Jump to content

Pierwsze wrażenie posiadaczy

Tymcio
 Share

Recommended Posts

Pewnie, ktoś posiadający globala się wypowie, nie używam płatności telefonem i nie mam globala, więc nie pomogę. Powinno działać, a jak jest to nie wiem. 

No tak, w końcu global to to samo tylko później :) Więc czy tak czy siak używasz tego samego softu tylko z time-shiftem kilkumiesięcznym.

Ale widać madhunt3r żeś się z iphone przesiadł :D Co do android pay to jest temat o tym w pomocy technicznej, ktoś tam miał problemy na globalu z tym, ale nie pamietam czy sprawę rozwiązał, jak nie zapomnę to sprawdzę to u siebie i dam znać czy działa.

P.S. kojarzę Cię jeszcze z android.com.pl

35 minut temu, madhunt3r napisał:

Nie przesiadł :-D przymierzam się do jakiegoś Xiaomi jako drugi tel na androidzie aby być na bieżąco. Będę wdzięczny czy na standardowym sofcir po wyciągnięciu z pudełka nie będzie problemów z pay. 

Różne softy się zdarzają po wyjęciu z pudełka, także, niestety, tzw. syf-MIUI.

Czyli są różnice w działaniu duże? Na korzyść?

U mnie np. na miui polska apka Samsunga nie chce synchronizować się z Gear S3. Na globalu idzie bez problemu...

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Może od pogody zależy?

W tej chwili to chyba wygląda tak że global stable jest pewnie w okresie dojrzewania pewnie.(aktualizacjia pewnie dopiero na Miui9)

Miuipolska jest lepszym wyjściem w razie problemów w tej chwili i ogólnie bo jak coś się popsuje to za tydzień naprawią choć global stable jest bardzo dopracowany jak na flagowca przystało:-D

36 minut temu, madhunt3r napisał:

Jeśli tak to Xiaomi mówię papa i rozejrzę się za innym Androidem. 

Haha, to ciekawe, bo Acid kilka dni temu pisał, że model z B20 nie istnieje, Euro również nie podaje 800 MHz, a x-kom ma z B20? :D 

Mi 6 jest bazowo wydawany na chiński rynek, Xiaomi nie miało w planach Europy, a że ABC data sobie sprowadziło, to nie ich wina. Na prawdę, ciekawi mnie co ten x-kom wyprawia, bo chyba sugerują się przeszłością, gdzie wszystkie telefony miały B20.

[mention=4273]zbiecik[/mention] jak bateria na mi6? Działa Ci android pay?

Android pay, nie mam jak sprawdzić, bateria całkiem spoko, spokojnie 4,5h SoT.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...