Marrik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Pełna zgoda. Nie raz czytałem, że ktoś chciałby zrobić roota ale zbytnio nie wie po co. Inni mają więc i on chce a potem płacz, że tel się nie uruchamia. Co do reklam to ja rozumiem, że niby programista się z nich utrzymuje ale są granice. Np. Sport.pl włączasz a tam reklama na całą stronę, reklamy w aplikacjach z wiadomościami, wychodzisz z apki reklama. Większość apek z których korzystam wymagają dostępu do neta, bo bez niego są bezużyteczne. Odpowiednio skonfigurowany AdAway nie robi żadnych problemów, no ale trzeba wiedzieć co się robi. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1
acocieto Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Odblokowany BL, TWRP i xiaomi.eu. Chce przejść na Global, więc Mifllash, ale chce zachować TWRP do Magisk. Czy to wszystko można zgrać? Edytowane 11 Lutego 2018 przez acocieto
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Powinno sie dac, nawet przez TWRP - instalujesz globala z wipe, potem paczke lazyflashera i magiska...tapnięte z Redmi 4a 1
acocieto Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Nic z tego, full wipe, zip Global i wisi 20min na logo MI. Mogę pomimo to wejsc w TWRP.
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Paczkę lazyflashera musisz wgrać - http://en.miui.com/thread-310923-1-1.html 1
acocieto Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Instaluje Rom i lazyflasher razem, a Magisk jak system się już się włączy? @Orjon jeżeli wrzucę rom Global Stable http://en.miui.com/a-234.html przez Miflash, następnie TWRP i Magisk skutek będzie ten sam tylko więcej roboty? Edytowane 11 Lutego 2018 przez acocieto
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Magisk instalujesz jak MIUI po wgraniu lazyflashera dziala.Zasadniczo przez miflash bedzie to samo.tapnięte z Redmi 4a 1
acocieto Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki udało się. Brak kontroli na siatką ikon i układ przełączników 4x3 nie zachęca. Bateria na pewno lepiej by się sprawowała, no ale coś za coś.
Rekomendowane odpowiedzi