aQua Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Klon pod względem designu. Widziałem rendery 1s jezeli to nie ściema to nie bedzie OLED. ;( Jak pokażą i nie bedzie wyświetlacza natychmiast zamawiam ZEA Tylko, że Zeaplus to jedna wielka zagadka, na internecie nie ma zbyt wielu opinii. Ja też czekam już miesiąc na nią i jak już do mnie dotrze, to dam znać jak się sprawuje. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Przyznać się - który Rafał wygrał opaskę w tym konkursie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aQua Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Tak się składa, że ja Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Nie wytrzymałem i zamówiłem Vidonna X6. Jak mi nie podejdzie to pójdzie do odsprzedaży. Funkcja pulsometru mnie nie podnieca. Najważniejsze sa SMS-y i identyfikacja rozmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf11 Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 (edited) No ciekaw jestem tego wynalazku. Tez sie nad tym zastanawiałem... Napisz jakie wrażenia jak przetestujess Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited August 3, 2015 by asdf11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arielo Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Witam czy znalazł ktoś rozwiązanie problemu dotyczącego niesynchronizaowania danych z miband do aplikacji zdrowie w Iphonie? Mam podobnie jak u kolegi wyżej. 1) w aplikacji zdrowie dodany pulpit "Analiza snu" 2) w "Źródłach" w zakładce programy dodany Mi Fit i zaznaczona "Analiza snu" 3) w "Analiza snu" w zakładce udostępniaj dane aplikacja widzi Mi Fit pomimo to na pulpicie od początku gdy połączyłem opaskę wyświetla sie "Brak danych" pomimo iż w aplikacji Mi Fit wszystko się zapisuje. Próbowałem rozłączyć i połączyć ponownie opaskę ale to nic nie dało. z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf11 Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nadal mam ten sam problem. Myślałem, ze sie coś zmieni po aktualizacji, ale nadal to samo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikoko Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 U mnie działa i nic specjalnego nie robiłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Potwierdzam ze działa na iPhonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rychu27 Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Chciałbym zwrócić uwagę na problem, który mnie dotyka. Pracuję na trzy zmiany i aplikacja (przynajmniej u mnie) nie ogarnia takiego rytmu dnia. Praca w nocy i sen w dzień, to zbyt wiele dla mojego MiBanda. Zalicza tylko tryb aktywny , natomiast sen w dzień, jest niezaliczony. Ten typ tak ma? Czy może przeoczyłem jakieś ustawienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Przestaw czas w smartfonie na odwrotny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Co prawda sporadycznie ale czasami pracuje na noc i śpię w dzień, zawsze zaliczył mi sen w ciągu dnia Lenovo S650 Miui v6 5.7.2 PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikoko Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Mnie jak powyżej co tydzień zalicza dzienne spanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman22 Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Witajcie wczoraj przybyła do mnie opaska mi band. Posiadam telefon Sony xperia Z3 prosiłbym jakieś wskazówki co zainstalować ponieważ próbuje założyć konto https://account.xiaomi.comale niestety nie dostaje wiadomości zwrotnej na mojego maila także opaska leży a chętnie bym ją przetestował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Mi zawsze wiadomości od xiao ładują w spamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickwi4486 Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Wracając do aplikacji zdrowie/ health na iphone pokazuje mi wagę i kroki ale nie sciąga danych do analizy snu. Mam wszystko pozaznaczane. Da się coś zrobić, czy czekać na update? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman22 Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Mi zawsze wiadomości od xiao ładują w spamie. Właśnie sprawdziłem pocztę (SPAM) i niestety nic nie mam. Konta mam na Onecie i na Interii. Też mieliście taki problem? Gdzie założyć maila bym utworzył konto? Skąd ściągnąć oprogramowanie po polsku na androida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rychu27 Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Właśnie sprawdziłem pocztę (SPAM) i niestety nic nie mam. Konta mam na Onecie i na Interii. Też mieliście taki problem? Gdzie założyć maila bym utworzył konto? Skąd ściągnąć oprogramowanie po polsku na androida? Załóż na nr telefonu... HM NOTE1 LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman22 Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Założyłem konto teraz pytanie jak spolszczyć program na androidzie Xperia Z3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Polska wersja językowa jest na forum. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman22 Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Mozna prosić o link na androida? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytka Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Hejka tez prosił bym o link do aplikacji wersja polska chcę korzysta na MEizu MX5 i Galaxy S3 z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 miuipolska.pl/forum/topic/5827-problem-z-mifit/page-2#entry73236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danioRM Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Witam To mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich użytkowników tego forum Ten temat ma ponad 1000 postów, więc mam do was prośbę Mógłby ktoś wrzucić apkę do mi banda, bo ta oryginalna taka troche okrojona Pozdrawiam Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Mozna prosić o link na androida? Hejka tez prosił bym o link do aplikacji wersja polska chcę korzysta na MEizu MX5 i Galaxy S3 z góry dzięki Proszę bardzo.LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Niestety dzisiaj po pół roku opaska, a raczej bateria wyzionęła ducha... Opaska jest widziana podczas ładowania, ale bateria na obojętnie jakim źródle ładowania po prostu stoi na jednej kropce, a przez chwilę po odłączeniu telefon wskazuje 0%. Szkoda. Jakby ktoś chciał kupić nową oryginalną żółtą opaskę to sprzedam, bo już mi się zapasowa nie przyda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Mnie po 145 dniach użytkowania pękła oryginalna opaska, na szczęście wziąłem na urlop zapasową. Lenovo S650 Miui v6 5.7.2 PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Jesteśmy z rodzina nad morzem. Miband syna padł drugiego dnia, mój po 5 dniach kompieli. Oba nie dają znaku życia. Nie mamy od nich ładowarek by sprawdzić czy reagują na podłączenie do zasilania. Także z pływaniem z mibandem trzeba uważać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 (edited) Dlatego ja unikam jak tylko mogę, kontaktu ze słoną wodą. Baaaa, ja nawet ściągam Mi Band do codziennej kąpieli. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Edited August 12, 2015 by kulig007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickwi4486 Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ja do wanny bym z opaską nie wszedł, ale pod prysznic póki co dwa razy dziennie bez problemu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 (edited) Pływałem w jeziorze i opaska żyje... prysznic biore od początku z nią.. Do słonej nie wchodziłem ;] Edited August 12, 2015 by Gravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ja bym nawet do jeziora czy wanny nie wszedł, tak dla zasady, po co ryzykować Jedyne co robię to myje talerze w nim albo ogólnie ręce itp. A tak to zawsze ściągam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Mycie naczyń, prysznic od dwóch miesięcy i nadal jest OK. Podła mi dzisiaj sama gumka i chodzę w zapaśnej - jasnoniebieskiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ja ściągam do kąpieli nie ze strachu o nią, tylko by zachować higienę. Raz na dzień trzeba umyć rękę pod opaską Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ja ściągam do kąpieli nie ze strachu o nią, tylko by zachować higienę. Raz na dzień trzeba umyć rękę pod opaską Za pierwszym razem przeczytałem "Raz na tydzien" ☺ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts