lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wako1986 Posted Tuesday at 12:18 PM Share Posted Tuesday at 12:18 PM Siema, kupiłem dziś mi pad 4, jest na nim xiaomi eu miui10.3.2 czy jakoś tak, i android 8.1, on wyszedł na 8 i skończył karierę na 8? Nic nowszego nie wyszło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts