robin210 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 jeśli to już wszystko co nowe w tej aktualizacji to chyba poczekam jeszcze miesiąc bo mobileuncle mam a mikey jest mi nie potrzebne
Numb Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Mobileuncle daje łatwy dostęp do Engineering mode MTK.
checkmate Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 A APNów nadal nie idzie ustawić bo wywala się jak poprzednio. Aha, i jeszcze jedno - na moim zestawie muzycznym bluetooth MW600 od samego początku nie działa zmiana piosenki, klikając przycisk "Następny" albo "Poprzedni" i zamiast zmienić utwór to daje głośniej/ciszej (mam od tego suwak na MW600 by dać głośniej/ciszej więc zdublowanie mi nie potrzebne), na RedRice i Mi-2 było ok, na Note nie działa... Nie wiem, chyba sprzedam niedługo nieużywanego ostatnio Mi-2 a później Note i + - w grudniu kupię MI-4 (albo po prostu jak będzie dostępny), bo już mam powoli dosyć bawienia się ekhm półśrodkami. Jakoś przeżyję brak 2 slotów SIM. Snapdragon to jednak Snapdragon. No ale najpierw ten Mi-4 musi okazać się kotem. Jak ktoś chce kupić Mi-2 to pisać
jozek Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Po słuchaniu radia i wyjęciu słuchawek pozostaje ikonka. Na pasku u gory. A to jeszcze nic Po odebraniu połączenia słyszy się rozmówcę tylko na głośno mówiącym . Wszystko przechodzi po restarcie Notka.
matijas Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam. Wreszcie dostałem swoje xiaomi i mam pytanie, czy wersję stable i inne [załącznik] można spokojnie wgrywać do xiaomi note pro? i każdy rom do note można wgrywać do wersji pro?
Numb Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Do Redmi Note Pro jest tylko wersja stabilna. Tak, można wgrywać. 1
jozek Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Cos bateria szybko schodzi na najnowszym stabilnym.
zientas Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Mi trzyma normalnie, tak jak na poprzedniej wersji
jozek Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 Mam 900 m/b wolnej pamięci na wewnętrznej . Jak ustawić by wszystko szło(muza) na SD. W gry nie gram.
polozu Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam Mam takie pytanie czy warto czekać na wersję Redmi Note z LTE (gdzieś czytałem, że ma się pojawić w sierpniu), czy też kupować teraz wersję bez?
Numb Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Nie sądzę by Redmi Note z LTE był w sierpniu, Xiaomi nie ogłosiło go, a wątpię, że wypuszczą go znienacka, przed Mi4 z LTE i od razu wersję FDD-LTE.
sleyoo Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam. Po aktualizacji do najnowszego stable, nie działają motyw z pogody bz,cool theme,ikonki pogody.da się to jakoś naprawić? Wysłane z Redmi Note
zientas Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Od ostatniej aktualizacji gorzej działają połączenia 3g często rozłącza trudniej nawiązać połączenie
Shamoth Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Takie szybkie pytanko...Note z ram 2g/16g i matrycą 1080p to fake czy jakaś 3 wersja?
boss_ag Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam Znalazłem ciekawą ofertę dotyczącą Note'a na jednym z polskich serwisów ogłoszeniowych. W związku z tym chciałbym się Was zapytać na co szczególnie zwrócić uwagę chcąc zweryfikować oryginalność telefonu. Czy w specyfikacji, którą podaje Antutu można zauważyć jakieś nieścisłości czy zdarzają się podróby w 100% zgodne ze specyfikacją oryginału ? Chciałbym się również dowiedzieć jak wygląda GPS w tym modelu. Czy jest z nim jakiś problem, jak wygląda łapianie zasięgu satelit, ile trwa oraz czy nie gubi go podczas jazdy ? Wiem, ze system nie ma wsparcia dla wszystkich androidowych aplikacji wiec chciałbym się zapytać czy ktoś z Was może korzysta z programu Sygic ?
hamsteer Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 To normale, że system nie widzi drugiej partycji na karcie SD? Chciałem wypróbować link2SD ale mam komunikat "Skrypt ładownia partycji nie może być utworzony, mount: invalid atgument" a kiedy klikam, żeby przeniosło pojawia się "App2SD nie jest obsługiwana przez Twoje urządzenie. Ponieważ urządzenie posiada podstawową pamięć zewnętrzną, która jest emuowana z pamięci wewnętrznej. Możesz użyć opcji Link2SD w celu przeniesienia aplikacji na kartę SD"
zientas Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam, będę się niestety rozstawać z moim note, jak wykazywać z niego dane i przywrócić do ustawień fabrycznych?
Numb Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam, będę się niestety rozstawać z moim note, jak wykazywać z niego dane i przywrócić do ustawień fabrycznych? Ustawienia -> Kopia i przywracanie danych -> Ustawienia fabryczne Zaznacz również Usuń aplikacje.
zientas Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Boss_ag wszystko o czym piszesz działa bardzo dobrze. GPS super, aplikacje działają wszystkie, przecież to Android. Co do sygica to tez działa ale są równie dobre jak nie lepsze aplikacje i to darmowe
boss_ag Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi proszę jak wygląda sprawa gwarancji, jeśli telefon odkupie od użytkownika, który sprowadził telefon z Anglii. Przy ewentualnych uszkodzeniach mogę porozumieć się bezpośrednio z producentem czy muszę to załatwiać przez osobę od której telefon kupiłem ?
zientas Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nie kupuj telefonu z Angli bo będziesz miał przyciski sterowania po innej stronie oczywiście że to żart. Nie wiem czy jest przedstawicielstwo xiaomi w GB i czy tam telefon był kupiony, jeśli tak to na naprawy gwarancyjne w GB. jeśli był ściągany z chin to tak samo jak byś sam ściągnął z chin. Telefon jest tani więc jak się popsuje to kupisz drugi. Ale pamiętaj że nie powinno się nim rzucać, kopać, zalewać wodą, kąpać sie z nim zarówno w jeziorze jak i wannie, prysznica też nie znosi.Nie używać jako młotka, nie zabijać nim komarów czy much, nie siadać na nim i nie sadzać na nim innych osób, także chudych nawet jak to jest Twoja dziewczyna. przy stosowaniu się do w/w nie będziesz miał problemów z działaniem telefonu. jeśli go złamiesz szybka z digitalizerem to ok 300pln wiec za dołożenie jeszcze raz tyle masz nowy. życzę miłego użytkowania zientas 2
Re4ctioN Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nie wiem czy jest przedstawicielstwo xiaomi w GB i czy tam telefon był kupiony, jeśli tak to na naprawy gwarancyjne w GB. Xiaomi nie ma przedstawicielstwa nigdzie w Europie. Jak telefon się zepsuje to się go odsyła do Chin. Tylko trzeba wiedzieć u kogo się kupiło bo do samego Xiaomi nie można wysłać z tego co wiem. Takie sprawy zawsze załatwia pośrednik od którego się kupiło. Gościu z Anglii po prostu kupił z Chin ten telefon a teraz chce odsprzedać. Według mnie lepiej kupić w takich sklepach jak ibuygou/spemall i w razie jak by się coś stało to kontaktować się z obsługą tych sklepów.
Gość zydowsky Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Owszem, na. Bułgaria to już nie Europa?
Numb Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Owszem, na. Bułgaria to już nie Europa? O czym mówisz? Xiaomi jest obecne tylko w Chinach, Singapurze itp. W Bułgarii ma serwis pogwarancyjny IBuyGou, nie Xiaomi.
Acid Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Owszem, na. Bułgaria to już nie Europa? Tak. Ale Xiaomi nie ma z Bułgarią nic wspólnego. Ma za to sprzedaż w Chinach, Singapurze, Malezji i Indiach.
Gość zydowsky Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 W takim razie przepraszam, miałem błędne wiadomości.
jozek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Czy ktoś z Redmi pro przyuważył takie plamy na dole ekranu.Żółte ,widać dobrze na białym tle
Janusz Fatyga Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 @up u mnie takie nie występują
checkmate Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jutro premiera nowego Note'a https://www.facebook.com/454663297993392/photos/a.456929781100077.1073741828.454663297993392/541168426009545/?type=1
kubisiak1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Hej i czołem, byli właściciele Nota odpowiedzą mi może czemu się ze swoimi rozstali?
latet Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Hej i czołem, byli właściciele Nota odpowiedzą mi może czemu się ze swoimi rozstali? Sprowadziłem Note'a dla kogoś innego. Osoba ta (kobieta - to istotne) jest ogólnie bardzo zadowolona, ale chce go sprzedać, ponieważ nie udało się jej przyzwyczaić do jego wielkości. Twierdzi, że jest za duży.
matijas Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czy ktoś z Redmi pro przyuważył takie plamy na dole ekranu. Żółte ,widać dobrze na białym tle również nie zauważyłem. mam tylko jednego czy dwa martwe piksele;p
Grunwi Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Hey a ja mam z kolei inne pytanie. Mam redmi note, najnowsze Miui Polska i zainstalowanego fb, Kontakty pozapisywane tak samo jak w fb ale jakos nie moge znalesc funcji zeby mi pościagało kontakty z fb i pododawalo de facto zdjecia z fb do kontaktow na telefonie. jakies pomysly?
Rekomendowane odpowiedzi