Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A da radę zrobić to bardziej spójnym, tzn. zawęzić to. Bo teraz to oczy latają mi w te i we wte, z prawa na lewo. No i za dużo jest tej bieli.

Tak jak jest na  MIUI Official Community jest akurat, wszystko tak bardziej zwięźle. Albo zrobić taką opcję w ustawieniach - szerokie forum i wąskie forum.

Opublikowano

Na IPBoard nie widać avatarów i załączonych zdjęć (w temacie o podróbkach nie widziałem załączników), po przełączeniu na standardowy motyw - widzę :)

Opublikowano

Mnie tam kolory pasują, tak jak napisał @glaedrem, kolory były takie same i było dobrze, teraz wg mnie pod tym względem też jest. Ale warto zwęzić stronę, bo jest stanowczo za szeroka ;)

Opublikowano

Kurteczka. Nie ogarniam teraz tej kuwety. Człowiek wiedział już dosłownie gdzie okiem rzucić po kliknięciu a teraz ucz się człowieku od nowa :D

Ale nic to. Ładnie jest i na razie mi się podoba ;)

Opublikowano (edytowane)

Kolory niby te same, ale jednak bardziej bije po oczach. Ten duży pasek na dole to już lekko porażka ;P Ten przypalany ciemny z en.miui jest na prawdę elegancki. Poza tym pomyślałbym nad ciemnym tłem. W nocy cienko się patrzy na taką latarkę. (oczywiście opcja do wyboru).

Edytowane przez Deragon
Opublikowano (edytowane)

Brak możliwości wstawiania filmów na youtube (wcześniej link i było video itp.)

Wszystkie piwa mi ktoś wypił :) piwa to był lepszy pomysł niż lubię to

Górna belka napisy Miui polska forum itp.  powinny być pogrubione

Edytowane przez sibul
Opublikowano

Co do szerokości, jak dla mnie zdecydowanie lepiej, wzrok lepiej to ogarnia.

Po tych kilku dniach już umiem przechadzać się bez problemu po forum, więc kwestia przyzwyczajenia.

W nocy trochę oczy kuleją, ale idę za radą Lalo :D

Opublikowano (edytowane)

@sibul - wystarczy wkleić link.

Dzięki szok działa :), ale lubię to nie dostaniesz- bo tego nie lubię :)...

Napisy w tematach powinny być czarne a nie jakieś szare bo się źle czyta ...

Edytowane przez sibul
Opublikowano

Z jakiegoś powodu forum mnie dziś wylogowuje co jakiś czas. Oczywiście mam odhaczone, by mnie pamiętał.

Inny problem to taki, że włączając forum z rana, jestem już zalogowany, mimo iż poprzedniego wieczora normalnie się wylogowywałem. Zdarzyło się to już 3 razy.

Opublikowano

Zmienił się zupełnie skrypt odpowiedzialny za Tapatalk. Niestety nie dało się wymusić wylogowania userów z tej aplikacji.

Testowo zmieniłem barwy na bardziej stonowane, nieco wpadające w brąz. Odświeżamy stronę przez ctrl + f5.

Jak jest Wasza opinia?

Opublikowano

Ja tam wolę poprzedni pomarańcz :P Ale większość chciała mnie oczo.....walący pomarańcz więc mają. Może być ;)

Opublikowano

W przychodzących emailach z obserwowanych tematów dzisiaj zmieniło:

Było - Odpowiedź na Forum MIUI Polska - wersja v2

Jest - New reply to Forum MIUI Polska - wersja v2

Opublikowano

Nie widzę opcji skasowania swojego postu.

Czy dało by się zrobić tak że jesli otworzymy wątek śledzony, z emaila to aby powiadomienie zmieniało się na nie aktywne na samym forum?

Momo że przeczytałem wątek w powiadomieniach nadal jest informacja.

Opublikowano

Wcześniej poruszono kwestię słabych lub nietrafionych wyników wyszukiwarki nowego forum. Zgadzam się z tym. Dzisiaj chciałem znaleźć temat o nazwie "Pokaż pulpit swojego MIUI", bo zapomniałem w którym dziale się znajdował. Wyszukiwarka nie znalazła mi ANI JEDNEGO tematu. Natomiast Google bez najmniejszego problemu podało mi link do tematu, zaraz pierwszy link ;)

Opublikowano

Bo tak na prawdę, to Google zawsze jest dokładniejsze ;) Takie rozwiązanie z wykorzystaniem Google jest na ipmarcie i sprawdza się rewelacyjnie. A na innych forach po prostu trzeba się kierować do google'a poprzedzając site:xxx.xxx

Opublikowano

W tym momencie przy włączonej subskrypcji tematu na forum dostaję powiadomienie o każdej odpowiedzi. Czy nie da się ustawić tak aby powiadomienie przychodziło raz aż do czasu przeczytania tematu?

Np.

12:00 Czytam temat na forum  

12:10 pojawia się nowy post > otrzymuje powiadomienie na emaila

12:12 pojawia się drugi post > nie otrzymuje nowego powiadomienia

12:30 Czytam nowe odpowiedzi

12:35 pojawia się nowy post > otrzymuje powiadomienie.

ps. nie było mnie teraz podczas majówki i po powrocie miałem około 60 emaili z powiadomieniami z forum, a obserwuję zaledwie kilka tematów :)

Dzięki

Opublikowano

Wyszukiwarka została usprawniona, teraz powinno śmigać sprawnie.

Co do powiadomień - opcję mail / pasek u góry raczej należy traktować albo / albo. Po pierwsze nie widzę za bardzo sensu korzystania z obu funkcji, po drugie takie odświeżanie statusu (zależne od tego, czy user coś czyta) by nas wykończyło pod względem serwera. Ta opcja z powiadomieniami ala FB być może za jakiś czas i tak zostanie wyłączona. Forum się rozrasta i generuje coraz większe obciążenie. Ta funkcja nie jest aż tak ważna, a kiedyś może być problematyczna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...