madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 (edited) Bo oficjalny? I ota jest? Jak działa dobrze to po co zmieniać. Nie bawię się w zmiany. Odnośnie tego android pay to potwierdzona informacja ze na global działa? Edited July 10, 2017 by madhunt3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Pewnie, ktoś posiadający globala się wypowie, nie używam płatności telefonem i nie mam globala, więc nie pomogę. Powinno działać, a jak jest to nie wiem. No tak, w końcu global to to samo tylko później Więc czy tak czy siak używasz tego samego softu tylko z time-shiftem kilkumiesięcznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 A czy global gorzej działa od miuipolska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 1 godzinę temu, madhunt3r napisał: A czy global gorzej działa od miuipolska? To jest bardzo dobre i trudne pytanie. Chyba najbliższa prawdzie będzie odpowiedź: "zależy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Czyli są różnice w działaniu duże? Na korzyść? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tig33r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Ale widać madhunt3r żeś się z iphone przesiadł Co do android pay to jest temat o tym w pomocy technicznej, ktoś tam miał problemy na globalu z tym, ale nie pamietam czy sprawę rozwiązał, jak nie zapomnę to sprawdzę to u siebie i dam znać czy działa. P.S. kojarzę Cię jeszcze z android.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Nie przesiadł przymierzam się do jakiegoś Xiaomi jako drugi tel na androidzie aby być na bieżąco. Będę wdzięczny czy na standardowym sofcir po wyciągnięciu z pudełka nie będzie problemów z pay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 35 minut temu, madhunt3r napisał: Nie przesiadł przymierzam się do jakiegoś Xiaomi jako drugi tel na androidzie aby być na bieżąco. Będę wdzięczny czy na standardowym sofcir po wyciągnięciu z pudełka nie będzie problemów z pay. Różne softy się zdarzają po wyjęciu z pudełka, także, niestety, tzw. syf-MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Mówię o Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_ade_K Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Czyli są różnice w działaniu duże? Na korzyść?U mnie np. na miui polska apka Samsunga nie chce synchronizować się z Gear S3. Na globalu idzie bez problemu... Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 (edited) Najbardziej zależy mi aby Android Pay działał zawsze na tym telefonie bezproblemowo bez żadnych kombinacji alpejskich. Edited July 10, 2017 by madhunt3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 4 hours ago, madhunt3r said: Czy na wersji global działa android pay bezproblemowo? Raz działa raz nie. Może to kwestia terminali w poszczególnych sklepach, może mojego mBanku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Jeśli tak to Xiaomi mówię papa i rozejrzę się za innym Androidem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Może od pogody zależy? W tej chwili to chyba wygląda tak że global stable jest pewnie w okresie dojrzewania pewnie.(aktualizacjia pewnie dopiero na Miui9) Miuipolska jest lepszym wyjściem w razie problemów w tej chwili i ogólnie bo jak coś się popsuje to za tydzień naprawią choć global stable jest bardzo dopracowany jak na flagowca przystało 36 minut temu, madhunt3r napisał: Jeśli tak to Xiaomi mówię papa i rozejrzę się za innym Androidem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 11 minut temu, Snajper napisał: choć global stable jest bardzo dopracowany jak na flagowca przystało No właśnie nie jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worrior Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Mam wersję Global. Nie wiem jak z Android Pay. Ale ja płacę telefonem aplikacją Moje ING, działa bez najmniejszego problemu.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
miNoxPL Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 (edited) U mnie płatności AndroidPAY chodzą aż miło (mBank) (Global) Edited July 11, 2017 by miNoxPL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 No właśnie nie jest Mam wrażenie że odkąd Xiaomi mocno siedzi w Indiach to jakość Romów global mega się poprawiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamPErSo Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Mi Lloyds blokuje zakupy na globalu. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Czyli podsumowując, Android Pay powinien działać bezproblemowo na Globalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL4K50N Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Od paru dni używam Mi6 z EU romem, zero jakichkolwiek problemów. Jedyny chyba minus to jego waga oraz jakość dźwięku na wbudowanych głośnikach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Jak na jego wielkość fakt, jest trochę klocek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL4K50N Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Już zdążyłem się przyzwyczaić do jego rozmiarów, chociaż jak biorę do ręki mojego Ip7 to jednak jabłko bardziej pasuje mi co do wagi oraz wielkości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 No ale ma pol cala mniejszy ekran Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryhp3 Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Wagę można usprawiedliwić wytrzymałością w testach na łamanie. Coś za coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Dla mnie waga to plus, bo lubię czuć że mam telefon w kieszeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mick Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Panowie w jaki sposob ustawic siatke 5 ikonowa? Widzialem na yt, ze gosc mial po 5 ikon w 1 rzedzie. W ogole da sie to zrobic na Globalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiecik Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Xkom twierdzi, że będzie miał wersję MI6 EU z obsługą LTE 800. Więc jak to jest? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 5 minut temu, zbiecik napisał: Xkom twierdzi, że będzie miał wersję MI6 EU z obsługą LTE 800. Więc jak to jest? Gdzie tak twierdzi? Poproszę oficjalny post, informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiecik Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Up Proszę bardzo Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 @zbiecik jak bateria na mi6? Działa Ci android pay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Haha, to ciekawe, bo Acid kilka dni temu pisał, że model z B20 nie istnieje, Euro również nie podaje 800 MHz, a x-kom ma z B20? Mi 6 jest bazowo wydawany na chiński rynek, Xiaomi nie miało w planach Europy, a że ABC data sobie sprowadziło, to nie ich wina. Na prawdę, ciekawi mnie co ten x-kom wyprawia, bo chyba sugerują się przeszłością, gdzie wszystkie telefony miały B20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiecik Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 [mention=4273]zbiecik[/mention] jak bateria na mi6? Działa Ci android pay?Android pay, nie mam jak sprawdzić, bateria całkiem spoko, spokojnie 4,5h SoT. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts