themeler Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Zakupiłem jakiś czas temu Redmi 2 (i zakochałem się w MIUI, choć nie sądziłem wtedy, obcując z cyanogenmodem że zadowoli mnie cokolwiek innego ; ) - polecam. Szybko, sprawnie i rzetelnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herr_kris Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Kupiłem niedawno PowerBank Xiaomi 10000mAh. Wszystko cacy, cena korzystna, towar oczywiście oryginalny, czas realizacji zamówienia na satysfakcjonującym poziomie. No i wyjątkowo szybki kontakt ze sprzedającym (chyba cały czas siedzi przy kompie i czeka na wiadomości od kupujących ). Generalnie polecam i zapewnę jeszcze skorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturrro Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Ja kupowałem od nich redmi note 1s oraz opaskę mi band. Wszystko spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfireblueci Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Ostatnio kupilem xiaomi redmi note 2 w technos na allegro. Wszystko super nic nie zacina i telefon w pełni współpruje z kartą 64gb SD LTE działa jak należy. Serdecznie polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klosiak Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Moja opinia o sprzedawcy technos-online jest bardzo pozytywna. Kupiłem powerbank Xiaomi 10400, a potem opaskę Xiaomi Mi Band. W obu przypadkach towar został wysłany szybko i wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Co najważniejsze oba urządzenia są oryginalne i działają bardzo dobrze. Polecam każdemu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodar_2005 Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Również kupiłem u nich powerbanka Xiaomi, właściwie to nawet dwa różne. Sprzedawca błyskawicznie odpowiada na maile, z powodu problemów technicznych na swoim kompie przypadkowo nawet zamówiłem za dużo sztuk, ale dogadaliśmy się. Czas realizacji zamknął się w ciagu 2 i 3 dni (dwie różne aukcje). Towar oryginalny, a za tę cenę w sklepach takiego się nie dostanie. Polecam z czystym sumieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksywa Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 (edited) Sprzedawca odpowiedział szybko na moje wątpliwości a więc 22 września zamówiłem Mibanda i pistonki v2. Przyszły na drugi dzień mniej więcej o tej samej porze. Oczywiście oba oryginalne, dobrze zapakowane więc dotarły w stanie nienaruszonym. Gorąco polecam. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Edited September 24, 2015 by ksywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andras2104 Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 W Technos zakupiłem już 3 telefon. Za każdym razem świetny kontakt, słuchawka na drugi dzień u mnie. Sprzęt w 100% orygialny - dodatkowo fajne gratisy. Serdecznie polecam zakupy w Technos !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stone96 Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Kupowałem w Technosie opaske mi band, powerbanka Xiaomi 16000 mAh, a ostatnio słuchawki Piston V3. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka. Ogólnie żadnych problemów, wszystkie porodukty są oczywiście oryginalne. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. Wszystkim serdecznie polecam tego sprzedawcę, bo robi naprawdę kawał dobrej roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 (edited) Witam! W wakacje kupowałem Powerbank Xiaomi 10 000 mah - http://allegro.pl/xiaomi-powerbank-10000-bateria-ladowarka-fv-nowosc-i5601976045.html i przyznam szczerze, że jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Polecam z czystym sumieniem sprzedawcę, który ma sprawdzony i oryginalny sprzęt w dobrej cenie! PS: komentarze na tym forum przekonały mnie do wyboru sklepu Technos. Chciałem oryginalny i pewny produkt oraz rzetelnego sprzedawcę. Wszystko jest jak najbardziej w porządku! Pozdrawiam:) Edited October 11, 2015 by malimalinello Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan254 Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Kupiłem u nich MI4 wszystko ok,dobry kontakt,dostawa na drugi dzień,fajne gratisy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Kupował ktoś u nich ze zniżką dla użytkowników forum ? Bo ja mailowo z nimi pisałem i mowili ze jest taka znizka. Podali numer konta i zakup ma sie odbyc po prostu po przez przelanie pieniedzy. W mailu ustalilismy szczegoly wysylki. Kupowal ktos u nich "mailowo" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dg2001 Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 A ja mam takie pytanko, szukam obecnie nowego telefonu dla siebie, zdecydowałem się na Redmi Note 2, możecie podać swoje aukcje gdzie można kupić u was ten telefon ? nie chcę trafić na jakiegoś oszusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Dnia 31.10.2015, 18:59:26, dg2001 napisał: A ja mam takie pytanko, szukam obecnie nowego telefonu dla siebie, zdecydowałem się na Redmi Note 2, możecie podać swoje aukcje gdzie można kupić u was ten telefon ? nie chcę trafić na jakiegoś oszusta Wszystkie sprzedawane przez nas produkty Xiaomi znajdzie Pan tutaj: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-kpr-v4-ele-1-5-0907&order=qd&search_scope=userItems-34727773&string=xiaomi&us_id=34727773 Pozdrawiamy serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bar4u Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Szybko miło i przyjemnie Rabat i drobne ale bardzo przydatne gratisy Polecam! Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dg2001 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 W końcu kupiłem swojego wymarzonego MI właśnie na aukcjach technos, jak najbardziej polecam!! Super telefonik, dzięki wielkie wam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter345 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 A jak to jest z gwarancją tak właściwie? Technos mają na 12 miesięcy i jak to się ma do tego, że według prawa konsumentowi przysługuje 24 miesiące gwarancji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalzielony Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Na aukcjach Technos widzę, że w Xiaomi Redmi Note 2 jest wgrane MIUI 7 ale czy to jest to MIUI Polska ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucko Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Czekam na odpowiedź na maila od wczoraj i coś się doczekać nie mogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 Dnia 22.11.2015, 23:15:52, dg2001 napisał: W końcu kupiłem swojego wymarzonego MI właśnie na aukcjach technos, jak najbardziej polecam!! Super telefonik, dzięki wielkie wam! Dziekujemy i polecamy sie 21 godzin temu, piter345 napisał: A jak to jest z gwarancją tak właściwie? Technos mają na 12 miesięcy i jak to się ma do tego, że według prawa konsumentowi przysługuje 24 miesiące gwarancji? Myli Pan pojecia niezgodnosci z umowa z gwarancja. Prosze poczytac sobie o tych dwoch pojeciach, sa to dwie odrebne kwestie. Dnia 19.11.2015, 16:05:04, bar4u napisał: Szybko miło i przyjemnie Rabat i drobne ale bardzo przydatne gratisy Polecam! Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Rowniez pozdrawiamy 21 godzin temu, michalzielony napisał: Na aukcjach Technos widzę, że w Xiaomi Redmi Note 2 jest wgrane MIUI 7 ale czy to jest to MIUI Polska ? Tak, oczywscie. Telefon otrzymuje Pan juz w pelni gotowy do pracy na najnowszym sofcie. 8 godzin temu, chucko napisał: Czekam na odpowiedź na maila od wczoraj i coś się doczekać nie mogę Odpowiadamy na wszystkie maile, jesli nie otrzymal Pan odpowiedzi w ciagu 12h, prosimy o ponowne wyslanie maila, byc moze nie dotarl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter345 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Dziękuję za odpowiedź - doczytałem i teraz wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalzielony Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 (edited) Czytając te pozytywne opinie postanowiłem również zamówić telefon z firmy Technos przez maile, niestety... w tym momencie nie mogę wystawić dobrej opinii ponieważ zamówiłem dwa telefony Xiaomi Redmi Note 2, wpłaciłem pieniądze za DWIE sztuki a otrzymałem tylko jedną. Sprawa wyjaśniona - pomyłka pracownika przy pakowaniu, w poniedziałek ma być wysłana druga sztuka. Edited November 27, 2015 by michalzielony Wyjaśnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalzielony Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Wyjaśnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 (edited) Dnia 28.10.2015, 19:51:13, Wojtkson napisał: Kupował ktoś u nich ze zniżką dla użytkowników forum ? Bo ja mailowo z nimi pisałem i mowili ze jest taka znizka. Podali numer konta i zakup ma sie odbyc po prostu po przez przelanie pieniedzy. W mailu ustalilismy szczegoly wysylki. Kupowal ktos u nich "mailowo" ? Przy zamówieniu mailowym rabat 20 PLN Ja też kupiłem xiaomi mi4c z tego sklepu. towar dotarł na drugi dzień, wszystko ok Edited November 29, 2015 by eljot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hauzik Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Witam, zakupiłem Powerbank Xiaomi 16k pojemności + etui. Wszystko doszło szybciutko, bez żadnych problemów. Powerbank oryginalny. Sprawdza się idealnie na uczelni Pozdrawiam, polecam serdecznie i dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucko Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Kiedy będzie dostawa telefonów? Czekam na Xiaomi Mi4c Prime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 (edited) Telefony jakie sprzedajecie chodzi mi o Mi4c maja wgrany oryginalny ROM czy Wy wgrywacie ? Co w przypadku gwarancji jak Wy nie jesteście w stanie go naprawić bądź się nie opłaca co robicie? Edited December 2, 2015 by grzegorz1982 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Dnia 2.12.2015, 18:41:02, grzegorz1982 napisał: Telefony jakie sprzedajecie chodzi mi o Mi4c maja wgrany oryginalny ROM czy Wy wgrywacie ? Co w przypadku gwarancji jak Wy nie jesteście w stanie go naprawić bądź się nie opłaca co robicie? Domyslnie oczywiscie MIUIPolska, na zyczenie wysylamy telefon zafioliowany. Nie ma u nas w serwisie raczej sytuacji, aby naprawa nie byla mozliwa, pomijajac fakt, iz Xiaomi to niemal bezawaryjne telefony. Jesli jednak tak jest, klient otrzymuje nowa sztuke towaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiattrak Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Witam, jestem szczęśliwym nabywcą Xiaomi Redmi Note 2 od firmy Technos. Z telefonu jestem równie zadowolony jak i z przeprowadzonej transakcji. Kupiłem telefon poprzez zamówienie mailowe, dzień po zaksięgowaniu wpłaty przesyłka była już u mnie razem z gratisami. Polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Kiedy będą dostępne Mi4c ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 14 godzin temu, grzegorz1982 napisał: Kiedy będą dostępne Mi4c ? Panie Grzegorzu, beda dostepne od poniedzialku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1sioN Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Witam serdecznie! Od wczoraj jestem posiadaczem Mi4c, telefon zamówiony w środę. Bardzo szybka wysyłka, telefon dobrze zabezpieczony, dotarł bez żadnych uszkodzeń. W gratisie otrzymałem etui oraz folie. Z czystym sumieniem mogę polecić sklep TECHNOS. Pozdrawiam ~v1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJYano Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Kiedy w ofercie pojawi się wersja PRIME i czy będzie dostępna w innych kolorach niż B/W? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miran Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Zachęcony opiniami z tego wątku dokonałem zakupu RN2 dla córki i potwierdzam pełen profesjonalizm i dbanie o klienta. Jeśli tylko będzie możliwość wgrywania Miui Polska do RN3 kupię z pewnością w tej firmie. A tak przy okazji kiedy spodziewacie się RN3 u siebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voytek Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) Dnia 6.12.2015, 10:19:26, DJYano napisał: Kiedy w ofercie pojawi się wersja PRIME i czy będzie dostępna w innych kolorach niż B/W? Właśnie kupiłem ale są tylko czarne z tego co widzę na aukcji, teraz czekać pozostało na zabawkę Pozdrawiam szczególnie sklep może to coś pospieszy 08.12.2015 Doszedł w niecała dobę od zamówienia wszystko świetnie bardzo polecam sklep pełen profesjonalizm DZIĘKI TECHNOS! Edited December 8, 2015 by Voytek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts