mtmwielgosz Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 IMEI to dziwne randomowe liczby więc pewnie OK. Sygnał jest dobry, jak w innych telefonach. Jeden sim działa ładnie ale dualsim jeszcze nie miałem okazji testować. sleyoo udało Ci się zrobic Google play?
Acid Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Ja moge pomóc tylko nie za bardzo znam sie na tym. Bede go testował jak narazie jest dużo chinskich smieci Dobra odezwę sie na PW jak zrobię rom. Pewnie w sobotę. Nie musisz się znać. To co dziś zrobiłeś czyli postawienie telefonu bo w sumie najważniejsze i najtrudniejsze co było. Jeśli mój rom nie podziała to po prostu zawiśnie na animacji. Wtedy trzeba by powtórzyć flash. Ale postaram się poprawić.
sleyoo Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) IMEI to dziwne randomowe liczby więc pewnie OK. Sygnał jest dobry, jak w innych telefonach. Jeden sim działa ładnie ale dualsim jeszcze nie miałem okazji testować. sleyoo udało Ci się zrobic Google play? jeszcze nie wgrywalem google play ale zobacz metodą jaką dal wczesniej jozek w poscie 67 Dobra odezwę sie na PW jak zrobię rom. Pewnie w sobotę. Nie musisz się znać. To co dziś zrobiłeś czyli postawienie telefonu bo w sumie najważniejsze i najtrudniejsze co było. Jeśli mój rom nie podziała to po prostu zawiśnie na animacji. Wtedy trzeba by powtórzyć flash. Ale postaram się poprawić. Ok ,jak coś bedziesz wiedział to daj znać w miare możliwości coś pomogę. I dzieki za pomoc w postawieniu naszych fonów:) A jak dodać konto xiaomi bo wyswietla sie tylko micloud. Edytowane 29 Maja 2014 przez sleyoo
observer Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie, czy ktoś kto brał udział w tym powyższym procesie przywracania telefonu do życia móglby to zebrać razem i zrobić procedurę. To znaczy opisać w punktach krok po kroku, co ściągnąć, jak i kiedy telefon podłączyć , jakie opcje zaznaczyć w flashu itp itd. Coraz więcej ludzi zamawia Note Pro i byłoby to bardzo przydatne. Ja oczekuję ,że telefon przyjdzie w poniedziałek lub we wtorek, wtedy mógłbym pomóc i też potestować, ale wolałbym mieć najpierw szczegółową procedurę wgrywania ROMu. Nie jestem jakiś nieogarnięty, ale nie robię takich rzeczy na codzień, więc procedura byłaby pomocna. Jak tylko będę miał telefon, to jestem w stanie potestować(czyta:j zrobić co Acid karze) Dzięki Acid za wsparcie techniczne! Powinieneś mieć dużo satysfakcji z tego co robisz. Tak jak lekarz, leczy ludzi, a ty leczysz telefony.
miuifan Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) @observer - bardzo praktyczny pomysł. pewnie sam za jakiś czas skorzystam z poradnika Znalazłem jeszcze taniej niż u Goldwaya Aktualnie najtaniej jest za 209$ http://www.antelife.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-miui-v5-android-4-2-mtk6592-octa-core-5-5-inch-2-gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-hd-gff-ogs-screen-3200mah-f2-2-otg.html i z kodem -25$. Kupon note25off1 ważny do 06.06 Darmowa dostawa Update: po kolejnej obniżce 199,99 $ Edytowane 30 Maja 2014 przez miuifan
mtmwielgosz Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 @observe Mówisz i masz: http://miuipolska.pl/forum/topic/2581-flash-tool-odceglij-swoj%C4%85-kom%C3%B3rk%C4%99/#entry17348
Martrix Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Moje kolejne pytanie, czy zamawiał ktoś ostatnio Note'a od Goldway i dostał tracking na YANWEN(http://www.yw56.com.cn)?, jak jest z cłem?, nie będzie?, prosiłem ich o wysyłkę jako gift, mam nadzieje że nie trafi do celniaków
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Wieczorem bedzie jakis romik pl.stable po polsku(bez bledow).Czy grzecznie mamy czekac.
Acid Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Jest nowa kompilacja pod tym samym linkiem co tu dałem wczoraj. Jak masz ochotę to sprawdź. Poprawiłem pewne błędy jak brak katalogu /recovery w romie. Jak coś się nie uda to masz poradnik. Jeśli spraawdzisz mi rom to dodam jeszcze dzisiaj oficjalnie.
checkmate Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ktoś pytał o pokrowce silikonowe, ja chyba zamówię stąd, no chyba że będę miał więcej czasu przeczesać Ali http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Soft-silicon-Semi-Transparent-Gel-TPU-dustproof-plug-case-for-Xiaomi-hongmi-Note-Red/1806070970.html Guma i hartowane szkło, albo sam szkieł i więcej mi nie potrzeba
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Prosze o linka z ta kompilacja.Jestem w prac _y w tej chwili.Moge ale dopiero po 20.Procedurka by sie przydala bo bede w nocy dubal. pozdrawiam.
Acid Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Tu jest: http://91.205.75.29/miui-v5/JHDCNBA17.0/MIUIPolska_lcsh92_wet_jb9_JHDCNBA17.0_jb-4.2.zip
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Jak bys moglys w wolnej chwili napisac co dalej w kilku punktach .zgrac na karte i apka "z update" .lub ktos kto ma wolne.Dojade do domu to zapodam .Zrobilem backap w aplikacji.jak by cos nie poszlo wieczorem.Przyda sie. Mozna to jakos zgrac na kompa.
sleyoo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Zainstalowałem ten nowy Rom, instalacja przez Updater.myślałem że znów coś nie tak bo pod koniec instalacji wyskoczył jakieś chińskie znaczki i dałem 1, fon się zresetowal i włączył z nowym romem.jest polski .narazie będę testował. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka
mtmwielgosz Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Działa. Jest postęp sprawdź proszę czy google play i facebook działają dobrze i jak jest z klawiaturą? Jest polska z możliwością pisania przez przeciaganie? Zainstaluję go jakoś wieczorem. Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk Edytowane 30 Maja 2014 przez mtmwielgosz
sleyoo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Google Play działa, klawiatura jest z Xperii, ale ją i tak używam Swype i działa bez zarzutu.wywalone są chińskie śmieci. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka
mtmwielgosz Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ok ciekawie. A zrobiłeś sobie ten backup wszystkich aplikacji w micloud i bez problemu Ci wszystkie zainstalowal od razu? Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
sleyoo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 nic nie robiłem chyba ze automatycznie sie zrobił bo aplikacje które sciagalem na starym romie czyli np swype ,mam w nowym.
mtmwielgosz Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Ooo to fajnie. W takim razie już pobieram i zaraz protestuje. Pierwsze wrażenie ok. Nawet klawiatura xperii mi się bardziej podoba od Swype. Ale dalej facebook wylacza sie po kilku sekundach co jest dla mnie powaznym minusem. Po zainstalowaniu starszej wersji fb nie ma problemu. Poza tym nie wszystkie ustawienia są przedtlumaczone (taki szczegół). Moim zdaniem możesz wypuszczać oficjalnie Acid. Pootwietalem wiele aplikacji i w kilka lepszych gier sobie popykalem - wszystko działa pięknie Edytowane 30 Maja 2014 przez mtmwielgosz
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 mam na karcie miui. wchodze w aplikacje update. i nie pokazuje nmi wyboru karty sd. coś nie wiem. Dajcie jakiegoś linka z procedurką
sleyoo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Fb faktycznie wywala po włączeniu. Dwie karty sim działają ok, na 2 slocie mam Orange do Internetu na 2 Play. Z tego co zauważyłem chyba trochę więcej pamięci zajmuje ten Rom. Wysłane z mojego HM NOTE 1W
mtmwielgosz Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Slevoo zainstaluj starsza fersje fb. Jozek jak masz wybór pliku na górze masz 'Categories'. Wybierz to i daj apps. Mi tak znalazlo. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 ja chyba o innym ubdate mysle nie mam wyboru żadnego z karty sd.
sleyoo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 wejdź w aktualizację updater. Wysłane z mojego HM NOTE 1W
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Wchodze nie ma nic zadnego wyboruCheck ubdate .klikam I pokazuje sieZe mam wersie aktualna . ze niby ta stokowa. Mass jakiegos skrina. Chyba ze z plikiem cos Noe take ROZPAKOWANY MA BYC ZIP CZY NIE.MAM SPAKOWANY PROSTO Z DAULON UND
sleyoo Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Wchodzisz w updater i klikasz lewy przycisk opcji i wyskakuje ci lista. Wchodzisz w updater i klikasz lewy przycisk opcji i wyskakuje ci lista. Wysłane z mojego HM NOTE 1W
jozek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 ''Wchodzisz w updater i klikasz lewy przycisk opcji i wyskakuje ci lista.''- no tego mi brakowało. Testuję ,dziękuję Pozdrawiam.
Acid Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Ooo to fajnie. W takim razie już pobieram i zaraz protestuje. Pierwsze wrażenie ok. Nawet klawiatura xperii mi się bardziej podoba od Swype. Ale dalej facebook wylacza sie po kilku sekundach co jest dla mnie powaznym minusem. Po zainstalowaniu starszej wersji fb nie ma problemu. Poza tym nie wszystkie ustawienia są przedtlumaczone (taki szczegół). Moim zdaniem możesz wypuszczać oficjalnie Acid. Pootwietalem wiele aplikacji i w kilka lepszych gier sobie popykalem - wszystko działa pięknie Prześlij mi na pw screenshoty ze wszystkich miejsc bez tłumaczenia. Screenshoty robisz z przełącznika Zrzut albo kombinacją klawiszy menu+vol down. Wysłane z MI3
jozek Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Note z MIUI POLSKA -Polecam Kupujcie bez wahania .
Amaral Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Note z MIUI POLSKA -Polecam Kupujcie bez wahania . tzn. nie ma żadnych większych problemów? Jestem napalony na ten telefon tapnięte z Mate'a
observer Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Note z MIUI POLSKA -Polecam Kupujcie bez wahania . Już jedzie....jest już w Hong Kongu....czyli w poniedziałek będzie u mnie...
jozek Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Żadnych,brać. Jak coś mamy Miui Polska. ANGIELSKI_POLSKI Dzień do Nocy
latet Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Proszę o przeniesienie tego wątku do działu RedMi Note, skoro już takowy powstał, za co dziękuję. Edytowane 31 Maja 2014 przez latet
Rekomendowane odpowiedzi