StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A da radę zrobić to bardziej spójnym, tzn. zawęzić to. Bo teraz to oczy latają mi w te i we wte, z prawa na lewo. No i za dużo jest tej bieli. Tak jak jest na MIUI Official Community jest akurat, wszystko tak bardziej zwięźle. Albo zrobić taką opcję w ustawieniach - szerokie forum i wąskie forum.
Robert Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Z tą szerokością, to faktycznie, rozstrzelone jest masakrycznie Zbieramy chętnych na mniejsze lewo <-> prawo +1
Robert Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Na IPBoard nie widać avatarów i załączonych zdjęć (w temacie o podróbkach nie widziałem załączników), po przełączeniu na standardowy motyw - widzę
StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Poza tym, gdyby było węższe, to po bokach można by umieścić 2 banery, a ten jeden szeroki na górze usunąć, bo tam zajmuje za dużo miejsca
AmyS Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mnie tam kolory pasują, tak jak napisał @glaedrem, kolory były takie same i było dobrze, teraz wg mnie pod tym względem też jest. Ale warto zwęzić stronę, bo jest stanowczo za szeroka
glaedrem Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Forum zostało zmniejszone testowo. Czekam na nową falę krytyki Nad kolorami jeszcze się zastanowię. Nie możemy też co chwilę czegoś zmieniać.
Lalo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Już zwężona. Lepiej to wygląda ale od ramek sie nie odczepie.
sibul Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 wyglada lepiej ale komunikator powinien byc komunikator sie powinien sam odświerzać marzy mi sie wew. gg
GeoT Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kurteczka. Nie ogarniam teraz tej kuwety. Człowiek wiedział już dosłownie gdzie okiem rzucić po kliknięciu a teraz ucz się człowieku od nowa Ale nic to. Ładnie jest i na razie mi się podoba
Deragon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Kolory niby te same, ale jednak bardziej bije po oczach. Ten duży pasek na dole to już lekko porażka ;P Ten przypalany ciemny z en.miui jest na prawdę elegancki. Poza tym pomyślałbym nad ciemnym tłem. W nocy cienko się patrzy na taką latarkę. (oczywiście opcja do wyboru). Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Deragon
Lalo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zmniejsz podświetlenie monitora. MiuiV5/Nexus5
sibul Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Brak możliwości wstawiania filmów na youtube (wcześniej link i było video itp.) Wszystkie piwa mi ktoś wypił piwa to był lepszy pomysł niż lubię to Górna belka napisy Miui polska forum itp. powinny być pogrubione Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez sibul
Lalo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Moje piwa do dzisiaj pije MiuiV5/Nexus5
glaedrem Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 @sibul - wystarczy wkleić link.
Robert Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Co do szerokości, jak dla mnie zdecydowanie lepiej, wzrok lepiej to ogarnia. Po tych kilku dniach już umiem przechadzać się bez problemu po forum, więc kwestia przyzwyczajenia. W nocy trochę oczy kuleją, ale idę za radą Lalo
sibul Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) @sibul - wystarczy wkleić link. Dzięki szok działa , ale lubię to nie dostaniesz- bo tego nie lubię ... Napisy w tematach powinny być czarne a nie jakieś szare bo się źle czyta ... Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez sibul
StrangeFruit Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Z jakiegoś powodu forum mnie dziś wylogowuje co jakiś czas. Oczywiście mam odhaczone, by mnie pamiętał. Inny problem to taki, że włączając forum z rana, jestem już zalogowany, mimo iż poprzedniego wieczora normalnie się wylogowywałem. Zdarzyło się to już 3 razy.
actian Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czy mi się wydaje, czy tapatalk przestał działać jak należy z tym forum? Nie ma ani timeline ani też nie ładuje postów w "browse".
Acid Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wszystko działa w Tapatalk. Wysłane z MI3
ZduneX25 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 U mnie też działa, wyloguj się i zaloguj.
actian Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Usunąłem konto i dodałem i działa. Dziwne.
glaedrem Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zmienił się zupełnie skrypt odpowiedzialny za Tapatalk. Niestety nie dało się wymusić wylogowania userów z tej aplikacji. Testowo zmieniłem barwy na bardziej stonowane, nieco wpadające w brąz. Odświeżamy stronę przez ctrl + f5. Jak jest Wasza opinia?
AmyS Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tam wolę poprzedni pomarańcz Ale większość chciała mnie oczo.....walący pomarańcz więc mają. Może być
sibul Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Spoko już nie zabija pomarańczowym promieniowaniem z komputera
Deragon Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie wiem czy już było, ale to nie jest zbyt czytelne:
Robert Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To samo u góry tam gdzie info o nowych postach Tło z telefonem inne też testowałem i słabo widać Tapnięte z MI2S
lucas7911 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 W przychodzących emailach z obserwowanych tematów dzisiaj zmieniło: Było - Odpowiedź na Forum MIUI Polska - wersja v2 Jest - New reply to Forum MIUI Polska - wersja v2
jordan87 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Nie widzę opcji skasowania swojego postu. Czy dało by się zrobić tak że jesli otworzymy wątek śledzony, z emaila to aby powiadomienie zmieniało się na nie aktywne na samym forum? Momo że przeczytałem wątek w powiadomieniach nadal jest informacja.
AmyS Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Wcześniej poruszono kwestię słabych lub nietrafionych wyników wyszukiwarki nowego forum. Zgadzam się z tym. Dzisiaj chciałem znaleźć temat o nazwie "Pokaż pulpit swojego MIUI", bo zapomniałem w którym dziale się znajdował. Wyszukiwarka nie znalazła mi ANI JEDNEGO tematu. Natomiast Google bez najmniejszego problemu podało mi link do tematu, zaraz pierwszy link
Deragon Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Bo tak na prawdę, to Google zawsze jest dokładniejsze Takie rozwiązanie z wykorzystaniem Google jest na ipmarcie i sprawdza się rewelacyjnie. A na innych forach po prostu trzeba się kierować do google'a poprzedzając site:xxx.xxx
jordan87 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 W tym momencie przy włączonej subskrypcji tematu na forum dostaję powiadomienie o każdej odpowiedzi. Czy nie da się ustawić tak aby powiadomienie przychodziło raz aż do czasu przeczytania tematu? Np. 12:00 Czytam temat na forum 12:10 pojawia się nowy post > otrzymuje powiadomienie na emaila 12:12 pojawia się drugi post > nie otrzymuje nowego powiadomienia 12:30 Czytam nowe odpowiedzi 12:35 pojawia się nowy post > otrzymuje powiadomienie. ps. nie było mnie teraz podczas majówki i po powrocie miałem około 60 emaili z powiadomieniami z forum, a obserwuję zaledwie kilka tematów Dzięki
jordan87 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Oczywiście, ale nie widzę tam opcji aby zmienić to tak jak napisałem. Nie interesuje mnie powiadomienie raz dziennie.
glaedrem Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Opublikowano 12 Maja 2014 Wyszukiwarka została usprawniona, teraz powinno śmigać sprawnie. Co do powiadomień - opcję mail / pasek u góry raczej należy traktować albo / albo. Po pierwsze nie widzę za bardzo sensu korzystania z obu funkcji, po drugie takie odświeżanie statusu (zależne od tego, czy user coś czyta) by nas wykończyło pod względem serwera. Ta opcja z powiadomieniami ala FB być może za jakiś czas i tak zostanie wyłączona. Forum się rozrasta i generuje coraz większe obciążenie. Ta funkcja nie jest aż tak ważna, a kiedyś może być problematyczna.
Rekomendowane odpowiedzi